На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 22

• 118 087
  • 745
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Какво да ви кажа... И аз съм вече горда собственичка на шевна машина... Влязох, посочих машината и заявих на момичето, че искам една... То ми показва етикета с цената, дава ми да разглеждам книжката... Какво да гледам?! Теле - железница. За  ужас на ММ бях категорична... Неговият ужас, обаче, приключи с плащането (там разбра, че му се пада на кафето), ама моят тепърва започва... "Нямала си баба белица"... Иначе дамите бяха доста озадачени, струва ми се, от поредната нашенка, купуваща конкретния модел, ама за тях ли да мисля... Пък да си кажа... Делте и другото момиче, което повлече крак (съжалявам, че не помня ника), имат чудни кутии за машините ни. И са само за 100 лири... Само чакам да направя два прави тегела (за целта трябва да извадя машината от кашона, все пак, де) и повеждам ММ да ми купи и так'воЗ нЯщУ.
После изтърпях мърморенето и пратих мърморещия да занесе новата придобивка в колата. В тУЙ време с детето

Момичета,
смятам да ходя да им искам процент за реклама Simple Smile. Аз вече си уших един комплект чаршаф, плик и две кълъфки. Излезе ми 20-ина лв. Машинката почва да си избива цената.

# 151
Да си повдигна пак въпроса за пердета, че снощи от километричен пост не се забеляза сигурно. По центъра има ли магазин с хубави? Намерих инфо в стара тема за уличка, успоредна на рибния пазар.
Пресечката е перпендикулярна на рибния пазар - от фонтана с рибите в дясно - има доста магазини за пердета, но не съм влизала да гледам цени.

# 152
  • Варна
Emmilly, с пълно право. Един куфар бонус, примерно. Wink
Засрами ме съвсем, с тази твоя продукция...

Сега обръщам внимание, че и трите (горди собственички) сме от Варна. Smile

Ивче, аз за друго казах да се засрамиш. Ма поне като ходиш, не пропускай так'виЗ неща.

Скрит текст:
Как ми се ходи...
Взех си един бонбон от тия на Kahve Dünyası - за успокоение. Лилавите са с черен шоколад и са чудни.

До улицата с пердетата (Osmaniye) може да се стигне и през средния вход на покрития пазар Али паша. Влизате от Сарачлар през входа до големия фонтан и пресичате директно отсреща. Като излезете от другата страна наляво ви е търсената отсечка, която завършва при фонтана с рибите. Съответно ако влезете от фонтана надясно (по указанието на Zlat_na), може да се върнете на главната през споменатия вход/изход. Според зависи как ви е удобно изберете посоката си на движение.

# 153
  • Пловдив
Къде паркирате в Люлебургаз? Има ли платени паркинги около центъра? Гледах в гугъл стрийт някакви улички като тази в Одрин срещу голямата джамия, която се води платен паркинг, но не съм сигурна че наистина може да се паркира по тях Rolling Eyes

# 154
  • Стара Загора
Благодаря Ви дами! Heart

Сега разбрах защо трябва да се засрамя. Blush Беличке, в тоз магазин така и не съм влизала, но ще се явя на поправка.
Аз пък прегреших с тези меденки...от Лидл...и вафличка на Нестле от турските, чудна беше! Днес ометох и др. половина от черния шоколад на работа, препоръчвам!
Скрит текст:

Вчера отворих сайта им да погледна какво предлагат, когато писа че си купила и харесах тези бонбони за подарък.

https://www.kahvedunyasi.com/spesiyal-cikolata-8li-kutu-p-81

Някой да е пробвал чийзкейковете и макароните им?

И за бисквитите в Мадо да питам, че точа лиги вече няколко пъти. Grinning Приличат ми на такива с халва и са много апетитни....

И това запаметих да питам дали имат...

# 155
  • Varna
Какво да ви кажа... И аз съм вече горда собственичка на шевна машина... Влязох, посочих машината и заявих на момичето, че искам една... То ми показва етикета с цената, дава ми да разглеждам книжката... Какво да гледам?! Теле - железница. За  ужас на ММ бях категорична... Неговият ужас, обаче, приключи с плащането (там разбра, че му се пада на кафето), ама моят тепърва започва... "Нямала си баба белица"... Иначе дамите бяха доста озадачени, струва ми се, от поредната нашенка, купуваща конкретния модел, ама за тях ли да мисля... Пък да си кажа... Делте и другото момиче, което повлече крак (съжалявам, че не помня ника), имат чудни кутии за машините ни. И са само за 100 лири... Само чакам да направя два прави тегела (за целта трябва да извадя машината от кашона, все пак, де) и повеждам ММ да ми купи и так'воЗ нЯщУ.
После изтърпях мърморенето и пратих мърморещия да занесе новата придобивка в колата. В тУЙ време с детето

Момичета,
смятам да ходя да им искам процент за реклама Simple Smile. Аз вече си уших един комплект чаршаф, плик и две кълъфки. Излезе ми 20-ина лв. Машинката почва да си избива цената.

Emmilly,
Идвам на уроци у вас Hug bouquet

# 156
Е говорите, че машината е за начинаещи, а вече спални компекти сте ушили. Моля линк към магазина на 1-стр към жизненоважните продукти - в категория техника и стоки за дома. Освен това аз също не съм вкусвала салеп. Моля да го добавите към жизненоважните хранителни продукти. :*

# 157
Като любител на сладкото искам да питам къде е това Мадо? Верига заведения ли е?

# 158
Имам 3 различни марки салеп - но в малки пакетчета и само 4 бр., снощи заради вас правих на дъщеря ми, хареса ѝ. Трябва си чаша топло мляко за всяка порция/пакетче, в което има и малко канела/.

Айде да се спрете с това подкукуросване, не всеки може да иде отново, амаха!!! Head Band SadSad

# 159
Ами Беличке, срамота е при това тачене на турските десерти, чай и познанията ми за тях, да съм пропуснала салепа! Joy

Тази вечер пак ходих до Кауфланд и най-сетне намерих сумак. Още утре ще го пробвам. Simple Smile))

Чудех се днес, всички споменаваме тава джигер, пилешки ястия и телешки кюфтета с кебап.... За риба сякаш рядко се говори. Има ли места, на които сте сядали и харесвате? Аз  ще се огледам в мола какво друго има, че напукахме тоз Tavuk dunuyasi. Ще ми се да разнообразя. Нещо съм се затъжила и за дюнерите до сладоледа Altay.

Да си повдигна пак въпроса за пердета, че снощи от километричен пост не се забеляза сигурно. По центъра има ли магазин с хубави? Намерих инфо в стара тема за уличка, успоредна на рибния пазар.
да...аз най-накрая си купих пердета дебели от фирмения на Тач по 5лв/метъра...тук са значително по-скъпи
органза намерих във Варна на 5лв/м и така си реших проблема с пердетата
иначе избор на пердета на петъчния пазар, готови ушити
или по уличката успоредна на главната, но цените са си определено височки
бях се засилила да купувам гюнешлик и докато беше някакви 7 лири го направиха на 25...

# 160
Момичета,някъде тук или в ФБ (вече забравям)бях чела за мравчено масло.Моля припомнете ми моля от къде мога да си го закупя в Турция

# 161
  • у нас
Момичета,някъде тук или в ФБ (вече забравям)бях чела за мравчено масло.Моля припомнете ми моля от къде мога да си го закупя в Турция
Аз така и не намерих, но Халим беше пуснал/ако не бъркам/ линкове от турски форум и там имаше негативни коментари за мравченото олио. Затова и не се задълбочих в търсенето.

Като любител на сладкото искам да питам къде е това Мадо? Верига заведения ли е?
Това е верига сладкарници. Има я в центъра на Одрин и в Ераста. До скоро я имаше и Бургас.

# 162
Аз си купих Tala oil  от павилион с масла тип сергия на Египетския пазар /Истанбул/, но търси в Аktar - магазини/тоест- за добавки, масла, билки/. Наскоро писаха, че в пресечка - на ъгъла на Сарачлар с Балък сокак, имало Актар. Моето масло скоро няма да го изпробвам, знам се - купувам и трупам, не се наканвам лесно...

# 163
Здравейте, извинявам се ако вече е задаван този въпрос, прегледах няколко теми на бързо ама не открих отговор.Питането ми е ако отидем в неделя в Одрин ще работят ли магазините(молове) и пазара?

# 164
  • Димитровград
В неделя всичко работи - складове, магазини , молове, но няма пазар и има само две дежурни аптеки.

Общи условия

Активация на акаунт