Всичко за всички марки гел лакове - 22

• 38 694
  • 762
  •   1
Отговори
# 375
Неви,тези,които са като декорация,ама не  са водни,самозалепващи се водят. Значи лакирам с цветен, махам лепкавия слой и лепя? И после топ?

# 376
  • на брега на морето
Неви, diamond glitter серията, такива едни брокатени... Hug
Габито, зная за кои стикери говориш-3 d стикери се водят, имам и такива, и водни. Аз направо ги лепя върху лака, даже не махам лепкав слой. Разглади ги хубаво с пръст да прилепнат добре, особено ако са "по-релефни". И после 2 слоя топ и готово. Hug

# 377
He знам дали са 3д,май не са,най-елементарните стикери за нокти са. Ето тези: [urlhttps://www.nd24.de/product/nailart-sticker-weihnachten-12.5085.html][/url] Предполагам,че пак стават.

# 378
  • София
Юхууу, здравейтеее Simple Smile
Дойде ми лампата, която поръчах, благодарение на прекрасната тема.
https://www.aliexpress.com/item/F5-UV-Lamp-54W-36-LED-Lamp-For-N … fa8313c46a860032f

Скрит текст:

Малко по-розова е светлината, това ок ли е? Има 1073 фийдбека и всички са доволни, ама аз да си питам, защото не е с надпис SUN
Иначе добре пече, доволна съм. Поръчах още сумати неща Grinning
Открих комплект от 30 листа с ваденки за 3лв и сега изпробвах и тях.
Имам вече 10тина цвята гел лакове, както и праймер, още едни резервни база и топ на Мишей, печат, плочка и лак за печати за проба, въпреки, че мисля, че няма да се справя с тях. Имам и още един матов топ лак, както и магнитен.
Мисля, че ще ми трябват поне 6 месеца да изтествам всичко, което накупих, хахаха, но признавам си, просто е голяма краста, постоянно си харесваш нов цвят или някой се похвалва с неговия и ти дава линк.
Ето, например, още онзи ден си поръчах якото червено на Борн Прити Grinning
Всичко, което поръчах дойде за 20 дни, а повечето поръчки ми ги пуснаха на 11.11.
Ето и като за начало какво успях да направя, но лаковете (на GDCOCO) са доста по-гъсти, отколкото съм свикнала и ми беше малко трудно да нанеса добре.

Между другото, писах в миналата тема, аз съм тази с върнатата Лидлска лампа и лаковете от пазара Grinning
Ами, падаше ми на цели люспи, защото ползвах Финишинг течността от комплекта за обезмасляване на плочката (бях разбрала, че става за тази работа), по ваш съвет опитах със спирт 95% и лака ми издържа цеееели 3 седмици, без да мръдне. При маникюристка не съм имала толкова стабилен лак, направо идеален резултат за мен, предвид, че ми беше втори опит. И с махането нямах проблем, накиснах с ацетонов лакочистител и той почти сам падна, само леко му помогнах на някои места със пластмасово стъргалце.

Последна редакция: нд, 02 дек 2018, 18:21 от sweetvit

# 379
  • Варна
 sweetvit честити ти придобивки  Hug с кеф да си ги ползваш и все такива хубави маникюри да правиш.  Това розовото на  GDCOCO и аз го благославях скоро. Като вар е, става на черти и на три пласта не ми хареса. Супер ти е маникюра,новата лампа също.

Ей вкарахте ме в беля с тия брокати  Laughing извадих и аз сергията ама нови няма да поръчвам,че чакам точно брокатени хамелиони на борн от 11.11  Laughing 5 бр.
 Наклепах се с един на Фокс. Много ме е яд,че не мога да го снимам. Петролно синьозелен е,а на снимки стои син... И си закръглих ноктите пфу,не ми харесват ама така по-малко ми пречи дължината.

# 380
Здравейте момичета!
Вчера една рускиня-адашка ме води на гости при друга рускиня. Тя се занимава с нокти професионално и си проведохме един вид уъркшоп.
Показа ми канадски гел, който според нея бил с класи над IBD - Akzentz hard gel.
https://gelessentialz.com/products/5910d6178eaa89ab693862ed?variant=1261512720411
Направих си едната ръка, да видим как ще се държи в сравнение с другата, която ми беше с IBD. Продуктите се разпространяват доколкото разбрах от сайта им в Канада и Щатите. Който е в тази чяст на света може да пробва. Цените им са леко по-високи от IBD, но ако качеството е по-добро си заслужава.
Иначе тя също използва гел-лакове на Борн Прити, Елит99.
Сложих си също така обикновен лак на Kinetics, който съхне неочаквано бързо, ако някой се интересува.
https://kineticsbeauty.com/colors-lis/
Това засега от мен. Чакам пощите официално да обявят край на стачката, за да си поръчам машинка, но най-вероятно ще изчакам коледните пазарувания и доставки да свършат, че по това време стават големи обърквания.
Това засега от мен!
 Hug Hug Hug

# 381
  • София
И тук може да се купят.Професионални са.Салоните работят с тях.

# 382
  • Paris, France
prinzesa, този брокат в хамелеон температурен ли е? В смисъл да потъмнява от студа. Ако да, може ли линк?

Мелани, на Акzentz всичко им е много трайно, но тук те не продават на непрофесионалисти. Искат номер за да ти продадат продукт. LCN също са класни продукти и супер хипоалергенични, обаче даже май искат да те обучат лично преди да ти продадат каквото и да било.

Аз съм се снабдявала с техни нещица от обяви в тукашен форум. Маникюристки, които нямат търсене на даден продукт или затварят салона, излизат в дълго майчинство си продават геловете. Така се снабдих с един мек гел за крака.

Ние в Европа вече също имаме хубави продукти и даже сме ви задминали в някои отношения, за което много се радвам, че бая ни отъняваха портфейлите с вашите цени + доставки до Европа и нашите мита.

# 383
Здравейте!
Как се почистват гъбичките, които са ползвани с гел лак за омбре?
Пробвах с вода- не се получи много добре

# 384
  • Варна
 Не Неви не е термо,а холограмен под различен ъгъл изглежда различен цвят освен това е и магнитен  Laughing абе пълна циганийка като за мен  Laughing

https://ru.aliexpress.com/item/UR-SUGAR/32853425288.html?spm=a2g … .0.2a1b33edET5TMO

а ето днешната  страхотен е гадината само,че не подлежи на снимане. Петролно синьозелен е и много бляскав FOX  125

Скрит текст:

# 385
Неви, , те и тук само на професионалисти продават. Има си специални магазини, в които профитата си пазаруват. Това важи не само за маникюра, а и за фризьорските продукти и козметичните.
Но аз имам изкаран едно време курс в България и имам сертификат и се оказа, че тук важи.  newsm44 Но засега ще видя как се държи тогава ще поръчвам, че току-що си взех 2 кутии IBD.
В Европа си имате хубави продукти, но на мен пък от там ми идва скъпо да поръчвам.

# 386
Невена, не търся да си го купувам този БП09, просто споделих, че на картинката ми харесва повече.
Принцесата, напомни ми, че моето петролено не съм го слагала отдаввна 😀 не е от лесно свалящите се, но сега с този запас от белещи бази ще е тамън.

# 387
  • София
Неви, виж тези:

# 388
  • София

Много плътни и покривни са, стават и на 1 слой.

# 389
  • Paris, France
Joy, благодаря. Тези са досущ като Elite99 и Belen. Покривни са и 2 слоя или 3, ама ултра тънки са достатъчни. Това са платините. Виждала съм ги всичките и имам доста от тях, но никой не е тъмно лилавото, което търся. Това е въпросния:

https://www.ebay.co.uk/itm/BLUESKY-YYF07-DEEP-PURPLE-LAVENDER-GL … PES-/322209795960

Искам цвета от снимката на ноктите. Купих си го, точно него, но в реалния живот на дневна светлина той седи винен и не толкова брокатен. Хубав е, но не е точно цвета, който търся. Луда станах с този тъмно лилав брокат. Искам го тъмен и цветът да е смес от червено  и синьо и никога да не кафенее На вълна лилаво и магента съм в момента.

Офф: искам ей този маникюр. Знам, че е гел, а не гел-лак, ама е супер елегантен и бих го носила с кеф:

http://www.dolcevitastudio.net/105310861082109010861087108310721 … 107510771083.html

Общи условия

Активация на акаунт