Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 245

• 59 113
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте Hug
Момичета HugБлагодаря на всички вас,за всичко споделено през вчерашния ден.
Цвети HugДано,дано излезе нещо повече:pray: Praynig
Канти Hug за гифчетата,за правилата,за всичко.
Линка Hugза всички новини.
Надин HugЗлати Hug

Ако всеки прави добро в рамките на своите възможности,
 тогава възможностите на доброто ще станат безгранични...
Да сме здрави е най-големия дар, да сме доволни - най-голямото богатство,
 да сме искрени - най-доброто отношение!
Буда

Надин Hug За Елчин,не изгледах" Любов под наем" нещо ме дразнеха и двамата ГГ,но в "Сблъсък"
 просто си заслужава едно Браво.  smile3501
Никога не се пречупвайте и изневерявайте на себе си, каквото и да се случва около вас. Някои ще го нарекат инат, други гордост.
Аз го наричам Достойнство !

Спокоен и позитивен ден ви желая. bouquetДано да е ден носещ позитивни новини. bouquet

# 676
Добро утро! Hug Hug Hug

Цвети Hug,а дано! Praynig
Цитат
Злати Hug бързо да се оправяш. Че вируса хич не е приятен.
Канти Hug,явно моето не беше грип и се оправих! Peace
Скрит текст:
Болеше ме само гърлото,нямах висока темп. или др. симптоми!При мен поначало само да настина и ме започва гърлото! Laughing С чайове,гаргара с лайка и др.лекове се оправям за 3-4дни!
Цитат
Имам едно питане, ако знае нещо някой, да каже, иначе принципно Злати  Hug или Надин  Hug могат да ми помогнат.
Линка Hug,още снощи видях поста ти и започнах да търся на много места,но не го открих!Проверих и в темата за ''Йиит Йозшенер и лошите момчета'',и там от лятото не са писали,но видях пост,че го чакат! PeaceНа този сайт има качени преведени турски филми на руски език!Последно е качен фрагмана на филма с Бергюзар и Енгин! Peace
http://great-tv.tv/turetskie-filmy

Вичи Hug

Гьозде Тюркпенче(сестра на Аху Тюркпенче),която игра в ДиК се е сгодила...на лятото е сватбата

Цитат
🆕 Гёзде Тюркпенче, которая в последний раз играла в сериале #CesurVeGüzel вместе с Киванчем Татлытуг и Тубой Бюйюкюстюн, некоторое время флиртовала с сыном патрона Chiner Group Атиллой Чинер. На днях пара, помолвились и решили не тянуть со свадьбой, которую назначили на это лето.
https://vk.com/club143398602
Желая ви приятна неделя! bouquet

# 677
Здравейте!  Hug

Туба е сложила това преди час в ИГ си https://www.instagram.com/p/BtIx-oIFWo0/ Un petit #paris

Чудя се какво значи?  newsm78 Прочетох в един руски форум, че Халит Ергенч е казал, че синът му Али е във ваканция в момента, но те не се канят никъде да заминават.
Сигурно Мая и Топрак също са във ваканция и е възможно да са отлетели за Париж с мама... Онези далечни дребни фигури? newsm78
А Шоу ТВ снощи е повторило предаване за стила на Туба и някой е наснимал стоп кадри и ги е сложил в ТТ, от където пък аз реших да ви ги покажа...

Пожелавам ви хубав ден!  Hug
ПП Злати  Hug не го намерих още този филм. Чакам Надин  Hug да ми обърне внимание... Wink

# 678
Жалко, че не пишете и ще ме изтрият, но поне да ви кажа, че Туба е с Ясемин в Париж.
Май не е с момичетата, а това говори, че е по работа.
Не, че някой го е казал, но следотърсачите са открили, че в профила на Ясемин е Лувара. Wink
Аз не го намерих.  Rolling Eyes
И снимка от ИГ на майката на Онур Бирсен Сайлак

Цитат
Елена Стасова
Умут как режиссёр делает короткометражку о еде,которая убивает.

Цитат
Аша Ашаревич
Елена, ага , Седа Акман будет играть там кажись ...

Цитат
Laura Luka
Аша, ого фильм свой замутил про кулинарию😃 значит прально мы поняли вью)) Ямантюрк тоже там играет

Казват също, че Туба е била във Версай с Ясемин. Надали е екскурзия по забележителностите... newsm78

Тая Туба, все ни кара да гадаем... Mr. Green

# 679
Здравейте Hug
Линка  Hug Злати Hug

Цитат
Жалко, че не пишете и ще ме изтрият, но поне да ви кажа, че Туба е с Ясемин в Париж.
Май не е с момичетата, а това говори, че е по работа.
Не, че някой го е казал, но следотърсачите са открили, че в профила на Ясемин е Лувара. Wink
Аз не го намерих.  Rolling Eyes
И снимка от ИГ на майката на Онур Бирсен Сайлак

Скрит текст:
Цитат
Елена Стасова
Умут как режиссёр делает короткометражку о еде,которая убивает.

Цитат
Аша Ашаревич
Елена, ага , Седа Акман будет играть там кажись ...

Цитат
Laura Luka
Аша, ого фильм свой замутил про кулинарию😃 значит прально мы поняли вью)) Ямантюрк тоже там играет

Казват също, че Туба е била във Версай с Ясемин. Надали е екскурзия по забележителностите... newsm78

Тая Туба, все ни кара да гадаем... Mr. Green

Цитат
Здравейте!  Hug

Скрит текст:
Туба е сложла това преди час в ИГ си https://www.instagraиm.com/p/BtIx-oIFWo0/ Un petit #paris

Чудя се какво значи?  newsm78 Прочетох в един руски форум, че Халит Ергенч е казал, че синът му Али е във ваканция в момента, но те не се канят никъде да заминават.
Сигурно Мая и Топрак също са във ваканция и е възможно да са отлетели за Париж с мама... Онези далечни дребни фигури? newsm78
А Шоу ТВ снощи е повторило предаване за стила на Туба и някой е наснимал стоп кадри и ги е сложил в ТТ, от където пък аз реших да ви ги покажа...

Скрит текст:

Пожелавам ви хубав ден!  Hug
ПП Злати  Hug не го намерих още този филм. Чакам Надин  Hug да ми обърне внимание... Wink

Лека вечер, дами bouquet

Последна редакция: нд, 27 яну 2019, 17:59 от Вичона

# 680
Линка, съжалявам, но и аз не мога да ти помогна за филма, който търсиш. Малко ме е срам, но сигурно от две години не съм гледала турски филм, даже тези с партньори на Туба.
Мога да ти покажа, че вече има превод на "Фаворитката" с Оливия Колман. Въпреки високия рейтинг и многото номинации за "Оскар", аз го изгледах с голяма мъка Embarassed И най- вече заради Оливия, която беше номинантка заедно с Туба за "Еми"

The Favourite / Фаворитката (2018)

Слагам едно голямо сърце на снимката, която е публикувала Туба. Много издържана фотографски! Предполагам, че фигурата с куфара е Туба. Кой е снимал, не искам да гадая Grinning

И нещо ново с Туба и Кенан в черно/ бяло  Peace

Хубава вечер желая на всички! Hug Peace

# 681
И от мен нещо от Париж! Wink

Туба добавила в ИГ си ...ресторант #brasseriedanton #Париж

https://www.instagram.com/p/BtJemceF6Jn/

и е лакнала... два поста #UmutEvirgen

# 682

Надин  Hug става въпрос за втората част на  един от двата най-хубави за мен турски филми  „Клубът на неудачниците“.(Другият е Истанбул червен, ако може да се приеме за турски.  Mr. Green)
Мнението си за турското игрално кино съм го писала много пъти - много са силни в драматичните и трагични филми, особено предназначени за фестивали, като филмите на Онур и Чаган Ърмак, впечатляващи, тъжни, но имат и елементарни, на първобитно ниво драми, просто да лееш сълзи... Mr. Green А в комедиите за мен са слаби, не ни е еднакво чувството за хумор!  Joy Но особено са ми противни романтичните им комедии. Naughty  Единствената, която ми хареса е „Романтична комедия“ и то само 1 епизод  
Предполагам, че и втората част на „Клубът на неудачниците“е  по-скандална от първата, дори от „Тясната рокля“ и е също така непрепоръчителен  Mr. Green, затова се опитвах да го издиря. Ама нейсе. Може да се покаже от някъде.  Joy

И от мен нещо от Париж! Wink

Туба добавила в ИГ си ...ресторант #brasseriedanton #Париж

https://www.instagram.com/p/BtJemceF6Jn/

и е лакнала... два поста #UmutEvirgen

Естествена красавица!  Heart Eyes
Интересни снимки...
Но друго чакаме от  Heart Eyesнея.
Цитат
Бирсен Алтунташ пишет:
Поклонники Тубы Бюйюкюстюн ждали новостей о фильме или сериале с участием актрисы. Но новость о новом проекте исходит от возлюбленного Умута Эвиргена, владельца сети ресторанов высокого уровня, который руководит съёмками короткометражного фильма под названием «Хорошая Еда Убивает» В короткометражном фильме примут участие актриса Седа Акман, знаменитый шеф-повар Хазер Амани и актер Бурак Ямантюрк.
https://vk.com/clubtuba507

Не че на феновете можеш да угодиш , де...
Онур го нападаха, че я снима, сега Умут го нападат, че не я снима!  Shocked
Преди да се разбере, кои участват в този филм, друга песен пееха. сега обърнаха плочата.
Направо се смея!  Joy
Не могат да угодят, каквото и да правят, все не е така!  Mr. Green
Затова Туба е права да си живее живота и хич да не се интересува от желанията на фенската маса. Peace

Цитат
В Турции к пластическим хирургам приходят с фотографиями Тубы Бюйюкюстюн и Адрианы Лима😎

Каквото и да правят, нейната харизма не могат да придобият! Тя е уникална и неповторима!  Peace
Чудя се какви ги дрънка във Франция и то с Ясемин. Дали не е свързано с Тясната рокля? Нали режика там живееше?  newsm78

Преди да ви пожелая лека нощ, един забавен тест!
http://evolife.bg/test-razkriva-kakva-umnstvena-sila-imash/

Лека нощ!  Hug

# 683
Среднощен привет, дружки  wavey

Ето, че през изминалия ден сме получили някакви вести от и за Туба  Heart Eyes И тя е взела, че е сложила снимка в ИГ си от Париж Peace Отдавна не го е правила yes
Линка  bouquet благодаря ти за информацията относно Туба в Париж и за Умут. Надали тя е там с Ясемин просто на разходка. Сигурно е във връзка с проект  Rolling Eyes  Дано да е за някой нов, а не за стар Praynig .
Умут направо ни изнЕнада всички фенове на Туба. Направо извади асо от ръкава Laughing Кой да подозира, че учи кинематография. И сега заснема документален филм  Whistling С интересно заглавие - "Хубавата Храна убива". Ето, че съчетава познанията си от кухнята с киното Peace Чудно ми е дали ще е за вредните храни? newsm78

Злати Hug мерси за новата снимка на Туба от Париж, която е споделила в ИГ си. Интересна е. Чудя се дали Ясемин я е снимала? newsm78
Надин Hug реших да увелича снимката от "малкия Париж" на Туба и да видя дали силуета е нейния. Ами повече ми прилича на мъж Peace

А мама Хандан е харесала и двете снимки на Туба в ИГ Peace

Линка Hug много интересен тест, който мисля, че е доста точен
Донесла си ни и нова снимка на Майя и Топрак от баба им Бирсен. Дали е от сега newsm78 По-скоро снимката ми се струва да е от преди време Peace

Предлагам ви нещо за четене Peace Вичи Hug да продължа дадения тон от теб сутринта Heart Eyes

Хорхе Луис Борхес: Човек помъдрява прекалено късно... Точно когато вече няма време
Скрит текст:
Аржентинският писател, есеист и поет Хорхе Луис Борхес е считан за един от най-изтъкнатите южноамерикански автори на 20 век. Той е роден в Буенос Айрес, но едва 15-годишен заминава за Женева. Там се запознава с идеите на Шопенхауер, с творчеството на Уолт Уитман и на френските символисти Рембо, Верлен и Маларме, а в Испания, където се установява след това, попада в кръга на местните писатели ултраисти. През 1921 г. се завръща в Аржентина и взема участие в основаването на няколко литературни и философски списания. Световната си слава дължи преди всичко на своите кратки разкази и литературни есета. Умира в Женева през 1986 г.

„С времето човек разбира тънката разлика да държи ръка и да окове душа. И разбира, че да е в нечие легло не означава любов. И започва да разбира, че целувките не са договори. Подаръците не са обещания.

И човек започва да приема своите провали с вдигната глава и отворени очи. И се научава да гради всички свои пътища сега, защото утрешните основи са несигурни за планове, а бъдещите обикновено пропадат по средата.

И след време човек научава, че ако е прекалена, дори топлината от слънцето изгаря. И се научава да посади своя собствена градина. И да украси своята собствена душа, вместо да чака някой да му донесе цветя. И човек разбира, че наистина може да издържи, че наистина е силен, че наистина има стойност. И човек разбира и се научава! И всеки ден се учи!

След време разбираш, че да бъдеш с някой поради това, че ти предлага хубаво бъдеще означава че рано или късно ще искаш да се върнеш към своето минало. С времето разбираш, че само, който може да те обича с недостатъците ти без да се опитва да те променя, може да те дари с цялото щастие, за което мечтаеш.

След време ще си даваш сметка, че да се ожениш само, за да не останеш по-назад е сигурен признак, че бракът ти ще е един провал. След време ще си даваш сметка, че да си до някой само, за да не се чувстваш самотен накрая неизбежно ще те накара да искаш да не го виждаш повече.

С времето разбираш, че истинските приятели се броят на пръсти, а който не се бори за тях рано или късно ще се окаже заобиколен от фалшиви приятелства. След време също разбираш, че думи казани на прощаване могат да наранят човек за цял живот.

След време си даваш сметка, че който унижава или подиграва което и да е човешко същество рано или късно ще преживее същите унижения или подигравки, умножени многократно. След време разбираш, че да се извини може всеки, но да прощават могат само тези с голяма душа.

След време ще се увериш, че макар да си щастлив с тези, които са до теб, безкрайно ще ти липсват онези, които до вчера са били с теб, а днес вече са си отишли. След време си даваш сметка, че макар да си щастлив с тези, от които си заобиколен един ден ще плачеш за онези, които си оставил да си отидат.

След време си даваш сметка, че всяко едно преживяване с всеки един човек е неповторимо. След време разбираш, че да избързваш нещата или да ги насилваш да се случат, накрая ще накарат да станат не така, както си очаквал. С течение на времето си даваш сметка, че всъщност най-хубаво е било не бъдещето, а моментът, в който си се намирал! Точно този неповторим миг!

С течение на времето също научаваш, че животът е тук и сега и че е без значение колко планове имаш - не съществува нито утре, нито вчера. След време разбираш, че да се опитваш да простиш или да молиш за прошка, да казваш че обичаш, да казваш че ти липсва, да казваш че ти е нужен, да казваш че искаш да бъдеш приятел на някой до гроб е късно и вече няма смисъл!

Човек остарява твърде бързо, прекалено бързо и помъдрява прекалено късно! Точно когато... вече няма време..."

Лека нощ!

# 684
Добро утро! Hug food010 Hug

Скрит текст:

Вичи Hug,не е наминала,та кафето е от мен! Wink

Линка HugКанти Hug,наминали сте късно снощи и сте споделили интересни неща! newsm10 newsm51

Наш старый знакомый астролог Ведат опубликовал в Инстаграм😎

Желая ви приятен понеделник и лека седмица! Hug Flowers Four Leaf Clover Flowers Rose

# 685
Здравейте!  Hug

В ТТ се появи тази статия

Цитат
Туба Бюйюкюстюн, оказала отличную поддержку своему возлюбленному!
Знаменитая актриса, перешла на интересное сотрудничество, со своим возлюбленным, предпринимателем Умутом Эвирген. Как оказалось, их любовная связь, которая длится на протяжении 2хлет, не ограничивается только любовными отношениями. Бюйюкюстюн, для его дисертации в магистратуре, взяла на себя главную инициативу в создании проекта короткометражного фильма.
Эвирген, который владеет многими объектами в Стамбуле, снял короткометражный фильм, для своей диссертации в магистратуре на Cinema tv. Бюйюкюстюн сыграла в этом фильме ведущую роль.
Короткометражный фильм, который Умут снял для своей дипломной работы, оказался настолько прекрасным, что он решил показать свою работу, на фестивалях. Известная актриса, восхитившись режиссерским талантом, своего возлюбленного, вдохновила его на это дело. Таким образом, Умут Эвирген перенес свое сотрудничество с Бюйюкюстюн в мир кино.
Такую же поддержку, Туба Бюйюкюстюн оказывала своему бывшему супругу Онуру Сайлак, с которым у нее двое детей Топрак и Майя. Как известно, успешная актриса снималась в короткометражке и фильме Онура Сайлак, которые получили высокие оценки, на международных фестивалях.

Не съм учудена, и за мен е нормално Туба да подкрепя мъжа, когото обича.  Peace
Аз също винаги и във всичко подкрепям ММ. Мисля, че това е най-нормалното нещо на света.
Затова останах много учудена, като прочетох негативни коментари от фенове на Туба.  Shocked Наистина не ги разбирам.  Naughty
Както и да е, радвам се, че има надежда да се върне към екрана.  Peace
Чудя се, че Бирсен, дето всичко знае, не знае, че Туба се е снимала в главната роля.  Joy
А може би става дума за нов проект на Умут - кинематографиста!  Twisted Evil
Може да ни изненада с награди на кинофестивали... Леле!  Joy

Канти  Hug колажът ти е толкова хубав, че ще го повторя! Някак си съумяла да хванеш същината, не мога да го обясня по-добре!  Heart Eyes

Злати  Hug чудя се какъв е поводът, астролозите толкова да се активизират напоследък. Аз се отнасям скептично към предсказанията, астрологията и т.н., та подозирам, че вече има нещо, което не ни казват, но което астролозите знаят и използват.  Party
Такава съм една, недоверчива... Joy

Хубав ден ви желая!  Hug

# 686
Здравейте, момичета

Злати Hug мерси за кафето. Като гледам доста е останало, поради липсата на други преди мен
Скрит текст:
Добро утро! Hug food010 Hug

Скрит текст:

Вичи Hug,не е наминала,та кафето е от мен! Wink

Линка HugКанти Hug,наминали сте късно снощи и сте споделили интересни неща! newsm10 newsm51

Наш старый знакомый астролог Ведат опубликовал в Инстаграм😎

Желая ви приятен понеделник и лека седмица! Hug Flowers Four Leaf Clover Flowers Rose

От превода , който ми се струва, че е с Гуги не ми стана много ясно какво е искал да каже астролога? newsm78 Но от последното изречение доколкото разбирам на 6.01 е имало слънчево затъмнение (частично ), което е дало началото на важен цикъл в плана на съдбата й Peace
Порових се малко за това частично слънчево затъмнение и открих това Peace
Скрит текст:
Мили приятели, за мен слънчевите и лунни затъмнения са едни от основните двигатели на промени в живота ни. Аз не смятам, че затъмненията са апокалиптични, дори да ни разтърсват на моменти и да предизвикват по-осезаеми промени в живота ни. Затъмненията за мен са онази помощ от Вселената, подадената ни ръка, която ни намества там, където трябва да бъдем. Понякога сме улисани в своите фиксирани идеи за щастие или правилност. Трудно правим промените, които са ни необходими, за да вървим по своя път. Трудно напускаме стари ситуации, връзки, отношения, които са токсични за нас.

Слънчевите и лунни затъмнения са заредени с повечко енергия новолуние и пълнолуния. Които са онази божествена, вселенска подадена ръка към нас. Не се страхувайте от тях, приятели. Целта на тези затъмнения не е да разгроми живота ни. А да ни помогне да го изградим по по-пълноценен начин. Често изправяйки ни срещу наболели проблеми, които дълго сме замитали и сме отбягвали.

През 2019 година затъмненията ще бъдат по оста на знаците Рак и Козирог. И ще оказват повече влияние върху кардиналните знаци – Рак, Козирог, Везни и Овен.

В началото на 2019 година е и последното затъмнение от цикъла на Водолей и Лъв. Фиксираните знаци – Лъв, Водолей, Телец и Скорпион, имат свой последен шанс да затвърдят или променят събитията около себе си, които са врели и кипели от 2017 година и през 2018 година.

Затъмненията в знаците Рак и Козирог са значими, много мощни, защото участват силни и кармични планети. Рак и Козирог са кардинални знаци, управляват 4 и 10 дом в хороскопа. Аз наричам кардиналните домове и знаци скелет на нашия живот. Ние се раждаме(Овен), намираме уюта на свой дом и семейство, грижата от мама(Рак), свързваме се с другите, създаваме партньорства и брак(Везни) и преследваме своите амбиции, борим се за добър статут в обществото(Козирог).

Слънчевите и лунни затъмнения в Козирог и Рак ще засегнат темите свързани с дом, родители, статут, амбиции. В мунданен план е много по-интересно за мен, защото през зодиакалния знак Козирог преминават Сатурн, Плутон и Южен лунен възел. Както и астероид Карма. Козирог и 10 дом в астрологията се свързват с хората на върховете, политическите върхове, които управляват една страна. Сатурн, Плутон и Южен лунен възел са все с отношение към Кармата. Със сигурност ни предстои горещ, трансформиращ процес на прочистване по върховете. Все някога сметката се плаща…

Предстои силна година с много метаморфози.

https://emma-tarot.com/slunchevi-i-lunni-zatymnenia-prez-2019-godina/

Понеже е време за обед, ви предлагам и един поглед към кулинарните способности на знаците на зодиака с усмивка Joy
Текста не може да се копира, затова ви предоставям линка

Как готвят различните зодии
https://smeshnite.com/kak-gotvyat-razlichnite-zodii/?fbclid=IwAR … _F2Uc4fX09VQnEzfw

Хубав следобед!

ПП.Линка Hug появила си се докато се ровя по сайтовете.
Здравейте!  Hug

В ТТ се появи тази статия

Цитат
Туба Бюйюкюстюн, оказала отличную поддержку своему возлюбленному!
Знаменитая актриса, перешла на интересное сотрудничество, со своим возлюбленным, предпринимателем Умутом Эвирген. Как оказалось, их любовная связь, которая длится на протяжении 2хлет, не ограничивается только любовными отношениями. Бюйюкюстюн, для его дисертации в магистратуре, взяла на себя главную инициативу в создании проекта короткометражного фильма.
Эвирген, который владеет многими объектами в Стамбуле, снял короткометражный фильм, для своей диссертации в магистратуре на Cinema tv. Бюйюкюстюн сыграла в этом фильме ведущую роль.
Короткометражный фильм, который Умут снял для своей дипломной работы, оказался настолько прекрасным, что он решил показать свою работу, на фестивалях. Известная актриса, восхитившись режиссерским талантом, своего возлюбленного, вдохновила его на это дело. Таким образом, Умут Эвирген перенес свое сотрудничество с Бюйюкюстюн в мир кино.
Такую же поддержку, Туба Бюйюкюстюн оказывала своему бывшему супругу Онуру Сайлак, с которым у нее двое детей Топрак и Майя. Как известно, успешная актриса снималась в короткометражке и фильме Онура Сайлак, которые получили высокие оценки, на международных фестивалях.

Не съм учудена, и за мен е нормално Туба да подкрепя мъжа, когото обича.  Peace
Аз също винаги и във всичко подкрепям ММ. Мисля, че това е най-нормалното нещо на света.
Затова останах много учудена, като прочетох негативни коментари от фенове на Туба.  Shocked Наистина не ги разбирам.  Naughty
Както и да е, радвам се, че има надежда да се върне към екрана.  :peac
e:
Чудя се, че Бирсен, дето всичко знае, не знае, че Туба се е снимала в главната роля.  Joy
А може би става дума за нов проект на Умут - кинематографиста!  Twisted Evil
Може да ни изненада с награди на кинофестивали... Леле!  Joy

Канти  Hug колажът ти е толкова хубав, че ще го повторя! Някак си съумяла да хванеш същината, не мога да го обясня по-добре!  Heart Eyes

Злати  Hug чудя се какъв е поводът, астролозите толкова да се активизират напоследък. Аз се отнасям скептично към предсказанията, астрологията и т.н., та подозирам, че вече има нещо, което не ни казват, но което астролозите знаят и използват.  Party
Такава съм една, недоверчива... Joy

Хубав ден ви желая!  Hug
Линка Peace абсолютно съм съгласна с теб. Всяка жена, която обича партньора си би му помогнала с каквото може. В случая Туба е опитна в в киното и ТВ, така, че защо да не помогне на Умут за заснемането на дипломната му работа. Ето, че имат още допирни точки освен ресторантите Peace
Хубаво е, че му е дала едно рамо за старт в това поприще. Да видим за напред какво ще сътвори  Rolling Eyes
Надявам се да има талант и съответно да има успех и в това поприще Peace
Радвам се, че колажът ми ти харесва. Така ги усетих снимките newsm03

Последна редакция: пн, 28 яну 2019, 13:10 от kanti

# 687

Канти  Hug, права си, че превода на тази бележка е на гуги
Цитат
Цитат
🆕Наш астролог, снова активизировался 😊
Разместил старую статью с новой подписью: " Состоялся хороший разговор, с #TubaBüyüküstün. Ей суждено быть знаменитой. Добрая, красивая женщина с любящим сердцем ее путь всегда открыт. С 6 го января, в лунное затмение,начался важный цикл в ее судьбе. "
Това вече е руския. Астрологът си прави реклама.  Mr. Green
Дано да е прав в прогнозите си.  Peace
А ето още един превод на статията, която предизвика полемика в ТТ. Не, че има разлика, само е малко по-подробно
https://www.takvim.com.tr/saklambac/2019/01/28/tuba-buyukustunde … k-destek?paging=1
Цитат
Большая поддержка от Тубы Бюйюкюстун для возлюбленного Умута Эвиргена!
Туба Бюйюкюстюн и бизнесмен Умут Эвирген, подписали интересное сотрудничество. Она взяла на себя главную роль в проекте своего возлюбленного и тем самым поддержала его. Умут снял короткометражный фильм для диссертации в магистратуре. 6-летний брак с актёром Онуром Сайлаком закончился в июне 2017 года. На протяжении двух лет у Tубы Бюйюкюстюн отношения с бизнесменом Умутом Эвиргеном. Эвирген в районе Левент открыл ресторан «La Boucherie Istanbul» Известная актриса, стала партнёром по бизнесу, тем самым оказала поддержку. Но сотрудничество не ограничилось этим. В "Chicki Boom" красивая актриса также приложила руку, украсив стены заведения рисунками.
БУДЕТ ПРЕДСТАВЛЕН НА ФЕСТИВАЛЕ...
Короткометражный фильм, который Эвирген подготовил для своей дипломной работы, получился настолько красивым, что он решил показать проект на фестивалях. Знаменитая актриса, восхищалась режиссерскому таланту своего возлюбленного, и вдохновила Эвиргена на этот шаг. Умут Эвирген и Туба Бюйюкюстюн перенесли сотрудничество в мир кино..
ТАКАЯ ЖЕ ПОДДЕРЖКА БЫЛА ДЛЯ САЙЛАКА
В своё время Туба Бюйюкюстюн сделал то же самое, оказав поддержку своему бывшему супругу. Красивая актриса сыграла главную роль в фильме "Ещё", в котором Сайлак был режиссером. Фильм получил множество наград и высокие оценки на международных фестивалях..
https://vk.com/clubtuba507

Очаквам с нетърпение и предаването с астролозите. Как се отнася Туба към астрологията и предсказанията?

Пак хубав следобед и успешна нова седмица!  Hug

# 688
# 689
Здравейте отново  wavey

Злати Hug, Линка Hug

Имаме нова снимка на Майя и Топрак Peace
Дали е подарък от/за РД? Flutter

О, има още от РД .. newsm68

Последна редакция: пн, 28 яну 2019, 19:40 от kanti

Общи условия

Активация на акаунт