Когато разбереш,че той е женен

• 19 518
  • 371
  •   1
Отговори
# 330
Въобще не се занимавам с него, спирях да пиша и   дори да го чета. Достатъчно проблеми си имам, че да се забърквам и  с женен мъж. Жалко за жена му и децата

# 331
Въобще не се занимавам с него, спирях да пиша и   дори да го чета. Достатъчно проблеми си имам, че да се забърквам и  с женен мъж. Жалко за жена му и децата

Браво на теб! Така постъпват хората, които имат достойнство.

# 332
Не мисля, че и аз бих се занимавала някога с женен мъж. Много съвестен човек съм и не бих причинила такава болка на друга жена. Дори и женска солидарност да се нарече...  просто не бих могла да го направя. Не мисля, че на всеки се случва... нещата се случват само и единствено ако ние позволим.

# 333
И аз не съм го правила, противно ми е. Докато вкъщи някаква жена си гледа сама децата, аз с мъжа й ще пия коктейл или не знам си какво и ще ми е кеф. Ми не си го представям хич. Моите представи за романтика са други.

Дори и като разведена с деца пак не ми се е налагало да се срещам с женени мъже и идея си нямам защо свободни и необвързани жени го правят.

# 334
Родителите ми създадоха една представа за семейство: Мъж, жена и деца, каквото и да става винаги са  сплотени по свой си начин, не  отчуждени. И това и търся, колкото и наивно да звучи. И някак си не мога да пречупя принципите си  и да направя компромис с това, като има жена и деца. Ако трябва да съм честна и да не ги нямаше, не бих излязла с него, загубих интерес на 5 мин... 😂.

# 335
  • Paris, France
Данндел, ти си загубила интерес след 5 минути, защото си умно момиче. Жена му се е вързала, та сега сигурно се чуди как да се отърве от него. Всъщност той като ерген може да е бил интересен, но с появата на децата да няма време и средства да се подържа и да подържа ниво. А и жена му може да, хм, се забавлява другаде, та да няма време за него.

# 336
Като се покажеш пресметлива, студена и цинична подобни екземпляри бягат

Нямах намерение да пиша тука , ама един въпрос не ми дава мира : Какви екземпляри не бягат от подобно поведение ? От подобно поведение , всякакви екземпляри ще избягат. Благодаря за вниманието.

# 337
Това изказване изобщо не те рисува като студена, цинична и пресметлива, а като нещо доста по-кофти, но ... всеки с акъла си.

# 338
Това изказване изобщо не те рисува като студена, цинична и пресметлива, а като нещо доста по-кофти, но ... всеки с акъла си.
Ако го има...

# 339
Като се покажеш пресметлива, студена и цинична подобни екземпляри бягат

Нямах намерение да пиша тука , ама един въпрос не ми дава мира : Какви екземпляри не бягат от подобно поведение ?
Качествените.
Супер добра идея е една жена в началото със всеки мъж да е кучка.
Така ще останат тези, които наистина си струват и имат енергията и желанието да се "състезават" за нея.
А не да се прави на супер готвачка, перачка, чистачка и т.н., за да му е добре на "милото", пък същото това "мило" после да се из.ере на "метеното", докато тя "реве" ......."Ама какво стана, защо така, ....аз правя всичко за него, пък той само се сърди/цупи/хойка и грам не ме отразява!".
Айде, няма нужда.

# 340
Е аз пък още не вярвам, че има жени, които искат да домакинстват и да шетат из къщи всеотдайно още преди да имат деца. Трудно ми е, да не кажа невъзможно да си го представя. Но явно има.

# 341
  • Бургас
Супер добра идея е една жена в началото със всеки мъж да е кучка.
Така ще останат тези, които наистина си струват и имат енергията и желанието да се "състезават" за нея.
Не е нужно, а е кучка, за да покаже, че държи на себе си, границите и свободата си, отстоява това, което иска, има самочувствие и не се вкопчва на всяка цена.

# 342
Е то това е да си кучка явно Simple Smile Simple Smile

# 343
  • Бургас
Е то това е да си кучка явно Simple Smile Simple Smile
Не знам, аз асоциативно свързвам "кучката" със зло куче от женски пол, което лае и хапе на поразия  Laughing и не ми се връзва с определение на жена със самочувствие и избор, за която се състезават...

# 344
Ами пренастрой се значи Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт