Сполучливи имитации на маркови парфюми - 25

• 83 587
  • 722
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Имат и в Мега Мол в Люлин.

# 166
Днес имах среща в мола на Цариградско и бях решила да преслушам и някои аромати на Парфен обаче се оказа, че щанда им там вече го няма  Cry та освен в мол Сердика къде другаде имат магазини?
Преди малко във фейсбук ми излезе публикация от тях, че са се преместили на ниво 1 в този мол.

# 167
Момичета ,гледах колко много марки са само от Рефан.
Разнообразието е много голямо.
Предния път си бях взела Bright Cristal -136.
После си взех Acqua de Gio.
Днес ми напълниха Императрицата -126.
И много ми заприлича на Bright Cristal.
Или аз се бъркам нещо? Rolling Eyes
Кажете кой парфюм от една марка прилича на друг от друга примерно само на Рефан.
Не искам да си купувам различни марки а да са еднакви като аромати.

# 168
  • София
Нищо общо нямат Bright Cristal и Императрицата, нито в оригинал, нито в имитация на Рефан. Преди няколко години ги имах и двата и впечатленията са ми оттогава. Сега какво предлагат и с какво качество нямам представа.

# 169
Здравейте! Можете ли да ми дадете повече информация за Ultraviolet/Paco Rabanne от Рефан. Някой ползвал ли го е? Доближава ли се до оригинала и като цяло как се представя като трайност?

# 170
  • rousse
Търся и на Montale rosses musk
1. Не е желателно да се пускат два последователни поста, просто редактирай първия си пост и допълни питането си.
2. На 2-ра страница ти отговорих, че Гиза предлагат Розите на Монтал. Имат и доброто момиче на Килиан.

Къде се предлагат парфюмите на Гиза?(аз съм от Русе) Имат ли онлайн магазин?

# 171
.............
Къде се предлагат парфюмите на Гиза?(аз съм от Русе) Имат ли онлайн магазин?
Ето линк от Гугъл търсачката:
https://www.google.bg/search?client=firefox-b-ab&ei=hTr9W8jc … j0i10.RCRErFHbtDY

# 172
Накрая ще поръчам и аз от Гиза, все им се каня, ама тези масла не мога ли и сама да ги разреждам или ще им разваля трайността?

# 173
Накрая ще поръчам и аз от Гиза, все им се каня, ама тези масла не мога ли и сама да ги разреждам или ще им разваля трайността?

Не, не се разваля. Аз си ги разреждам със спирт в съотношение 1:4=масло:спирт и са си супер.

Момичета, в търсене съм на имитация на https://www.fragrantica.com/perfume/Louis-Vuitton/Ombre-Nomade-49755.html. Шефът ми си го е взел и целият офис ухае на него, много ми харесва. Гледам, че ароматът от 2018, тъй че може и да си почакам, докато го направят.

Последна редакция: ср, 28 ное 2018, 07:37 от deliberation

# 174
здравейте,
някой може ли да ми каже добра и сполучлива имитация на Dolce and Gabanna -The One Desiree

# 175
Здравейте, знам че е коментирано много пъти, но не мога да го открия. Моля за информация как се разрежда парфюми масло със спирт, за да си направя спрей?

# 176
Здравейте, може ли да ми предложите добра имитация на Mark Jacobs Daisy ? Heart

# 177
Гaлaдриел, в пост нaд твоето питaне съфорумец е постнaл информaция относно въпросa ти.

# 178
Гaлaдриел, в пост нaд твоето питaне съфорумец е постнaл информaция относно въпросa ти.

Благодаря, и се извинявам, но не съм го прочела. Търсих с търсачката. 😳

# 179
А как махате на маслата ... "рол-он"- а? Въртящото се топче отгоре? И аз искам да разредя моето.

Общи условия

Активация на акаунт