Коледа 2018

• 103 716
  • 1 162
  •   1
Отговори
# 990
  • София
Това беше последното, изобщо не мислих още нещо да сътворявам, но не устоях на тези разкошни "Шоколадов трюфел с лют  кайенски пипер от "Вкусно с Бети"! Бети, благодаря, заслужаваше си половин нощ да се занимавам с тях, не знам защо но бавно ги приготвих, но изобщо това не е важно, важното е , че отхапваш, плънката се разлива и когато преглътнеш се усеща онази приятна лютивина която кореспондира чудесно с шоколада. Благодаря!!!!!!!!!!!!!!!

http://vkusnosbety.blogspot.com/2016/12/chocolate-truffles-with-hot-cayenne.html

Heart Eyes
Благодаря за приятната компания,   bouquet Прекарайте една чудесна и весела Коледа!  Simple Smile
Бог да бъде  с всички ви.!!
 Hug

# 991

Всички сладки, които направих ( меденки на Джемма, ричарели, мини щолените на Лабрекс, ванилени кравайчета и линцери на Наталина).
Утре ще направя още меденки, за да си поиграе малката да изрязва формички и да украсява с фондан.
Топла и уютна Коледа на всички! Беше ми драго да съм с вас!

# 992
  • Montana, Bulgaria
Снощи успях с къщичката и сладките. Днес всичко беше подарено и много се хареса на малки и големи. Слагам едни грозно направени среднощни снимки, но нямах сили вече. Весели празници!

# 993
  • Стара Загора
Весела Коледа и от мен на всички!
Малко грозни снимки от телефона на коледното пънче 😀

И свещичките

# 994
  • гр.София
Привет!
Страхотни сладки сте направили, разкошни и красиви. Хубава и уютна Коледа на всички!
Да си покажа и аз творенията ☺️🤗
Кантучини, щолен, меденки, линцери, ванилени кравайчета, виненки, браунис бисквитките

# 995
  • София /Абсурдистан
Страхотни неща сте направили момичета!

# 996
Смятах да права линцери и по инерция съм купила бадемово брашно. Сега като разрових рецептите, видях, че е с лешници. Дайте идея за коледни сладки с бадемово брашно?

# 997
  • София
Смятах да права линцери и по инерция съм купила бадемово брашно. Сега като разрових рецептите, видях, че е с лешници. Дайте идея за коледни сладки с бадемово брашно?

Традиционни немски марципанови бисквитки

Бадемови сладки

# 998
Линцери се правят и с бадемово брашно, аз моите ги правих по тази рецепта

# 999
  • Бургас
Тази година доникъде не стигнах, ама каквото - такова Simple Smile Черно-бяла ще е почерпката основно Simple Smile

Линцерите на Наталина с домашен шипков мармалад за нас и със сгущьонка за дребен

Традиционните рохлички

Забравени сладки

И бонбоните с бишкоти, дето не знам дали станаха точно по рецептата, че дребен ме заблея докато ги правех и сложих 250гр маскарпоне, та преработвах и доправях после. Половината са с домашни захаросани портокалови корички и определено ми допадат повече като че ли Simple Smile

Джинджифиловата къщичка остана несглобена, както и огромната кутия с меденки неукрасени с нищо, но дреб реши че ще вдига 39 градуса предпразнично и... ще си ги ядем така Simple Smile Весели и сладки празници на всички Simple Smile

# 1 000
Ето ги и моите.Не са толкова прекрасни ама на вкус са с аромат на Коледа 😘

# 1 001
bradata ,може ли рецепта за бонбоните с бишкоти и маскарпоне?И на тези с портокалови корички?

# 1 002
Бадемово бисквитки на дядо Коледа, рецептата я има на първа страница. Любимите ми.

# 1 003
Момичета, влизам с една бърза молба... знам че доста разисквахме този въпрос, но съм купила едни печати за курабийки и ги пробвах на тестото за меденки на Джули, но нищо не се получава- релефът се изгуби тотално. Сега обаче децата ме изядоха за тези печати... Та, дайте моля ви една изпитана рецепта за бисквитки с печати! Моляяя!!!

# 1 004
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Момичета, влизам с една бърза молба... знам че доста разисквахме този въпрос, но съм купила едни печати за курабийки и ги пробвах на тестото за меденки на Джули, но нищо не се получава- релефът се изгуби тотално. Сега обаче децата ме изядоха за тези печати... Та, дайте моля ви една изпитана рецепта за бисквитки с печати! Моляяя!!!

http://www.menumag.bg/recepta/shvedski-koledni-biskvitki

сметаната - слагам заквасена Simple Smile
подправките - търпят промени според вкуса
Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт