На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 22

• 117 268
  • 745
  •   1
Отговори
# 450
  • гр. Бургас
Разбрах, че има разочаровани от покупките, за което съжалявам защото ако това беше се случило на някоя туркиня, щеше да събере всички телевизии, за да направи антиреклама. Наистина не само в Турция има ментаци! Утре пътувам до Лозенград, когато се върна ще докладвам как е преминало всичко!

# 451
  • Пловдив
rosi158,дано не попаднеш на "ментета",жалко е,ходим да пазаруваме на няколкостотин километра и накрая...на боклука.На мене това ми е първият и единствен случай,а ходя в Турция от няколко години.Но няма да ме откаже и ще продължавам да ходя-и за пазаруване,и за разходка.
miss july,показаният зехтин е точно sızma,на етикета пише-natürel sızma zeytinyağı.

# 452
Скрит текст:
Група, изтеглих късата клечка със зехтина Angry  Нямам опит със зехтин, за първи път купувам. Взех от 5М  2 л тенекия на Комили, на промоция за 45 ТЛ. Вярно е, че беше евтин, но реших, че е заради кампанията, която вървеше с носталгични опаковки. Оказа се гранясал и ще го изхвърля. Пише, че е в срок до 2020 г. Да, ама не. Явно, трябва да се внимава и човек да си има едно на ум за твърде евтината стока.

Аз нали във фейса ти казах да гледаш да е sizma Wink
Много кофти. Дано другия път случиш на зехтин

Е, анджак , sizma  взех, де Rolling Eyes  Simple Smile
Благодаря, miss july, дано да случа, но вече ще ме е страх да избера...

Ifka_, вие от същия ли купихте? Как е?

Последна редакция: ср, 28 ное 2018, 09:17 от daniela.qnkova

# 453
Здравейте чета ви с интерес, декември месец ще ходя в одрин за първи път с организирана екскурзия та въпроса ми е от къде мога да си купя хубави и качествени хавлии за баня, малки и големи както и за кухнята кърпи и ако може на добра цена това което гледам в сайта на ТАС ми е като цените при нас
Благодаря предварително

# 454
Има ли в момента някой в Одрин? Има снимки в социалните мрежи с наводнения. А аз утре планувах пътуване.

# 455
  • у нас
Севги, това излезе в новините току що:

https://m.flagman.bg/article/174769

На видеата се виждат наводненията. Лошо. При нас също валя много два дни и някои пътища също са се превърнали в море. Водата ще се оттече в шахтите, но отдолу остава калта и е много гадно.По-добре да отложиш пазара утре.

Последна редакция: ср, 28 ное 2018, 12:51 от Sinara

# 456
rosi158,дано не попаднеш на "ментета",жалко е,ходим да пазаруваме на няколкостотин километра и накрая...на боклука.На мене това ми е първият и единствен случай,а ходя в Турция от няколко години.Но няма да ме откаже и ще продължавам да ходя-и за пазаруване,и за разходка.
miss july,показаният зехтин е точно sızma,на етикета пише-natürel sızma zeytinyağı.

Аз септември купих от фитилите с ядки. Не е точно локум, но не знам как се казва, но преди сме си купували и много ни харесва. Та купих една кутия от супера в Ераста и като се прибрах отваряме и от вътре гнездо пеперуди...

# 457
  • Асеновград
Има ли в момента някой в Одрин? Има снимки в социалните мрежи с наводнения. А аз утре планувах пътуване.

Плаче ми се.....и ние смятахме тази Събота да отидем на пазар.....но ще отложа за идната седмица.

# 458
  • Varna
А, как ли им се плаче на комшиите. От години имат този проблем.
Съчуствам им искрено.

# 459
Скрит текст:
Аз септември купих от фитилите с ядки. Не е точно локум, но не знам как се казва, но преди сме си купували и много ни харесва. Та купих една кутия от супера в Ераста и като се прибрах отваряме и от вътре гнездо пеперуди...

Дидони , въх Anguished
Мдаа, в посочените случаи става въпрос за недобро съхранение на продуктите, защото стоките са в срок на годност, а са негодни за употреба, което не говори добре за търговците.

Последна редакция: ср, 28 ное 2018, 15:39 от daniela.qnkova

# 460
# 461
  • Разград
Много зле изглеждат нещата в Одрин. Много ми е тъжно за комшиите.
Имам резервация за другата седмица, за петък, но имам и опция да откажа и то без комисион. Не знам, да чакам ли, още, 1-2 дни или направо да отлагам ходенето.
Не ми е проблем или, пък, чак спешно ходенето.
Ще следя ситуацията и ще се надявам, заради хората, там, дъждовете да спрат и да се оправят нещата.

# 462
  • до най-прекрасния мъж
До джамията е високо, нормално е да няма проблеми. Долу, в ниското, до реката, сигурно е като първата снимка.

# 463
Скрит текст:
Група, изтеглих късата клечка със зехтина Angry  Нямам опит със зехтин, за първи път купувам. Взех от 5М  2 л тенекия на Комили, на промоция за 45 ТЛ. Вярно е, че беше евтин, но реших, че е заради кампанията, която вървеше с носталгични опаковки. Оказа се гранясал и ще го изхвърля. Пише, че е в срок до 2020 г. Да, ама не. Явно, трябва да се внимава и човек да си има едно на ум за твърде евтината стока.

Аз нали във фейса ти казах да гледаш да е sizma Wink
Много кофти. Дано другия път случиш на зехтин

Е, анджак , sizma  взех, де Rolling Eyes  Simple Smile
Благодаря, miss july, дано да случа, но вече ще ме е страх да избера...

Ifka_, вие от същия ли купихте? Как е?
.          Същия взехме 2 тенекии, едната я отворихме преди малко, хубав е, нищо му няма.

# 464
  • гр. Бургас
Току що минахме границите на М. Търново! Сутринта за 10 Мин и сега за толкова и от двете страни. Е Лозенград снощи е валяло много, днес не Валя, но имаше вятър. От Мигрос си взехме Лабне на Ичим, айран, подправки, лимонада на Улуда. От Бизим - олио "Бизим", пудинг Шоколад с марка Бизим, брашно на Беслер. След това в Уайкики имаше ново зареждане, взех си шал за 50лири, от Уста Елер баклава за 50т.л.килограм, ядохме Кюнефе, пихме турско кафе, тавук дьонер. От БИМ взехме сирене ДОСТ, напрвихме си чудесна разходка! Желая ви приятна и топла вечер!

Общи условия

Активация на акаунт