Сполучливи имитации на маркови парфюми - 25

• 83 585
  • 722
  •   1
Отговори
# 585
  • Бургас
Opera и Accento не ми харесват,поръчай си мостри и ги пробвай,всъщност не мога да понасям доста от прехвалените ниш парфюми и като заприпадат по тях още повече и пари да ми дават не бих се пръскала с тях!Рири няма имитации,оригиналът не е толкова скъп и супер приятен.Лелка на Сан Сиро пробвай Обувката,Пудрения Нарцисо,Jador In Joy,Габриел.За мен Габриел на Рефан е толкова близък до оригинала,че просто е поразяващо,наскоро пак ги сравних.

# 586
  • Deutschland
Детето получи този парфюм за Коледа, имитация ли е?

# 587
  • София
Пишат, че прилича на Шанел, но нямам лични впечатления - https://www.fragrantica.com/perfume/Sarantis/C-Thru-Tender-Love-43609.html

# 588
И аз се зарекох да не купувам, докато не изпръскам половината от това, което имам, но вчера се изкуших с един Уикенд  и Лайт блу на Рефан. Рефанската имитацията на Лайт Блу е много по-добра от тази на Заг. Аз сериозно съм се пристрастила към Мон Герлен, смесен с Лайт Блу, постоянно пръскам. Хубаво е, че това, което накупих, е по 15мл,в магазинчето на Рефан предлагат 10мл шишенца. Защото новата мания няма да отмине, а предстои да отхвърля още много Joy
Това пускано ли е? Характери аромати
Ljuboznatelna Лайт Блу на Рефан кой номер е?

# 589
  • густо майна Филибето
189.
На първа страница в първите няколко постинга са списъците на  предлагащите имитации.

# 590
189.
На първа страница в първите няколко постинга са списъците на  предлагащите имитации.
Благодаря ти много! Hug

# 591
  • вкъщи
    Аз днес забърсах Скандал и Вери Иретисибъл от ДП. Направо съм за бой. Но ми харесаха и двата. Първият нахален и присъствен. Другият нежен и омайващ. Коренно различни, но и двата ми допаднаха.

# 592
    • Габрово
    Bright Crystal,
    а на теб харесват ли ти парфюми на roja dove ?

# 593
    • Бургас
    От тези,които познавам харесвам няколко,Ti Аmo особено много,Enigma,Danger,Gardenia също доста.

Последна редакция: сб, 29 дек 2018, 14:33 от Bright Crystal

# 594
    • Габрово

Bright Crystal

А с тези запозната ли си
     More Than Words - Xerjoff ,Star Musk - Xerjoff , Lira - Xerjoff, Gran Ballo ?

Последна редакция: сб, 29 дек 2018, 19:25 от sesksta

# 595
    Днес съвсем случайно ми попадна интересен парфюм на Бърбъри, сладичък, създава ми асоциация за плодова близалка, но изобщо не е прекалено сладък щом така добре ми понесе. Ягода, малина и боровинка, предимно това усещам, но си измих ръцете и не знам как ще се развие нататък и колко ще е траен. Малко се отплеснах, извинете. Blush
    Питането ми е много ли е оптимистично  да се надявам на имитация при все, че е излязъл Октомври? Stuck Out Tongue Closed Eyes
    Много ми хареса, но определено цената му е неоправдана, не бих вложила в оригинал.

Последна редакция: сб, 29 дек 2018, 20:28 от ina-mina

# 596
    • Бургас
    Ако пишеш за този-https://www.fragrantica.com/perfume/Burberry/Burberry-Her-51694.html за мен също цената му е неоправдано надута особено пък за Бърбъри,при мен е ягодово сладко,приятен е,но не бих си го купила.Свърши ми Бърбъри Брит едт и с радост се отървавам от него,харесвам го,но не бих го подновила вече.Guerlain Champs élysées също е към края си,имам за 2-3 пръскания,обожавам го и в някой момент трябва да го подновя,но не сега.

# 597
    Същият, да. Категорично не заслужава такава сума, но ми носи едно такова оптимистично настроение, помня, че някой беше описал Мукхалат на Мартинез като "безгрижие". Е, аз още не съм се замъкнала до техен магазин, за да го пробвам, но сигурно мирише сходно. Точно безгрижно ми е като го усещам. Имитацията му с удоволствие бих си взела.
    Момичета, при вас Парфен наливни ли са и на какви цени са? Мислех, че са само капсуловани като Баргело, а днес на щанда им видях, че са в буркани тип Рефан, 15 мл  бяха 6 лв, а 100 мл. към 30-35 лв? Не знам как са като качество, но ми се видя скъпо за имитации.

# 598
    Днес съвсем случайно ми попадна интересен парфюм на Бърбъри, сладичък, създава ми асоциация за плодова близалка, но изобщо не е прекалено сладък щом така добре ми понесе. Ягода, малина и боровинка, предимно това усещам, но си измих ръцете и не знам как ще се развие нататък и колко ще е траен. Малко се отплеснах, извинете. Blush
    Питането ми е много ли е оптимистично  да се надявам на имитация при все, че е излязъл Октомври? Stuck Out Tongue Closed Eyes
    Много ми хареса, но определено цената му е неоправдана, не бих вложила в оригинал.
    Има го в списъка на новите от Мартинес, ако не греша - видях го в сайта им.

# 599
    Ех, каква хубава новина! Много ме зарадва, благодаря! Flowers Bouquet
    Тази може и да не успея, но в първата седмица на следващата година  със сигурност ще отида в магазина им да го търся. Joy

Общи условия

Активация на акаунт