На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 22

• 117 220
  • 745
  •   1
Отговори
# 585
  • Varna
С топло мляко, дори с горещо.
Салепа е зимна напитка, затопляща.
В Истанбул зимата съм си го купувала от дюкянчета, които ти го приготвят на място.
И джиткаш с  него по улиците, топлейки си замръзналите ръце и тумбаче Simple Smile

# 586
Здравейте група. Дайте ми някаква идея, къде в Одрин мога да купя кафе машина на капсули Лаваца?  Благодаря!

# 587
Че то през седмицата е сто пъти по-добре да се ходи. За първи път ходихме в събота- ужас, тъпканица навсякъде, няма място за паркиране. Днес ходихме пак в Одрин-на границата за 5-10 минути и в двете посоки, място за паркиране в центъра до джамията, разходихме се, после на Ераста-та, на Мигрос-а . Лекарства от аптеките , сладките им изкушения Simple Smile.

# 588
  • Varna
Да, писали сме, че през седмицата е най-добре да се ходи.
Аз, обикновено ходя тогава. Но не всички могат да си разрешат
да ходят през седмицата.

# 589
Аз резервирах в Марги, но ще анулирам резервацията след вашите мнения. Гледам на снимките в Рис има спа зона..Някой бил ли е там?
Не съм отсядала там, но съм чувала от мои познати, че там не може мъже и жени едновременно да посещават спа-то. Има си дни в които е само за жени и дни само за мъже.
Здравейте! Ходили сме 2 пъти в Марги, първия път бяхме много доволни и от хотела, и от СПА- то(чисто, топла вода) и детето (6г.) се къпа на воля в детския басейн, затова и повторихме, но втория път беше ужасно мръсна водата в джакузито, басейна беше с хладка вода и хигиената не беше на ниво. Така че това ни беше за последно там. Ако не си отишъл и заради СПА-то условията са приемливи, но пък и за по-малко пари може да се спи при по-добри условия. Беше удобно и като място, но СПА-то не бих повторила. Моето посещение беше миналата година и след това бях чела добри отзиви, но все пак това което видях ме отказа занапред.

# 590
Забравих да допълня, че и при двата престоя в Марги СПА-то го ползвахме заедно с мъжа ми и детето, нямаше определено време само за мъже и само за жени.

# 591
А през седмицата ,този пазар зад Марги работи ли?Ulus pazari беше нали?

# 592
  • вкъщи
Благодаря Ви за отзивите за Марги. Май ще се насочи към Велин град, въпреки че ни идва много далеч.

# 593
  • Стара Загора
Не, там е съботния пазар. Simple Smile
И работи освен в събота и в сряда.

# 594
Не, там е съботния пазар. Simple Smile
И работи освен в събота и в сряда.

малко уточнение - зад Марги е Синия пазар, а Улус пазаръ е петъчния.

Последна редакция: пт, 07 дек 2018, 00:15 от daniela.qnkova

# 595
  • София

Момичета този препарат как го използвате-като се намокри петното,колко време трябва да стои преди да се изпере.Ако е за ръчно пране,може ли в праха да сложа и препарата и да накисна дрехата-ще го пробвам за работен гащеризон Simple Smile

# 596
Забравих да допълня, че и при двата престоя в Марги СПА-то го ползвахме заедно с мъжа ми и детето, нямаше определено време само за мъже и само за жени.
Определените дни за мъже и жени  са в Rys hotel, в Марги няма ограничение.

# 597
Какви препарати си купувате за съдомиялна ?

# 598
  • Стара Загора
Феъри платинум и финиш куантум. Цена не помня, но са по -евтини там.

# 599
  • Бургас
Купувам само "Феъри". Според ниската лира и различни промоции, цената на хапче излиза 0,18-0,25 лв.

Общи условия

Активация на акаунт