На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 22

• 118 096
  • 745
  •   1
Отговори
# 165
  • Стара Загора
И да се знае: Ако някой се кани да ходи в неделя в Одрин през КА - очакват се протести и вероятно граничните пунктове ще са блокирани.
Може и да не им разрешат протеста, но си имайте едно наум.

# 166
Здравейте, ще съм благодарна ако ме насочите къде в Одрин могат да се намерят памперси за възрастни на изгодни цени.

# 167
В неделя всичко работи - складове, магазини , молове, но няма пазар и има само две дежурни аптеки.
И за Чорлу ли се отнася това ?

# 168
  • Бургас
В неделя всичко работи - складове, магазини , молове, но няма пазар и има само две дежурни аптеки.
И за Чорлу ли се отнася това ?

Ходихме в Чорлу в неделя, но бяхме само до МОЛа и Мигрос- работеха си нормално Simple Smile

# 169
За ИвчетУ _ да си купи детитУ ей такивИ/имахме и две пак.на Йоткер, ама вечИ ги няма/:

Ивче, преди месеци , тук - в стара тема , доста се коментираше салепа, та оттогава си го заплюх за купуване.
От тел.не мога да скрия снимката.

# 170
Тез салепи къде да ги търся в суперите? Около разните продукти на Йоткер за сладкиши или при кафе, чай и тн? Все пак е жизненоважно Simple Smile

# 171
Да. Там ги търси. моите са от Карфур. Има в кутии по 250- 500 грама - предполагам идват по - изгодно от тези пакетчета. Не купих кутия, защото не знаех дали ще ни допадне като вкус. Сега вече зная - жизненоважно е, но не мога да ида и да си купя. Ще чакам "хуманитарна помощ от Червения кръст"- ако някой реши да ми купи Simple Smile

# 172
  • Пловдив
Къде в Одрин да търся инхалатори? Освен в аптеките, разбира се. Simple Smile
При нас се продават и в Технополис, например.
Цените, които видях из разни сайтове, са повече от добри.

# 173
Здравейте,
моля за информация има ли в Одрин магазин на Тас/Тач - специализиран за спално бельо. Благодаря.

# 174
Здравейте, да се включа и аз с питане - някой да е купувал стягащи чорапи за разширени вени - тук се продават в санитарните аптеки? Ако да - какви впечатления имате - заслужават ли си като качество и цена? Благодаря предварително.

# 175
Здравейте, да се включа и аз с питане - някой да е купувал стягащи чорапи за разширени вени - тук се продават в санитарните аптеки? Ако да - какви впечатления имате - заслужават ли си като качество и цена? Благодаря предварително.
Вчера си поръчах от Алиекспрес - с цип са чорапите, които избрах. За Турция- не зная. Ако някой сподели, ще взема и аз да купя някой ден...

# 176
Здравейте,
моля за информация има ли в Одрин магазин на Тас/Тач - специализиран за спално бельо. Благодаря.

Магазина на Тач е на улица Османие, тя е успоредна на главната улица, дано я намерите, че ние не успяхме, докато бяха отворени магазините. Видяхме магазина вечерта, като излязохме да си потърсим място за хапване, не вече беше затворен.

# 177
  • Димитровград
Айде пак да покажем къде е тоя прословут TAЧ: Simple Smile
https://www.google.bg/maps/@41.6742832,26.5520972,3a,17.3y,77.08 … 3312!8i6656?hl=bg
Скрит текст:
Между другото на вюто видях още един магазин близо до първия, но когато бях там преди две седмици не го видях.
https://www.google.bg/maps/@41.6747643,26.5525866,3a,90y,78.38h, … 3312!8i6656?hl=bg

Последна редакция: ср, 14 ное 2018, 20:50 от papaone

# 178
Здравейте,

някой може ли да ми каже къде в Одрин мога да си закупя Epimedyumlu Bitkisel Karisimli Macun 240 gr. паста.
https://goo.gl/images/zySzX3

# 179
Sweat SmileИвче, душко! Значи благородството ми в частта "Завист" към теб е на изчерпване! При това изобилно хапване на тези изкушения, да ми демонстрираш такава фигура!!! Ми не е честно! Не съм сигурна, че и скрит текст да ползваш, ще помогне на диетуващите /като мен/. Все ще те надничам Sweat
Сега по същество да питам. Не сме влизали в Мигрос, но е в графика за следващия път, който според милото ще е следващата година /но никога не се знае, само аз си знам кога какво ще сънувам/. Ако случим да имат карта на касата и не я регистрирам с прословутия турски номер /какъвто нямам/, мога ли да ползвам отстъпките, ако купя стока, която е обозначена с две цени на етикета - едната редовна, другата за карта с намаление? Или просто ще си заплатя редовната цена?

Общи условия

Активация на акаунт