Подсъзнанието може всичко/69 Линкове за всички техники има на 1 стр.

• 61 920
  • 754
  •   1
Отговори
# 435
  • Бургас
Защо не промениш малко гл.точка? Не гледай като набутване, понякога по-добре да се минем малко, вместо да загубим повече.Имаш ли някакви задръжки относно даването, не само в материален смисъл?Давай, нека да взимат, не се знае кога печелим, кога губим.Скоро ми попадна статия от ФБ, нещо в стила да се радваме когато губим, защото не знаем какво откупваме по този начин.Разбирам те иначе, но когато нямаме как да променим ситуацията се налага да променим гледната си точка и да се адаптираме.И при мен има промени, но гледам да не се отчайвам и настройвам.

# 436
Като стана въпрос за даването, за себе си забелязах, че в последните години съм станала малко стисната. Тъй като преживяхме трудни години, свързани с ограничения и свикнах да кътам всяка стотинка. Сега вече не е така, но на мен още ми е трудно да давам без угризения. Винаги имам чувството, че ако дам ще се лиша аз. Знам, че то е нерационално, но не мога да се освободя от него. Ако имате идеи как да го преодолея, моля споделяйте, давайте съвети.

# 437
Колкото повече даваш, толкова повече ще получаваш.  И то трябва да ги даваш с радост, без да мислиш, непринудено. Започни с бакшиш в ресторанта, казвай си колко си доволна от обслужването, храната... Дай на приятелка някоя стара рокля.  Изобщо - не се дръж като човек, който се лишава или не му стигат парите (дори и да е така).

# 438
  • на острова на мечтите
Права в Галдучо! Променете гледната точка и това,което гледаме се променя веднага.

# 439
"Не се дръж като човек, който се лишава или не му стигат парите (дори и да е така)" -- това е много вярно. Аз винаги съм се лишавала, което ми носи още повече лишения. Като започнах да не се лишавам толкова, се отвориха други "врати" и започнах да получавам най-разнообразни неща под формата на пари, дрехи, храна и т.н. Трябва да има кръговрат, за да не се прекъсва потокът от енергия.

# 440
  • Бургас
Момичета,  попаднах на този сайт и с голям интерес започвам да чета-точно по темата, която захванахме:
Скрит текст:

# 441
Да, интересен сайт. Аз бях кариерен консултант 6 години, но в малките градове няма интерес към тази професия.

# 442
  • България
Здравейте,момичета.Напоследък така ме е завъртяло ежедневието Simple Smile)
Не се оплаквам.Нещата ми се случват толкова добре,сякаш някой наистина ми помага да се нареждат.
Влезнах да напомня .че е новолуние.Да захващате желанията с червен химикал Wink
Аз на първо място си пожелах да успявам да намирам повече време и начин за пълноценна почивка Simple Smile))
За даването съм съгласна -колкото повече даваш,повече получаваш!!!!При мен работи.
Тук не става въпрос да дадеш нешо ,което ти е нужно,само защото на някой му е нужно също.
А да даваш неща,които вече не ползваш,дрехи,които не носиш и т.т
Петенце,как си?Пиши ,моля те!
Отново и пред всички казвам,че никога с нищо не съм искала да те обидя или засегна.
Съжалявам че така си си помислила .
Надявам се,че си по-добре!
Лека и вълшебна вечер на всички Simple Smile))

Последна редакция: ср, 06 мар 2019, 20:42 от ирен22

# 443
Супер! Много ще се радвам да споделяме и успешни истории на манифестирани неща. Обичам да чета темата и пожелавам успех на всички пишещи тук! Simple Smile

# 444
Здравейте. Вчера се подхванах да правя една супа и изведнъж се сещам ,че трябва да се пишат желания Grinning Зарязах картофите и бегом към листа... Grinning Не знаех, че трябва с червен химикал да се пишат...

# 445
6u6ulina, химикалът ти е червен, просто ти си го веждала с друг цвят. С това искам да ти кажа, че тези подробности нямат грам значение. Има значение енергията, която влагаш в написаването на желанието.

# 446
Здравейте! Някой ако има медитация на Гейбриъл за отслабване,моля да ми е прати.Благодаря Simple Smile

# 447
Момичета имаше някакъв сайт за чудеса с феи и разни техники, завършваше на ленд. Бихте ли ми припомнили как се казва, че поне от 6-7 години не съм влизала...

# 448
  • на последния етаж
Момичета имаше някакъв сайт за чудеса с феи и разни техники, завършваше на ленд. Бихте ли ми припомнили как се казва, че поне от 6-7 години не съм влизала...
http://dreamland-bg.com/index.php

# 449
Много благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт