На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 22

• 117 917
  • 745
  •   1
Отговори
# 135
Ето такъв салеп пи моето дете, преди две седмици Simple Smile

Беше много хубав Simple Smile

# 136
  • Стара Загора
Ох, много сте гадни! А както съм и в МЦ, положението е страшно. Не само салепа, ами и чинийката зад него е направо бомбастична!

По въпроса с цените на борсите и веригите, зелената туба Персил е на 22,90 в Мигрос с карта сега, а в складовете беше 30. Персил 42 тл срещу 42,90 в Мигрос.

# 137
Момичета,някой купувал ли е от това лекарствоVITISKIN- използва се при Витилиго.Знае ли някой дали има турски аналог ? За детенце ми трябва.  ВИТИСКИН съдържа активни съставки, които водят до репигментация на кожата:

супероксид дисмутаза и каталаза - понижават нивото на свободните радикали и потискат образуването им;
мед, цинк, вит. В12, калциев пантотенат - участват в синтезата на кожния пигмент

Още за ВИТИСКИН ХИДРОГЕЛ ЗА ПОТЪМНЯВАНЕ НА СВЕТЛИ ПЕТНА 50 мл. (VITISKIN REGULATING HYDROGEL HELPS TO REPIGMENTATION 50 ml.), цена и информация от Framar.bg: https://apteka.framar.bg/30013198/%D0%B2%D0%B8%D1%82%D0%B8%D1%81 … -50-%D0%BC%D0%BB-

Последна редакция: вт, 13 ное 2018, 14:02 от FBID10210878787276236

# 138
  • варна
Благодаря за новата темичка:hibiscus:

# 139
  • Пловдив
Камея,имаш превода на мандариновия сладкиш на ЛС.

# 140
  • Варна и...духом на Босфора
Салепа е страхотен, особено за зимата.
Ивче,как тъй не си опитала досега,ама сега вече знайш.

# 141
  • Стара Загора
Ще, ще.... Не съм видяла някой да показва и съм пропуснала, но ми направи впечатление рекламата на масата онзи ден и викам да се ограмотя. Simple Smile
Ако ходим в събота няма да му се размине - с някоя бисквитка ще се опита. Hug

# 142
  • Варна
Спрете се с тоя салеп, де! На мен, дето не пия такива неща, ми се припи. Ама че сте!

Ивче, душо, ти пък се засрами! Пътека направи. То бива, бива... събота не пропусна!
Да добавя, че в Бизим Персил беше дори под 42 лири. И на трите места опаковката бе еднаква. За съдържанието на тези в складовете - не знам.

FBID10210878787276236, не намирам нищо в сайта. Може би ако обясниш в аптека, в която говорят български, ще ти предложат някакъв продукт. Много е специфично...

# 143
Спрете се с тоя салеп, де! На мен, дето не пия такива неща, ми се припи. Ама че сте!

Ивче, душо, ти пък се засрами! Пътека направи. То бива, бива... събота не пропусна!
Да добавя, че в Бизим Персил беше дори под 42 лири. И на трите места опаковката бе еднаква. За съдържанието на тези в складовете - не знам.

FBID10210878787276236, не намирам нищо в сайта. Може би ако обясниш в аптека, в която говорят български, ще ти предложат някакъв продукт. Много е специфично...
Благодаря ти.Така мисля да направя само се притеснявам, че ще съм там в събота и тъй като не съм добре ориентиран къде са аптеките и ако има само дежурни дали ще мога да намеря някой с когото да се разбера,но ще нося снимка та дано имам късмет.

# 144
  • Варна
В събота има дежурни аптеки, официално. Реално, обаче, всички работят. По-добре е да носиш опаковката с листовката в нея, за да видят за какво става дума. Все пак там би трябвало да има на латински активните вещества. Малко съм скептична, защото според мен не всички аптекари там са фармацевти, ако съдя по опита си с тях, но може да имаш късмет.
Момчето, което работи в Mehmet Ay Eczanesi говори малко български и вероятно може да ти помогне. Споделяно е тук и за други аптеки, в които има хора с приличен български. Дано ти помогнат!

# 145
Много благодаря!

# 146
Магазините в Чорлу работят ли в неделя?

# 147
  • Ропотамо
Имам питане.
Следващата дестинация смятам да е Люлебургаз. Някой ходил ли е там на пазар, отзиви?
Намерих два мола:
http://www.39burda.com/#magazalar
http://www.bercadia.com.tr/
Здравейте! В центъра на града има доста магазини,които са разположени в един триъгълник така да го нарека.Има 2 търговски центъра ,като единия е на 3 етажа с повече познати марки магазини,а другия е на 2 етажа ,като изцяло е само Дефакто, има го отбелязан в googlemap.Разположен е на нещо като площад,отсрещната страна има малък закрит базар. До този търг. център Дефакто на самата павирана пешеходна улица има FLO на 3-4 етажа,като всеки етаж е разделен на мъжко,дамско и детско,а последния етаж е OUTLET . Ние добре си напазарихме от към дрехи. Относно мол AVMbuda, разположен е в нов комплекс на града,тип открит мол с много магазини ,голяма посещаемост на местните,паркинга беше препълнен.Магазина на FLO е много много голям също и на Котон. Забравих да спомена ,че цени на дрехи и обувки на магазините в центъра няма.Трябва да умеете да се пазарите , при мен се получи.

# 148
  • Пловдив
В един от техните молове тези дни имаше пожар- няма инфо дали работи
https://www.burgasinfo.com/news/view/5/84504

# 149
  • Стара Загора
Ами Беличке, срамота е при това тачене на турските десерти, чай и познанията ми за тях, да съм пропуснала салепа! Joy

Тази вечер пак ходих до Кауфланд и най-сетне намерих сумак. Още утре ще го пробвам. Simple Smile))

Чудех се днес, всички споменаваме тава джигер, пилешки ястия и телешки кюфтета с кебап.... За риба сякаш рядко се говори. Има ли места, на които сте сядали и харесвате? Аз  ще се огледам в мола какво друго има, че напукахме тоз Tavuk dunuyasi. Ще ми се да разнообразя. Нещо съм се затъжила и за дюнерите до сладоледа Altay.

Да си повдигна пак въпроса за пердета, че снощи от километричен пост не се забеляза сигурно. По центъра има ли магазин с хубави? Намерих инфо в стара тема за уличка, успоредна на рибния пазар.

Общи условия

Активация на акаунт