Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 245

• 59 143
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте Hug

Добре че се сетих да погледна преди да си легна. Не съм единствената нетърпелива любопитка Laughing

Нели, благодаря за линка Hug

Линка, не знам тетките как ще коментират, а и хич не ме вълнува,  но аз този път съм Особено от прическата. Липсваше ми откритото й лице напоследък.
Тази ми е любимата фотка:

Но и тази повтарям с удоволствие:

И залата:

Не мога да си пусна поста, не ми се случва често посред нощите Wink

# 121

Последна редакция: вт, 20 ное 2018, 02:45 от nelka

# 122

Появи се и видео на екипа на ДиК от ЕММИ Peace

ПП Баги Peace, Нелка Peace
Много ми харесва всичко - и тоалет, и прическа. А с клипа показват, че се забавляват на макс. Дори КЧ размахва медальона за номинацията Joy

# 123
И Марчело не закъсня:

Написал е: Чудесно! Толкова съм щастлив да се срещна с една от най-талантливите актриси за всички времена

# 124
И Марчело не закъсня:

Баги Hug толкова е приятно да прочетеш такива думи за "гарджето"ни
Още снимки от червения килим излизат Peace

Няколко стоп-кадри от видеото, което излезна и ви показах като гифче Heart Eyes
https://twitter.com/Mawadh_TB/status/1064678044567306240

Чудех се Умут дали е на вечерята? Вече имам отговор - да, там е Peace

Туба е дала и кратко интервю Peace
https://twitter.com/JimmyCuneyt/status/1064682648994541568

Надявам се на руските дружки  Hug за превод утре

КЧ и Едже на червения килим Peace

Интервюто под формата на гифче  Heart Eyes

Лека нощ!  smile3524 Ще стискаме палци за отличие на ДиК тази нощ!

Последна редакция: вт, 20 ное 2018, 03:35 от kanti

# 125
Канти Hug
Разкостила си забавлението и аз също:

Не знам какво казва, но и само да я гледа човек е достатъчно - уверена, красива и естествена!

# 126
бързо ги раздават наградите
The 2018 International Emmy Award for Performance by an Actor goes to Lars Mikkelsen in “Herrens Veje

лека нощ и успех

# 127
бързо ги раздават наградите
The 2018 International Emmy Award for Performance by an Actor goes to Lars Mikkelsen in “Herrens Veje

лека нощ и успех
Съжалявам, че Толга не получи статуетката Sad Но самата номинация си е признание. А е и още много млад. Така, че някой ден ще получи наградата Peace

Баги Hug
Излъчването й тази вечер е много приятно. През 2014 на тази вечер беше малко по-скована и притеснена. Сега е по-уверена и много естествена. То този подиум й стана почти като в къщи.  Laughing

Още снимки с по-добри качество се появяват от червения килим Peace

За следващото разкостване нямам сили,защото се отправям с танцувална стъпка към леглото  Laughing

Последна редакция: вт, 20 ное 2018, 04:00 от kanti

# 128
Канти, през 2014 всички бяха по-сковани, все пак беше за първи път за тях и за турския дизи бизнес Laughing

Бързо раздават наградите, ама колко бързо, до нашата още не са стигнали Whistling Така че и от мен лека нощ!  Hug

# 129
https://translate.google.bg/translate?sl=en&tl=bg&js=y&a … 2F&edit-text=
/разбира се с Гугъл/  https://variety.com/2018/tv/news/international-emmy-awards-u-k-s … eries-1203033078/

На печелившите...честито!  Grinning На Туба- да продължава да ни радва Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 130
Здравейте Hug
Момичета HugБлагодаря ви.
Нелка Hug wavey

Честито на победителите.
В категорията  теленовела  сериала от Португалия
При мъжете датския актьор Ларс Микелсон.

"Хубавите неща се случват на тези, които вярват. По-хубавите се случват на онези, които са търпеливи. А най-хубавите неща се случват на тези, които не се отказват."

20 Ноември - Световен ден на детето
Честит Празник на всички деца по Света!

Красавица

.
Цитат
Тубу отмечает и Фырат Челик - партнер по Дакике )))

Цитат
https://www.instagram.com/p/BqYsqA0F2KJ/
Туба поставила в Инстаграм:
One more amazing @iemmys night with my amazing black velvet gown by @stnian Oh,i love velvet.. 🖤 my jewelleries from dear @midnightistanbul 📸 @evirgenumut ❣
Еще одна удивительная ночь Эмми с моим удивительным черным бархатным нарядом от Нихан Бурук. О, я люблю бархат. Мои украшения от Midnight Istanbul's Concept Store
Не пропуска да обяви  и да направи реклама на  дизайнера, също така и на бижутата.

Искренна радост  ,виждайки своите фенове дошли на церемонията.

Чатай,Едже и Али Билгин чакат да снимат  Туба,усмихнати доволни.

Jimmy Cuneyt Gurkan ( Международный бизнес-консультант, Обозреватель, член совета директоров Fenerbahçe USA, любитель искусства)

Хубав и спокоен ден bouquet

Последна редакция: вт, 20 ное 2018, 07:00 от Вичона

# 131
Добро утро!  Hug

Снощи с половин око видях прекрасния тоалет, и днес му се наслаждавам!  Heart Eyes Страхотен!  Heart Eyes Като цяло страхотна Туба!  Heart Eyes

Снимките ще се повтарят, красотата трябв да се афишира!  Peace
Срещата на Туба с фенове, които са я чакали на входа .
https://twitter.com/nicolettaTB19/status/1064728526622908417
Този път Меги  Hug не присъства.

Много хубав тоалет, да се изкажа и аз като видна ес-тетка!  Mr. Green
Да чуем кусурите, ако някой срещне из форума, нека ги сложи, без да указва автора, разбира се. Пък аз ще следя рускините.  Laughing

Любопитна съм на вечеря ли казват победителите, че да не загорчи загубата на победените, ли?  Laughing

Тоалетът се състои от гащеризон (панталон) от кадифе, а отгоре пола от тюл, или греша? newsm78

И сравнението...

Стига толкова, мога да продължа, има много снимки!  Hug
Що се отнася до това,че въпреки че стискахме палци ДК не получи наградата, не мисля, че някой сериозно е мислил, че на КЧ ще му дадат две години подред награди.  Mr. Green
А и сценария... А и повечето актьори...
Както и да е. самата номинация е много важна и от голямо значение. Не знам дали сте видели в ТТ, но много от номинираните са много щастливи  - „Мамо, можеш ли да си представиш, номиниран съм на Еми, дори не смеех да мечтая!“  Joy Joy Joy
А на нашето момиче всички проекти имат една или друга номинация!
Една от най-талантливите актриси на всички времена!  Peace Peace Peace
Е, той е специалистът, никой не го дърпа за езика да го каже!  Joy
Да, Канти  Hug, много е приятно, че го казва за нашето гардже!  Hug
Което ми напомня - благодаря за среднощните коментари Нели  Hug, Канти  Hug Баги  Hugbouquet   bouquet   bouquet
Приятен ден на всички!  Hug

# 132

Привет, привет! Hug Hug
Понеже снощи гледах на пресекулки церемонията, да си попитам дали някой видя представителите и на "Истанбулска невеста" newsm78 Нали и този сериал имаше номинация.

Хубав ден на всички желая!

# 133
Добро утро! Hug

Снощи като си легнах и сте поели смяната! Wink

Канти HugНели HugБаги HugЛинка HugНадин HugВичи Hug,благодаря за всички снимки! bouquet bouquet

Прекрасна Туба!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Цитат
Понеже снощи гледах на пресекулки церемонията, да си попитам дали някой видя представителите и на "Истанбулска невеста" newsm78 Нали и този сериал имаше номинация.
Надин Hug,там бяха...режисьорката-Зейнеп Г'най Тан,СЦ-Дениз Акчай и продуцента-Онур Гювенатам! Peace

Приятен ден,момичета! bouquet bouquet bouquet

# 134
  • Русе
Здравейте!  Hug

Прекрасна сутрин имам днес и... ако знаете само колко ме е яд, че... така не навреме снощи имах тежка вечер, която рано ме събори и  ooooh! Sad и пропуснах тези емоции покрай наградата  Peace
Благодаря ви приятелки, че сте събрали толкова много и красиви кадри, а и за коментарите...  bouquet bouquet bouquet

https://twitter.com/i/status/1064742417570717696

Невероятна Туба, прелестен тоалет, прекрасни весела компания...
Не знам защо Киво не дойде също, но... щеше да е интересно и той да е там  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт