На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 22

• 117 268
  • 745
  •   1
Отговори
# 420
Ние посетихме Чорлу и сме доволни от посещението си в този град.От Тач бяхме малко разочаровани,но има какво да се купи не е да излезеш празен.Само халатите не ми допаднаха,много тънки и без качулка,чаршафите с ластик или няма размера който ти трябва или ще са шарени (е изнамерих един едноцветен).Мога да похваля местните хора,отзивчиви и усмихнати.От аутлетите Крос и Колинс много много доволни Simple Smile Мол Орион като всички останали,Мави джинс имат хубави неща на прилични цени.Хотела Гранд парк Чорлу е прекрасен,на пешеходно разстояние от магазините в центъра.

# 421
  • Варна
Скрит текст:
Привет ви!
Скрит текст:
За протокола да отчета  вчерашното ни пазаруване.
Влизане в Турция на МТ 6.30 ч, 50 минути. Излизане - 20.30 ч, час и половина.
Бяхме с организирана група, не е хубаво - неудобен микробус, препускане на тъгъдък, чакане на закъсняващи, пропуснати жизнено важни  обекти. Както и да е...
Първа спирка - обувна фабрика Дона. Втори път я  посещавам и за втори път нищо не си харесах. Сякаш, за мъже имаше по -богат избор на модели, но не и това, което търсех. При дамските изборът не беше голям, а и  някак  тежки самите обувки. Иначе, цените много добри - 150 -170 лири. Все още има стелаж с намалена лятна стока - всичко по 50 лири.
Купих си боти от Уайкики - 90 лири. На сина ми купих от Дайхман - 140 лири.
От Синия пазар: мандарини ( едри, сочни, без семка) - 2лири, домати -2.5 лири, краставички късоплодни - 3 лири, маслини  безсолни - 15 лири,  маслини на скара - 30 лири, масло вакуумирано 500 г - 20 лири,  пресни кори на кг - 9.50 лири.
От борсите бях решила да се въздържа, но обиколих от любопитство. Купих само Персил торба 10 кг , защото се оказа по -евтин тук, отколкото в Мигрос.
В центъра, повече време - аптека: освен нужните лекарства, купих глюкомер Оптима + 50 бр. тест ленти за 50 лири общо. За сравнение, у нас само 50 тест ленти струват 25 лв.
 и лежерна разходка с хапване в Айдън.

После от Мигрос - Биоблас чесън - 12.75 лири (на борсите - 17 лири), препарати за баня и кухня, зехтин Комили 2 л - 45 лири, сирене и кашкавал на İÇİM, сирене на Торку, пиперково пюре, макарони Филиз, булгур със зеленчуци ( нямаше избор, само два вида),  омекотители Юмош....май това беше.
За Бизим не ми стигна времето и, съответно, останах без Por Coz ( няма го в Мигрос)   и разни други  жизненоважни неща на по -добри цени. Simple Smile
Иначе, време прекрасно, слънчево и топло, много приятно за разходка.

Благодаря на Белята, на Синара и на всички, които имат заслуга за списъка с жизненоважни продукти! Беше ми много полезен.
В Мигрос има препарат против котлен камък  само с тяхната марка. Не знам по качество дали е като  Por Coz.

https://www.sanalmarket.com.tr/migros-kirec-cozucu-1000ml-p-1ddd6a1

# 422
Здравейте,някой ходил ли е в Кипа в Одрин вчера или днес? Дали има някакви  разлики в цените от Мигрос?

# 423
  • Бургас / UK
Здравейте,някой ходил ли е в Кипа в Одрин вчера или днес? Дали има някакви  разлики в цените от Мигрос?

Вече няма Кипа , всички станаха Мигрос .

# 424
Благодаря ви за бързия отговор, бях чела някъде че Мигрос са купили Кипа, но на картата и в сайта на Кипа все още излиза че се казва така.

# 425
  • Русе
Скрит текст:
Привет ви!
Скрит текст:
Бяхме с организирана група, не е хубаво - неудобен микробус, препускане на тъгъдък, чакане на закъсняващи, пропуснати жизнено важни  обекти. Както и да е...
Първа спирка - обувна фабрика Дона. Втори път я  посещавам и за втори път нищо не си харесах. Сякаш, за мъже имаше по -богат избор на модели, но не и това, което търсех. При дамските изборът не беше голям, а и  някак  тежки самите обувки. Иначе, цените много добри - 150 -170 лири. Все още има стелаж с намалена лятна стока - всичко по 50 лири.
От Синия пазар: мандарини ( едри, сочни, без семка) - 2лири, домати -2.5 лири, краставички късоплодни - 3 лири, маслини  безсолни - 15 лири,  маслини на скара - 30 лири, масло вакуумирано 500 г - 20 лири,  пресни кори на кг - 9.50 лири.
От борсите бях решила да се въздържа, но обиколих от любопитство. Купих само Персил торба 10 кг , защото се оказа по -евтин тук, отколкото в Мигрос.
В центъра, повече време - аптека: освен нужните лекарства, купих глюкомер Оптима + 50 бр. тест ленти за 50 лири общо. За сравнение, у нас само 50 тест ленти струват 25 лв.

После от Мигрос - Биоблас чесън - 12.75 лири (на борсите - 17 лири), препарати за баня и кухня, зехтин Комили 2 л - 45 лири, сирене и кашкавал на İÇİM, сирене на Торку, пиперково пюре, макарони Филиз, булгур със зеленчуци ( нямаше избор, само два вида),  омекотители Юмош....май това беше.
За Бизим не ми стигна времето и, съответно, останах без Por Coz ( няма го в Мигрос)   и разни други  жизненоважни неща на по -добри цени. Simple Smile

Благодаря на Белята, на Синара и на всички, които имат заслуга за списъка с жизненоважни продукти! Беше ми много полезен.
В Мигрос има препарат против котлен камък  само с тяхната марка. Не знам по качество дали е като  Por Coz.

https://www.sanalmarket.com.tr/migros-kirec-cozucu-1000ml-p-1ddd6a1

Купих си тази есен същия препарат от Мигрос. Никаква разлика с Пор чоз.

# 426

здравейте бихте ли ми снимали пакетите със болгур с зеленчуци няколко пъти ги търся неуспешно

Последна редакция: пн, 26 ное 2018, 11:24 от resi

# 427
Здравейте, предстои ни патуване с цел пазарене изцяло на детски стоки. Търся в интернет,но никъде не намерих нещо като склад или борса специално за това. Някой ако има представа ще съм изключително благодарна. Хубав ден на всички. 😊😊😘😘

Дрехи на едро само в Истанбул..
Там има много голяма борса с хиляди разнообразия с най разли4ни цени..
В Merter Güngören Laleli Topkapi сa най ве4е магазините

# 428
  • Стара Загора
resi, би ли си редактирала поста като изтриеш цитата, защото натоварва страницата и отделно четенето през телефон става досадно с това скролване. Вкарала си въпроса в него и дори да има желание някой да отговори, ще се откаже да търси какво питаш.

# 429
  • Русе
Булгура е в списъка на първа страница. Четете! Някой е вложил труд.

# 430
  • Пловдив
 А аз да ви питам, като ходите през седмицата от къде пазарувате плодове и зеленчуци? За понеделник знам,че на мястото на петъчния пазар има сергии,но за вторник и сряда да речем? На синия пазар не продават ли през цялата седмица или е празно? Количките по главната като че ли нямат такова голямо разнообразие...

# 431
  • Varna
От рибния магазин малко по-надолу има доста колички със плодове и зеленчуци.
Абе, направо си е малко пазарче.
Доста неща си накупихме последният път.  Това кная на октомври.
От миналата година отиваме в понеделник в Одрин и оставаме до към сряда. Та ако
не успеем или сме забравили да купим нещо от понеделничния пазар, правим го от
това място за което Ви писах по-горе.

# 432
Скрит текст:
Привет ви!
Първа спирка - обувна фабрика Дона. Втори път я  посещавам и за втори път нищо не си харесах. Сякаш, за мъже имаше по -богат избор на модели, но не и това, което търсех. При дамските изборът не беше голям, а и  някак  тежки и твърди самите обувки. Иначе, цените много добри - 150 -170 лири. Все още има стелаж с намалена лятна стока - всичко по 50 лири.

здравейте бихте ли ми снимали пакетите със болгур с зеленчуци няколко пъти ги търся неуспешно

На работа съм в момента и не мога да снимам точно тези, които купих. Предпочитах да взема с чушки или със смесени зеленчуци, но имаше само с домати и със зелена леща.
Това са пакетите
Една дама тук ( да ме извини, че не запомних коя беше) ги похвали, че са много вкусни, реших да пробваме. Всъщност, никога досега не съм яла булгур.

# 433
  благодаря   daniela.qnkova:tulip:

# 434
Здравейте, предстои ни патуване с цел пазарене изцяло на детски стоки. Търся в интернет,но никъде не намерих нещо като склад или борса специално за това. Някой ако има представа ще съм изключително благодарна. Хубав ден на всички. 😊😊😘😘

Дрехи на едро само в Истанбул..
Там има много голяма борса с хиляди разнообразия с най разли4ни цени..
В Merter Güngören Laleli Topkapi сa най ве4е магазините

Благодаря ти изключително много за отговора Blush

Общи условия

Активация на акаунт