Коледа 2018

• 103 716
  • 1 162
  •   1
Отговори
# 1 035
  • Пловдив
макак, как става номера със шишарките?
конус от скаличка и шоколадови капки?

# 1 036
  • Варна

Набързо част от нашата трапеза, не се събраха на масата питката и сладките, ама това е положението! Grinning

# 1 037
makak, много ефектни шишарки! bouquet

Елховата ми горичка

# 1 038
  • София
Това е за утре, днес го спретнах- Шоколадово дръвче - Buche de Noel - т.е. Бъдник, който утре ще сервирам след вечерята с кафето
Смятам, че изнамерих най-лесната рецепта, да се не моря  Wink

Скрит текст:
[/spoiler]

# 1 039
Не знам какво ни се случи, но нали оставяме заради бъдни вечер трапезата на масата и днес преди около 30 минутки като станах и като видях масата от 7 чинии едни и същи с храна едната и то точно по средата се е пръснала на микроскопични парченца ако някой може да ми обясни какво ни е е случило по време на нашето спане, какво е станало? Дали мъртвите са слезли да ядат?

Последна редакция: вт, 25 дек 2018, 05:49 от radikaa

# 1 040
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
макак, как става номера със шишарките?
конус от скаличка и шоколадови капки?

много са идейни. Simple Smile
мога да опитам за нова година Simple Smile

радика, не си вкарвай мухи в главата. съдове се пръскат от вътрешно напрежение в материала.

# 1 041
Весела Коледа! Остана ми от тиквата, моля за изпробвана рецепта за чийзкейк с тиква. По възможност да не е със сурови яйца 🙄🎁🎄

# 1 042
  • Русе
Весела Коледа! Остана ми от тиквата, моля за изпробвана рецепта за чийзкейк с тиква. По възможност да не е със сурови яйца 🙄🎁🎄

Честито Рождество Христово на всички!
https://ipeychev9.blogspot.com/2017/11/blog-post_27.html

# 1 043
Аз с тиква съм правила по тази рецепта - http://www.vkusnoteka.bg/2017/10/blog-post_9.html?m=1 , много се хареса.

Весела Коледа на всички! 😘

# 1 044
  • София
Весела Коледа! Пожелавам на всички любов, щастие и само сбъднати мечти!

Пращам на всички по един пакет сладки:

# 1 045
Честито Рождество, приятели мили. Без вас Коледа нямаше да е така сладка, уханна и цветна. Благодаря ви, бъдете честити!!!

# 1 046
  • Montana, Bulgaria
Весела Коледа! Бъдете здрави и щастливи, пожелавам и много късмет на вас и семействата ви. Благодаря за отзивчивостта ви и прекраснате идеи!

# 1 047
Честита Коледа!
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 25 дек 2018, 22:48 от rovaru

# 1 048
  • В светлината на слънцето
Честита Коледа! Бъдете здрави, все така креативни и нека животът ви да е сладък като сладкишите, които правите, и изпълнен с любов, с каквато ги създавате!

# 1 049
  • София
Честото Рождество, мили дружки!  Hug
Бъдете здрави и все така креативни , гответе с настроение и щипка любов!

Ето едно мое предложение за тиквен чийзкейк

https://recepti.gotvach.bg/r-55701-Тиквен_чийзкейк_с_бадеми

Общи условия

Активация на акаунт