Пациенти на клиники Бахчеджи Тема 4

• 61 195
  • 752
  •   1
Отговори
# 135
Dundiu86, твоите дечица, ще са също толкова борбени, колкото и майка им Hug
Пожелавам ти съвсем скоро да си ги гушкаш Heart

# 136
Честити рожби, всичко ще е наред, Дунди, ние всички сме издръжливи и силни тук!!!!

# 137
Честито,мила! Желая ти скоро да гушнеш малките душички!😘

# 138
Dundiu86, поздравления, миличка! Hug Flowers Hibiscus
Често си мисля за теб! Всичко ще бъде наред, не се тревожи!
Ти мина през толкова изпитания, дано това да бъде последното!
Силни прегръдки и целувки от мен! Heart
snikurs, как си? Изписаха ли те?

# 139
  • София
Dundiu86, стискам палци бебчовците да са борбени и скоро да се поуспокоите!

# 140
Здравейте момичета
Имам въпрос: ако няма трансфер връщат ли пари от процедурата
Благодаря

# 141
На мен ми върнаха 20% от цената на опита. Но добре е да си ги търсите, иначе няма да настояват 😊

# 142
Здравей Sisi345,да днес ме изписаха,сега си почивам,още не съм се прибрала,че си купих двупосочен билет и не очаквах да се възстановя толкова скоро,че да мога да пътувам  . В неделя се прибирам. Благодаря ти,че попита! 😘

# 143
Здравей Sisi345,да днес ме изписаха,сега си почивам,още не съм се прибрала,че си купих двупосочен билет и не очаквах да се възстановя толкова скоро,че да мога да пътувам  . В неделя се прибирам. Благодаря ти,че попита! 😘
Моля! Лек път, миличка! Hug

# 144
Моми4ета, ако някой има възможност , да ми напише как мога да стигна до клиниката ,ще пътувам с автобус от Варна . Предварително благодаря !Може ли навсякъде   да се плаща с карта или трябва и ТЛ . Трябва да отида и за ЦС до Ехомар , мисля ,4е се намира наблизо .Може ли в един ден да съ4етая и двете посещения ?

Последна редакция: пт, 30 ное 2018, 18:45 от EL777

# 145
Защо никоя от вас не иска от координаторите (не те лично, а шофьорът) да ви вземат от автогарата? Мен два пъти кола на клиниката ме е вземала и връщала. Това е безплатно и ви се полага, ама явно пак не се натискат да го казват. Виждала съм как от автогарата и шофьори на други клиники вземат пациентите си.

Последна редакция: пт, 30 ное 2018, 19:14 от puh4e05

# 146
Dundiu, честито! Сил но вярвам, че всичко ще бъде наред с твоите бебчовци! Стискам палци!
Моя близка миналия месец се придвижи с кола на клиниката. Поради смяната на часа при нас се бяха уговорили да ги чакат на автогарата, за да не си изпуснат часа.

# 147
Моми4ета, ако някой има възможност , да ми напише как мога да стигна до клиниката ,ще пътувам с автобус от Варна . Предварително благодаря !Може ли навсякъде   да се плаща с карта или трябва и ТЛ . Трябва да отида и за ЦС до Ехомар , мисля ,4е се намира наблизо .Може ли в един ден да съ4етая и двете посещения ?
Здравей! Hug
Писах ти на ЛС за пътя.
Няма нужда да ходиш до Ехомар, Ачик Емар е по-близо.
ЦС я остави за по-късен етап според мен, иначе може да се съчетаят нещата.
Хубаво е да имаш лири за джобни, но навсякъде може да плащаш с карта.
Успех! Hug

# 148
Dundiu, честито мила! Всичко ще бъде наред. Сега ти е притеснено, но скоро всичко ще е зад гърба ти като гушнеш бебоците.

# 149
Здравей, Ехомар е на 10 мин пеша от клиниката.Можеш да съчетаеш и двете неща в един ден. Аз бях на цветна снимка в 13 ч и в 14.20 имах час за първичен преглед.
Адрес на Echomar:
 Echomar
Şişli Görüntülemeve Poliklinik
 Adres : 19 Mayıs Cad.No:4 Nova Baran Plaza
Telefon : 0(212) 343 34 50 - 0(212) 233 11 11
Faks : 0(212) 343 34 54 - 0(212) 233 44 56

Fulya IVF Center Bahceci
Address   Hakkı Yeten Cad. No:11 Kat 3 Terrace / Fulya / İSTANBUL
Call Center   444 39 49 ето ти адреси и телефони на клиниката и Ехо мар.

Общи условия

Активация на акаунт