Канти 
Паралел...

много се чудих, защо реши, че са били в тези кухни - училища, докато накрая разчетох надписа на тениската на Мая и на другите деца. Значи и Топрак е готвила, но не ни го показаха... 

, защо ли не го афишира в интервюто!

ме е споделила като очакващ събитието 
, пак в темата сме изпреварили времето
Понеже филма за Ван Гог, го "мотаха" и рисуваха няколко години, аз в темата съм слагала фрагманите за него. Даже снощи за лека нощ ви сложих клипче с кадри от филма. Понеже Ван Гог и Фрида ги възприемам като нещо свързано с Туба, не съм пропуснала да споделя и тук, това което научавам за тях 

и двата филма са за Ван Гог, но са различни.

Аз не ги слагам всичките тук, имайте предвид
Злати
, помагай! 

При мен все не се получава! 

изчерпаха се „великите“, остана сам КИ, затова го и спрягат... 

Линка

Злати Hug, помагай! Very Happy
,тази отпред е Ханде Сорал! Гледала съм я в сериали! 

Благодаря за новите снимки.
явно фенски мераци,хората искат да ги съберат Туба и Кенан,няма лошо.

, това филмче е направено от испанската ТВ Нова, където дават КРА, за да запознаят публиката с ТУба. Вчера го гледах на сайта им

Този път ще слушаме цигулка и чело. Линка да не припада, че пак ще сме на чардаш 
13 Ноември - Ден на Добротата - Вичи 
. Ами приличаме на патронката си, нали така? 

Но може би така се акцентира върху доброто, така че човек за малко да се замисли какво и как прави. Значи и моя подпис има празник
Вичи
е сложила сутринта сентенцията на Конфуции, която се "мъдри" в подписа ми 
/Мир и Светлина на Душата му
/
и днес си ни озвучила добре. Относно въпроса ти за клипа с Елиф от ЛА, Линка вече ти е отговорила
да се неначудиш на тези проценти и рейтинги. Аз лично гледам ИО, но след излъчването му. ТАка избягвам тъпите реклами. Надали само аз го гледам по този начин. Чудех се в ТТ защо толкова ретуитват такъв туит за сериала в България
донесла си ни снимки и клипче с Туба и Умут на влизане в ресторант. Е, как да отиде човек спокйно на вечеря като все могат да го заловят папараци. И пак въпрос за сватба
Защо не я попитахте за нов проект бе.
Жълтурковци 

прекрасно настроение с този клип

Препоръчани теми