Всичко за всички марки гел лакове - 22

• 38 976
  • 762
  •   1
Отговори
# 135
Аз си имам в основните цветове. Може да пробваш и с лак. След това, махаш лепкавия слой, рисуваш с лака, поръсваш с акрилна пудра, печеш и ги готова.
С пластелин се работи се по-трудно, декорациите стават по- обемни
Скрит текст:

# 136
  • София
А някой да е срещал прозрачен пластелин?

# 137
А някой да е срещал прозрачен пластелин?
Бял има, но прозрачен не знам.. Ще потърся..

Edit: Вижте във фб старичката на starlet.. Те предлагат и прозрачен, но не знам дали имат наличен.. Бързо се изчерпват някои стоки.. Но държат цена..

Последна редакция: нд, 18 ное 2018, 13:42 от Моника Николова-Минчева 602551

# 138
  • България моята родина
Здравейте момичета,
Чета ви отдавна,попивам идеи.От миналата Коледа правя ноктите си с гел лак вкъщи.До сега използвах от слабите лампи 36W с четирите лампи.Решила съм да я подменя със препоръчаните от вас.Спряла съм се на една мисля,че някой от тук я похвали и моля за мнение дали е добра.

DCOVOR SUN X 54W Nail Dryer UV LED Lamp LCD Display 36 LEDs Dryer Lamp for Curing Gel Polish Auto Sensing Nail Manicure Tool
 https://s.click.aliexpress.com/e/bUwYk8nf

# 139
Здравейте момичета, днес се лакирах и реших да сложа матов топ, на палеца стана матов, но на другите пръсти остана лъскаво, не се матира добре. Топа е на GDCoco, пекох 2 мин. в SUN1. Пробвах и Elit99, същата работа. Някой може ли да ми каже къде е проблема

# 140
  • София
Май матовия гел е на мода, щерката днес поиска матов гел, реших да не изоставам и се матирах и аз, имам два матови топа на PNB и Elite99, сложих на една та ръка единия, на другата другия, този на PNB е в пъти по-хубав, Елита изобщо не е матов, сравнен с PNB.

Гелчето го купих от Полша, предполагам е местно.

Просто си проси някое печатче... като намеря време, ще го намеря Simple Smile

# 141
  • Paris, France
На elite99 матовият топ изобщо не е матов, а сатениран в най-добрия случай.

вилето, щом на палеца се е получило, а на другите пръсти не, причината е недопичане, най-вероятно.  Просто печи докато видиш, че е добре матиран и малко повече. В лампата се вижда как се матира топа без лепкав слой. Ако матовият топ с лепкав не е матов като махнеш лепкавия може да е поставен прекалено тънко и озпеченото, което остава под лепкавия слой да липсва на места. Пробвай по-дебел слой! Вариант е да сложиш един слой нормален топ с лепкав слой и след изпичане един слой топ с лепкав.

# 142
Хехе значи и аз съм в крак с модата,онзи ден си направих матов с капчици,самия лак е термо:

# 143
Аз да отчета свалянето на Алесандрото след 15 дена, можеше и още да изкара ама ми писна, а и днес имам време за нов. Та два слоя каре микросел, фрешер и бонд коди по края, Алесандро на цял нокет, цвят два слоя и топ Коди. Трудно го свалих с дървена пръчица и с леки поражения по ноктите. Забелязах, че първия го свалих лесно докато ръцете бяха още влажни от топлата вода, после стана бързо трудно. Та следващия път ще ги свалям във водата направо.

Защо декорацията се ръси с акрилен прах? И предполагам  топ не се слага после?

# 144
Благодаря Невена, ще пробвам да го сложа на по-дебел слой и да пека повече

# 145
  • София
Аз да отчета свалянето на Алесандрото след 15 дена, можеше и още да изкара ама ми писна, а и днес имам време за нов. Та два слоя каре микросел, фрешер и бонд коди по края, Алесандро на цял нокет, цвят два слоя и топ Коди. Трудно го свалих с дървена пръчица и с леки поражения по ноктите. Забелязах, че първия го свалих лесно докато ръцете бяха още влажни от топлата вода, после стана бързо трудно. Та следващия път ще ги свалям във водата направо.

Защо декорацията се ръси с акрилен прах? И предполагам  топ не се слага после?
Значи си с подобни на моите нокти, над двата слоя микросел слагам малко каре от съхнеща на въздух белеща база, така пада лесно на цяла люспа без никакви поражения на нокътя.

# 146
  • Paris, France
Gapamilo, не се отваря линка. Праща ме на първа страница. По видяното - СънХ изглежда ОК, само да няма розови лампи, че те не пекат. 30+ лампи вътре е ок. DMoley в момента имат лампа с 39 лампи вътре и е около 39-40лв. Можеш да я погледнеш и нея ако е съпоставима като цена с показаната да я имаш предвид.

ва_ни, какъв прозрачен гумен гел търсиш - полигел за изграждане или като пластелин за декорация?

Декорацията с боички и акрилна пудра не се покрива с топ, за да седи матова и релефна. За да е един цвят с нокътя се ползва един и същ цвят боичка. Маже се един слой за цвят на нокът, пече се, след печене боичка е суха и без лепкав слой, прави се плетката с гел, поръсва се с пудра. Пудрата попива в неизпеченият гел, но не залепва за изпечената боя. Пече се. Минава се с четка ако има останал акрил под гънките на нокътя. Готово.

ДаАдАд, аз махам във ваната, като гледам да махам под вода с пръчката. Ако покритието ти е дебело, като изграждане с гел, примерно, можеш да изпилиш по-голямата част, до база и да отлепил базата сама. Частта, където е Коди с ултрабонда е нормално да не се отлепя. Честито, все пак! Много се радвам да прочета успешна история на момиче, чийто гел-лак се е белил от 3тия ден. Особено с родни материали, които не изискват чакане и треперене да не иде на митницата. А как е топът на Коди в сравнение с Гелиш като гъстота, лекота на нанасяне, твърдост след изпичане и лъскави на след 2 седмици?

принцеске, чакам сравнението с Гелиш.

# 147
  • България моята родина
Nevena Virolan по това,което виждам лампите са 36 няма розови.54 W има сензор и цената е £17.Ще пробвам пак да кача линк.Ще  погледна и предложаната от теб.

https://www.google.co.uk/amp/s/m.aliexpress.com/item/32853627242 … ml#ampf=undefined

# 148
И аз свалям Алесандрото във водата, но не е лесно и има известни попажения по нокътя,
затова ще ги редувам с други бази 😀

# 149
  • Paris, France
гапамило, хубава е. Само внимавай като избираш да е с европейски щепсел. При избора е втората отляво, на първи ред. Добави писмо да я тества!

Thanks for accepting my order. EU plug, Please. Please try the lamp before sending and check all 36 lamp light up, it dors not make strange sounds and the timers work for given times.  Please, please pack better in extra bubble because sometimes it gets broken during transport. Thank You very much and have a good day.

Успех и да се похвалиш като дойде!

Общи условия

Активация на акаунт