Сполучливи имитации на маркови парфюми - 25

• 83 609
  • 722
  •   1
Отговори
# 540

Някой има ли представа от "Черен афган"?   Това е оригиналът.  Съблазнена съм от нотките, и много любопитна.
П.С. не се получава с линка никак. На Sangado e.

Правил със си разтвор от масло на Гиза. Действително е впечатляващ силноопушен аромат, но не е за всеки и за всеки ден. Подарих едно флаконче на една приятелка, която много го хареса. Тя е много интелигентна дама, но същевременно е доста дива, рокерка, металистка... Горе-долу така си представям женската част от таргета на този парфюм и уцелих с подаръка.

Ад пък да се пуфаля, че най-накрая направих успешна покупка на прословутото лале на Заг. От втори опит.
Когато излезе, провокиран от форума го помирисах в един от магазините на Заг, реших, че идеално ще пасне на съпругата и на следващия ден го купих от друг магазин. Голяма грешка. Съпругата сбръчка нос, пробвах го и аз и се зачудих как може да долявам толкова различни нюанси от описанието и от другите потребители. Оставаше да е станала грешка. Ами грешка е било. Второто ми "зареждане" е ОК. Превъзходен аромат. Ако имах 2-3 любовници и на тях щях да подаря от него, ей така, да си ми ухаят приятно Simple Smile
Това, което са ми продали първия път, има силен, лепкав и траен аромат на горена захар. Онзи ден продавачката беше със запушен нос, та не можахме да разгадаем какво ще да е било.

# 541
  • Бургас
bashtatko аромата, който описваш ми напомня на Скандал, но не съм много веща.

# 542
  • София
И аз да кажа за Black Afgano Nasomatto, но на Парфен. Не познавам оригинала, но във вариант на Парфен е много хубав аромат. Не е тежък. В началото е малко тежък, след това излиза една свежа нотка.  На блотер изобщо не ми хареса, но на кожа е съвсем друга работа.
Понеже имах запитване, то да поясня за мострите на Гиза - на парфюмни спрейове са, а не на масла. Не са с пръскало, а са рол он.
Весели и Щастливи Коледни празници, много усмивки и сбъднати ароматни желания! Wink

Последна редакция: нд, 23 дек 2018, 09:15 от Vesika

# 543
  • София
Да попитам отново - може ли някой да сподели мнение за този парфюм? Не мога да разбера на кой е имитация. Подариха ми го, харесва ми, искам само да знам какво нося  newsm78 Има мъничка разлика в надписите - горе на кутията на моя подарък  пише „Floyesa Deluxe“. Разбрах, че е холандска фирма, която прави имитации на популярни марки, като имитира дори бутилката и опаковката.

# 544
  • Бургас
bashtatko,разсмя ме за любовниците,:stuck_out_tongue_winking_eye: Лалето наистина е много хубав парфюм.Весели празници и от мен,бъдете благословени.Heart

# 545
Получих си лалето и аз, мъжът ми е много доволен, че повече няма да ползвам Куатре, изпратиха ми и мострички Заг, идните дни ще ги тествам.

# 546
  • София
Е Куатре в оригинал е много хубав Heart
Mari_qna, аз не можах да намеря никакво инфо какво имитира.
Днес съм с Гучи Блум на Парфен, прекрасен е Heart , няма нищо тежко, мазно или маслено, както някои се беше изразил в другата тема за оригинала.

Последна редакция: нд, 23 дек 2018, 11:26 от Vesika

# 547
В оригинал е, но миризмата му го дразни неистово.

# 548
Да попитам отново - може ли някой да сподели мнение за този парфюм? Не мога да разбера на кой е имитация. Подариха ми го, харесва ми, искам само да знам какво нося  newsm78 Има мъничка разлика в надписите - горе на кутията на моя подарък  пише „Floyesa Deluxe“. Разбрах, че е холандска фирма, която прави имитации на популярни марки, като имитира дори бутилката и опаковката.
Шишенцето прилича много на Бамбу на Гучи, но не мога да гарантирам на 100 %.

# 549
Бихте ли ме посъветвали къде да се насоча за реплика на този парфюм, ако разбира се има такава?
Tilleul D`Orsay

Весели и спокойни празници !

# 550
  • София
Tilleul D`Orsay няма имитации, доколкото знам.

# 551
  • густо майна Филибето

Правил със си разтвор от масло на Гиза. Действително е впечатляващ силноопушен аромат, но не е за всеки и за всеки ден. Подарих едно флаконче на една приятелка, която много го хареса. Тя е много интелигентна дама, но същевременно е доста дива, рокерка, металистка... Горе-долу така си представям женската част от таргета на този парфюм и уцелих с подаръка.

Има ли го това онлайн?
П.С. Намерих го.
Замислих се по какви принципно си падам, голямо разнообразие е там, но определено към цитрусите имам уклон. Като млада се носех секси и много екстравагантно, но сега съм си средностатистическа лелка, която може да преглътне, че има кал под ноктите, щом градината й е възхитителна. Но по повод нотките при Афгана, да разкажа вчерашна случка.
Обикаляме с дъщеря ми парфюмерията в мола, пробвам на блотер това онова, в носа ми се е смесило всичко и трудно го отличавам. В някакъв момент тя ми поднася нещо под носа, аз усещам страхотен аромат, който не се налага да анализирам, и възкликвам възторжено - О, много е хубав! .... А то било солницата с кафето, с което трябва да си неутрализираш ароматите в главата JoyJoyJoy
Канабиса нямам представа как точно ухае, но знам как ухае конопа. Не мога да кажа хубаво, но изпитвам някакво извратено удоволствие да го усещам (като го оплевя в градината Simple Smile ) Тютюна обожавам като чист аромат.

За съжаление, след като вкарах всички блотери в джоба, миризмите им се смесиха. Помня смътно само първите нотки, повечето от които недолюбваната ми горена захар.Няма как да издуша всичко, доверих се на дъщеря ми, тя има повече опит. Хареса ми(и запомних)  Gucci Bamboo ,много лек и приятен, виждам по списък,че има имитация на Заг.
Държах да пробвам Лайт Блу, защото имитацията на Заг е изключително нетрайна, но пък се пристрастявам към нещо, което ми мирише на терпентин Grinning Има я тази терпентинова нотка и в оригинала, но водещото е лимона, нещо като лимонов сладолед. Него го пробвах на кожа. Също толкова нетраен, за съжаление. А бих го носила с удоволствие. Sad
Тия дни пръскам Мон герлен плюс лайт блу(едновременно), получва се точно както ми харесва Joy

Последна редакция: пн, 24 дек 2018, 12:08 от Ljuboznatelna

# 552
  • Варна
Честита Коледа!Пожелавам на всички да са здрави и благословени! Simple Smile

# 553
  • вкъщи
Утре съм в Одрин и да попитам за ДП. Имам спомен, че Кристалчето хвалеше Скандал и Вери иретисибъл. Права ли съм или?

# 554
Утре съм в Одрин и да попитам за ДП. Имам спомен, че Кристалчето хвалеше Скандал и Вери иретисибъл. Права ли съм или?

Виж в Одрин парфюмите на MAD. За мен са по-трайни от всички. В Ераста са, на третия етаж до ескалатора Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт