Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Има ли наличен списък с аромати на Avon и как се определя коя прилича на друг?
Къде мога да намеря имитации на Montale или Alexandre J the Collector?
Какво мислите за парфюма Mon Guerlain от Guerlain на Zodiac de Zag?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Има ли наличен списък с аромати на Avon и как се определя коя прилича на друг?
-
Къде мога да намеря имитации на Montale или Alexandre J the Collector?
-
Какво мислите за парфюма Mon Guerlain от Guerlain на Zodiac de Zag?
-
Каква е продължителността на доставката на поръчки от Гиза?
-
Какво мислите за парфюма 501 на Заг?
Експертите в темата, може би ще дадат по-обстойно описание.

преди няколко месеца реших да пробвам парфюмите на Рефан, първият който си взех беше 116 - Taj Sunset. Не знам до колко е близък до оригинала но ми допадна, и от към трайност ми се стори добре. От тогова се захванах да търся "моя" аромат. Пробвах и 126 - L’imperatrice, изпръсках си го с много кеф и то докато свърши стана есен, пък вече и към зима та търся нещо по-подходящо за сезона. Взех си черния опиум на Рефан, 50мл, тъкмо минах половината и взе малко да ми омръзва, оставих го да си почива за известно време, миналата седмица взех Scandal и La Nuit Tresor, и двата на Рефан отново. И двата бяха любов от първо помирисване, макар че май клоня повече към La Nuit Tresor. Обмислям да си го взема в оригинал, но кой трае по дълго според вас?
Anhedonia,Scandal и La Nuit Tresor са много трайни и шлейфови в оригинал,но трябва тест на кожа да си прецениш към кой те влече повече.Иначе щом си падаш по този тип аромати пробвай Ла Ви Е Бел на Рефан,Цветната бомба на Заг,Бонбон на Баргело.Отровите на Диор ги пробвай от Заг,можеш да си поръчаш първоначално по-малко количество да ги разносиш и веече да си решиш,виж и Пойзън гърл на Заг:kissing_heart: задължително.
, от сайта на Баргело ли поръчвате парфюмите им? Дали случайно имат магазин някъде из Пловдив? Иначе Аура на Mugler в кой вариант е най-сполучлива ? Също така мисля да пробвам Angel на Заг, само се чудя колко силно изразено ще е пачулито в него. Във форума на фрагрантика някой беше предложил L'Extase на Нина Ричи като близък до La Nuit Tresor. Мисля че Заг го имаха, та реших и него да взема. Чудя се дали да взема и Tresor, пирамидата му много ме съблазнява с тази прасковка
Ох толкова много станаха за проба вече, не знам как ще ги редувам, искаше ми се да пробвам и хипонотичната отрова във вариант на Рефан но миналия път като ходих нямаха, а сега не ми се излиза в тоя студ
Няма да е лошо да се разчета из по-старите теми, може да си харесам още нещичко.