Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда - тема 28

• 60 215
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
95 лв. преглед при АГ с включен ехограф, 75 лв. без ехограф (каквото и да значи това) За профилактика бая скъпичко ще излезе, калкулирано и с допълнителните -
цитонамазка, микробиология или каквото е необходимо, Almond eyes

Наистина се надявам независимо, че цените бяха повишени значително преди няколко месеца, все пак да последва актуализация съобразена с конкурентните цени на пазара, и то в посока на клиента.

Момичета, само на регистратурата можеш да получиш парола и потребителско име за резултатите от изследванията, които са ти правени, нали? Обаждах си нееднократно да питам, но никой не вдигна телефона.  

Мерси, Велина, мен точно ме интересуваше и другите неща колко струват, че отдавна не съм ходила там пък и знам ли може да са ги дигнали. Но от регистратура първо ми казаха, че не можели да дадат такава информация, после че не ззнаели... В крайна сметка записах час за Вита Simple Smile

# 91
Някой май беше писал, че 38лв е микробиологията .
Момичета, когато не можете да се свържете по телефона, има опция за връщане на обаждане. Аз вече два пъти я ползвам и работи.

# 92
  • София
Natali5126, ти с АГ регистратура ли си го пробвала?

Аз за първи път чувам, че има такава услуга...а звънях, звънях, включи ми се централна регистратура, след това те пак се опитаха да ме свържат с АГ...

# 93
И на централна, и на АГ, но при позвънявания на АГ ми се стори, че след определен брой позвънявания ме прехвърли на централна. То като чакаш и слушаш записа, по някое време казва " ако желаете да върнем обаждане моля натиснете еди какво си" и след това изчакваш още малко, защото искат да потвърдиш номера и затваряш. На мен доста бързо ми върнаха обаждане. Но може би става наистина само за централна регистратура.

# 94
Ако от АГ регистратурата не вдигат до третото позвъняване препраща към централната регистратура. Не че съм успявала да се свържа, но казват, че към 8:00 е най-лесно.

# 95
Аз към обяд-следобяд се свързвам без проблем.

# 96
  • София
Момичета, моля за информация.
След като съм родила в Токуда ми се полагат прегледи за мен и бебето.
Имате ли представа генекологичния преглед кога се прави.
На изписването моето АГ не беше, че беше на кабинет, но ММ и носи подаръци и тя му е казала да отида следващия петък на преглед при нея без да записвам час. Ще гледаме как е положението след раждането, предполагам. Само не зная дали трябва да отида самл аз или и бебето.
Знам, че има и безпплатни прегледи за бебето  между 7 - 10 ден и след това 30 тия , които са безплатно след раждането, но се чудя дали трябва да съвпад двата в един ден или не.
Моля за информация как е било при вас след раждането.

# 97
Момичета, моля за информация.
След като съм родила в Токуда ми се полагат прегледи за мен и бебето.
Имате ли представа генекологичния преглед кога се прави.
На изписването моето АГ не беше, че беше на кабинет, но ММ и носи подаръци и тя му е казала да отида следващия петък на преглед при нея без да записвам час. Ще гледаме как е положението след раждането, предполагам. Само не зная дали трябва да отида самл аз или и бебето.
Знам, че има и безпплатни прегледи за бебето  между 7 - 10 ден и след това 30 тия , които са безплатно след раждането, но се чудя дали трябва да съвпад двата в един ден или не.
Моля за информация как е било при вас след раждането.

Двата прегледа са различни и не е задължително да съвпадат дните. На АГ ще те видят на ехо как се възстановява матката.
За бебка се записва час обаче и като отидете с нея спърво се минава през АГ рецепцията да ви регистрират и после отивате за прегледа.

# 98
  • София
Лове феъри, благодаря за информацията 🤗

# 99
Еуфория, моето АГ ме вика на седмия ден след операцията, не е нужно да записвам час. За бебчо ние ще ходим на преглед на 10тия ден след изписването, но задължително трябва да си запазиш час (на АГ регистратура).

# 100
Да ми препоръчате детски унг в болницата, работещ с нзок?

# 101
  • София
На някой да са му пускали антитела за АВО кръвна несъвместимост по здравна каса или не? Виждам, че го пише в листовката "Майчино здравеопазване", но като го казах на лекарката, тя ми каза че по здравна не може да ми пусне, защото там било само при отрицателен резус фактор🤔

И друго - всеки път ли ви гледат на ултразвук - аз от четвърти месец съм на ЖК по ЗК, до сега всеки път съм имала, но ми е интересно като няма ултразвук, изобщо виждате ли се с наблюдаващия АГ или само замервания при сестрата? 

По ЗК имаме право на 2 ехографски прегледа + 2 допълнителни, ако бременната е на възраст над 35.

Последна редакция: ср, 12 дек 2018, 15:48 от Velina25

# 102
Аз също знам, че се пуска само при отрицателен резус фактор.

# 103

И друго - всеки път ли ви гледат на ултразвук - аз от четвърти месец съм на ЖК по ЗК, до сега всеки път съм имала, но ми е интересно като няма ултразвук, изобщо виждате ли се с наблюдаващия АГ или само замервания при сестрата? 

По ЗК имаме право на 2 ехографски прегледа + 2 допълнителни, ако бременната е на възраст над 35.

Мен ме гледат всеки път, защото аз така искам. Като свършат по ЗК си ги плащаш. Ако искаш само по ЗК тогава може и само при сестрата. Аз не бих чакала два часа, за да ми премерят кръвното и корема. Но това си е мое мнение, не казвам че така е редно.

# 104
  • София
Natali5126, именно - и аз не си го придставям след толкова чакането и без👍

Все пак разчитаме на лекаря ни и за консултация или ако има нещо, което ни притеснява, да го обсъдим.

Общи условия

Активация на акаунт