Сполучливи имитации на маркови парфюми - 25

• 83 536
  • 722
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Онлайн ли ги взе или в магазин?

# 91
От щанда им, в Мол Сердика.

# 92
  • София
Каква отстъпка ти направиха?

# 93
Имайте предвид, че това се отнася само за парфюмите в процес на ликвидация, за 30мл вместо 20 лв - оставих 17, т.е. за двата парфюма - общо 6 лв отстъпка. 🙂

# 94
Мнооого бегло, първо впечатление в движение да споделя. Единия мъжки от Лидълските е "тютюнев" и по-интензивен и ми допадна, но обърках ръцете и не знам кой е. Втория също е приятен, но по обичайно и свежо ухание. Розовия дамски, определям като "захарен", той се задържа на китката. Жълтия е доста ефирен май и "отлетя" в студеното време навън. Blush Експертите в темата, може би ще дадат по-обстойно описание.

# 95
  • Бургас
Попадна ми тоя сайт, в стари теми съм срещала имитации Лорис, предполагам за същите е ставало въпрос. Добри ли са? Най-хубавото е, че слагат снимки на оригиналните аромати, да не се чудят такива като мен на какво са имитациите. Peace
За мен са достатъчно добри,Хипнозата им е прекрасна,присъствена и трайна,Мадам на Готие също,Paris на Лоран,Koko на Шанел и мнооооого други.Имат и не до там добри изпълнения като всяка имитационна фирма,пробвай.

# 96
  • Хасково
Здравейте , знам , че със сигурност е коментирано , но си търся два любими парфюма които да са сполучлива имитация , за да ги ползвам за работа

- Scandal и Black Xs , бихте ли ме посътвали от къде сте си взимали най-сполучливите от тях ? Simple Smile

# 97
Привет момичета! От известно време следя темата но едва сега се престраших да пиша. Та от къде да започна Joy преди няколко месеца реших да пробвам парфюмите на Рефан, първият който си взех беше 116 - Taj Sunset. Не знам до колко е близък до оригинала но ми допадна, и от към трайност ми се стори добре. От тогова се захванах да търся "моя" аромат. Пробвах и 126 -  L’imperatrice, изпръсках си го с много кеф и то докато свърши стана есен, пък вече и към зима та търся нещо по-подходящо за сезона. Взех си черния опиум на Рефан, 50мл, тъкмо минах половината и взе малко да ми омръзва, оставих го да си почива за известно време, миналата седмица взех Scandal и La Nuit Tresor, и двата на Рефан отново. И двата бяха любов от първо помирисване, макар че май клоня повече към La Nuit Tresor. Обмислям да си го взема в оригинал, но кой трае по дълго според вас?
Та от цялата история по-скоро колня към сладникави аромати, пък много съм се заинатила да провам всичките поизън-и на Заг, до сега не съм пробвала техните парфюми, ако може да споделите впечатления за тях? Отворена съм към предложения какво да пробвам Hug

# 98
  • Бургас
Ани,Скандал на Ди Енд Пи е невероятно добър,най-хубавата имитация от всички за мен.Heart Anhedonia,Scandal и La Nuit Tresor са много трайни и шлейфови в оригинал,но трябва тест на кожа да си прецениш към кой те влече повече.Иначе щом си падаш по този тип аромати пробвай Ла Ви Е Бел на Рефан,Цветната бомба на Заг,Бонбон на Баргело.Отровите на Диор ги пробвай от Заг,можеш да си поръчаш първоначално по-малко количество да ги разносиш и веече да си решиш,виж и Пойзън гърл на Заг:kissing_heart: задължително.

# 99
Black Opium на D&P някоя от вас, момичета ползвала ли е? Страшно много харесвам парфюмите с аромат на кафе, включително и самия Black Opium в оригинал, но отново проблемът е в наситеността и шлейфа на парфюма, които на са впечатляващи. На Refan не ми е траен и силен изобщо. Приемам и други предложения, но конкретно ме интересува на D&P.

# 100
Много благодаря за изчерпателния отговор Bright Sparkling Heart, от сайта на Баргело ли поръчвате парфюмите им? Дали случайно имат магазин някъде из Пловдив? Иначе Аура на Mugler в кой вариант е най-сполучлива ? Също така мисля да пробвам Angel на Заг, само се чудя колко силно изразено ще е пачулито в него. Във форума на фрагрантика някой беше предложил L'Extase на Нина Ричи като близък до La Nuit Tresor. Мисля че Заг го имаха, та реших и него да взема. Чудя се дали да взема и Tresor, пирамидата му много ме съблазнява с тази прасковка Heart Eyes Ох толкова много станаха за проба вече, не знам как ще ги редувам, искаше ми се да пробвам и хипонотичната отрова във вариант на Рефан но миналия път като ходих нямаха, а сега не ми се излиза в тоя студ Cry Няма да е лошо да се разчета из по-старите теми, може да си харесам още нещичко.

# 101
  • Бургас
Аз поръчвам Баргело от Базар от Митко,Аура е много,много хубаво направен от Заг,L'Extase и La Nuit Tresor според мен нямат никакви прилики.Класическият Трезор е трепач на Рефан,пробвай с него,аз я усещам доста прасковата.Момичета една от приятелките ми си купи Ла Ви Е Бел и точно днес,като бяхме с нея си спомних думите на Солар,че парфюмът е много,много качествен.Съгласна съм изцяло,просто стои невероятно на моята дружка,силно обичан и мразен/ повече обичан според мен/този аромат не остава никого равнодушен,жестоко е да вървиш в шлейфа му!Аз съм впечатлена от начина по който го излъчва тя,точно 4-ма човека и направиха комплимент за него,завидях,хахаха.Heart Не напразно е признат и е голям хит.

# 102
Гледах едно момиче в YouTube снощи, беше на мнението че Ла Ви Е Бел е хубав но бил прекалено мейнстрийм, което ме навежда на мисълта че някои от хората които не го тачат много може просто да търсят нещо с което да се "отличават". Не че има нещо лошо в това, тъкмо го погледнах във фрагрантика и видях че има нотка на пралина, та задължително ще се пробва варианта на Рефан Joy А аз как умирам за парфюмче с огромен шлейф

# 103
  • Пловдив
 Bright Crystal,на Заг Аурата 379 номер ли е?

# 104
Здравейте, прочетох добри отзиви за имитация на Gucci Bloom от Парфен. На първата страница не е записан номера този парфюм, ако някой го знае, би ли го посочил?

Общи условия

Активация на акаунт