Сполучливи имитации на маркови парфюми - 25

• 83 644
  • 722
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Почти нямам изпръскано шише от 30 нагоре.
И She wood, i Alien харесвам много и ги намирам за пролетни. Взех Alien на Aristea наскоро.

# 481
  • густо майна Филибето
Аз претръпнах, пръскам каквото хвана, търпи се. Simple Smile
Това с ароматите е много индивидуално, докато ги изразходя на 50% ще съм наясно кои ще повторя. Разказвах на дъщеря ми премеждията с Ароматичния елексир на Клиник(оригинал), и как не мога да повярвам, че някой го харесва, и тя ме нахока, че не питам. Оказа се любимия парфюм на свекито Joy Сетих се, как се оплакваше, че като влезе в банята сутрин  й се иска да умре, но не можех да предположа, че е възможно Joy

Последна редакция: ср, 19 дек 2018, 00:02 от Ljuboznatelna

# 482
За мен Алиен е далеч от пролетен, но това е въпрос на усещане, пролетно свързвам се леки, водни и цветни миризми, а той не е такъв, много е специфичен, въпреки жасмина.
И аз трудно хабя, почти не виждам празно дъно, трбябва много да харесам нещо, че само с него да карам и да го изхабя.

# 483
  • Бургас
По питането за For Her edt,мисля Заг го имат,те имат и двете версии.Иначе парфюмите особено в големи количества се пръскат бавно,аз почти не подновявам аромати.На трето бутилче Мон Герлен съм,като имам и новата едт версия,която е превъзходна и си има някой разлики с Мон,особено във върха,но и като цяло си приличат/драйдауна му е невероятно красив особено пръснат на дреха/ и утре очаквам и Флорал.Само тези три парфюма да пръскам няма да ми омръзнат,защото са направени съвършено и предизвикват уау ефект.

# 484
Дами, идвам с лоши новини. Днес момичето в The Mall ми каза, че Парфен са махнали повече от половината аромати (най-вече по-специфичните, в това число и нишови) , защото не се продавали. Жалко, тъй като днес си купих Градините на Нил на Ермес... Сравнявах ги с тестер от Дъглас и имаше само една разлика - вариантът на Парфен миришеше по-силно.

Последна редакция: ср, 19 дек 2018, 00:08 от Krasimira Shantova

# 485
Смятам да взема Кашарела на Заг, не бих дала такава сума за оригинал, който не ми е влязал чак толкова под кожата и съм сигурна, че ще ми омръзне бързо или ще започне да ми идва твърде силен. И аз съм с малко сбъркано обоняние, все едно съм вечно бременна. Joy Та, варианта със Заг ми идва идеален.
Сега съм решила, че ще пробвам черния опиум на Рефан, той беше най-близък, нали? Продължавам да търся нещо интересно с кафе.

# 486
  • София
О, жалко! Точно това отчитам като недостатък на имитациите - че имитирт само популярни аромати. А аз все съм някак покрай популярните.

# 487
О, жалко! Точно това отчитам като недостатък на имитациите - че имитирт само популярни аромати. А аз все съм някак покрай популярните.
Абсолютно подкрепям. Омръзна ми около мен да ми мирише само на 3 аромата. Това е все едно миналото лято, когато постоянно се натрапваше Despacito по радиото - колкото и да ти се иска да го харесаш, е толкова популярен и навиращ се, че започва да ти се гади от него. 😄

# 488
  • густо майна Филибето
Creed Aventus , което е номер 251  на Заг, има впечатляващ рейтинг, и то при над 6000 вота. https://www.fragrantica.com/perfume/Creed/Aventus-9828.html Какво ви е мнението? Най-вече ме интересува мирише ли на карамел Simple Smile

# 489
  • вкъщи
Изобщо не ми мирише на карамел, а на нещо хладно, студено. Летен парфюм е, но не можах да го харесам. Така си стои..

# 490
Заблудила ли съм се, че Рефан имат Elie Saab Le parfum? Купих си тестер 1.5мл и се влюбих. Бях останала с убеждението, че Рефан го имат, но не го виждам в списъците Sad

# 491
  • София
Вчера в Мега мол забелязах имитационни парфюми MMZ. Някой пробвал ли е нещо от тях? Жената естествено каза, че техните са с най-силна трайност от всички имитационни, предлагани в БГ, гарантирано до 12 ч.

# 492
  • Бургас
Аз не страдам въобще,че Парфен са махнали някой от ниш парфюмите,защото не съм им фен или поне не на всички,повечето са странни,дори бих казала неприятни за мен и хората не ги възприемат.За мен Нилските градини в техен вариант си имат разлики с оригиналните градини и то за моя нос осезаеми,тях си ги имам в оригинал.Рефан нямат Elie Saab Le parfum,версията на Гиза е супер попадение.Никакъв карамел няма в Creed Aventus поне за мен,много хубаво стои на мъже.Ина,Черният опиум на Рефан е добър,но на Баргело и Гиза са още по-доближени до оригинала.

# 493
Аз съм в майчинство, не ходя кой знае къде и честно казано нямам никакво наблюдение какво се носи масово, но дори и нещо да е разпространено, ако на мен ми харесва и ми стои добре, не бих се лишила от парфюма заради другите. Все пак на мен трябва да ми носи удоволствие. Имитационните парфюмерии като всеки друг бизнес са създадени с цел да генерират печалба, затова залага на доказали се и популярни имена.
От друга страна последните два месеца някои сайтове правят доста примамливи намаление и човек може да се обзаведе с някой друг оригинал. Blush
Благодаря, Брайт! Много се чудех за Опиума на Гиза, но засега не ми трябва друго от сайта им, затова ги изключих като вариант. Може би по-нататък.

# 494
Аз съм в майчинство, не ходя кой знае къде и честно казано нямам никакво наблюдение какво се носи масово, но дори и нещо да е разпространено, ако на мен ми харесва и ми стои добре, не бих се лишила от парфюма заради другите. Все пак на мен трябва да ми носи удоволствие. Имитационните парфюмерии като всеки друг бизнес са създадени с цел да генерират печалба, затова залага на доказали се и популярни имена.
От друга страна последните два месеца някои сайтове правят доста примамливи намаление и човек може да се обзаведе с някой друг оригинал. Blush
Благодаря, Брайт! Много се чудех за Опиума на Гиза, но засега не ми трябва друго от сайта им, затова ги изключих като вариант. Може би по-нататък.

И аз съм така. Затова наистина не знам какво се носи,и не съм удещала чак такива шлейфове около себе си. Просто сега съм толкова далече от социални среди,че хич не съм в час с модата. Удещам атвреме навреме Кристал Ноар и Алиен е туй то.

Общи условия

Активация на акаунт