Сполучливи имитации на маркови парфюми - 25

• 83 644
  • 722
  •   1
Отговори
# 240
  • Хасково
Нова тема Heart

Уикенда ще ходя до Турция и искам да взема на близка приятелка парфюмче от Баргело за Коледа. Може ли да ми препоръчате какво да душна, при положение, че е фен на Мукхалат, Twilly, Fucking Fabulous, Very irresistible? Харесва тежки, арабски също.

Иначе да се похваля, че Ели Сааб Le parfume във версия на Заг ми пасна идеално. Издържлив, шлейф си има, страхотен. И ми е точно за това време. Евентуално ще търся по-трайна версия на Номада...
Щом харесва арабски ще и хареса Arabian wood на Том Форд. Взех го от Баргело в Одрин и е страшно траен.

# 241
Извънземното на Тиери Мюглер е хубаво изимитиран. Кристал Ноар е типичен ориенталски също,Прада Кенди е уникално карамелено-сладък,бонбонен тежък. Първите два имам в оригинал. Давам ги като идея.
Племиер Жур на Нина Ричи е страхотен, но той е по-пролетен и цветен, не познавам обаче оригинала.

# 242
Коя версия на Burberry Weekend е най-добра?

# 243
  • Бургас
На Рефан е много хубава.

# 244
Момичета , ползвали ли сте на Roberto cavalli serpentine ?

# 245
  • Варна
Здравейте!Някой знае ли откъде мога да си купя наливен парфюм от Рефан?Искам да е по-малко мл.Навсякъде предлагат само капсуловани,които са по 55 и 100 мл,а аз искам 30 мл,може и по-малко,с капки.

# 246
 Joy го тествах на Княз Борис,фирмения магазин

# 247
  • Бургас
Момичета , ползвали ли сте на Roberto cavalli serpentine ?
За оригинала ли питаш,аз не съм го имала,но го познавам,версията на Парфен е страхотна и много доближена.

# 248
  • Габрово

Bright Crystal,
според теб нормално ли е в студа сега да усещам по-добре Мон на Герлен,отколкото Скандал.
Нали Скандал го препоръчват точно сега за зимата?

# 249
Май усещането е твърде индивидуално. Аз си разхождам "лалето" в студа и ми е прекрасно! Много сЪ Флюбих в него! Simple Smile Peace

# 250
  • Габрово
Така е...усещанията ни са си индивидуални..А лалето е страхотен-голям свежак...

# 251
  • BG-DE
А, само ти ли не го усещаш или и другите, че аз Скандала много, много не го отразявам и здраво се поливам с него та миналата зима веднъж в самолета направо задуших дамата до мен😚

# 252
  • Габрово
В случая аз не го усетих.... сега в много студените дни...а  на следващият  ден бях с Мо- денят пак студен с минусови температури и си го усещах...та затова питам..а по принцип Скандала си е силен аромат..

# 253
Друго си  е да проветряват след теб и след Нощния Трезор.А само 2 пъти пръснах...

# 254
  • Бургас

Bright Crystal,
според теб нормално ли е в студа сега да усещам по-добре Мон на Герлен,отколкото Скандал.
Нали Скандал го препоръчват точно сега за зимата?

Мнението ми е като на момичетата,явно си свикнала с аромата,а хората около теб го усещат,попитай ги. Пробвай го с повече пръски,по косата,по шалове.Аз нямам Скандал в оригинал,не е мой тип парфюм/версията му на Ди Енд Пи за мен е по-хубава от него/,но съм го пробвала достатъчно пъти и е траен,освен да пробваш и новата му версия зная,че си негов голям фен.За Мон Герлен няма какво да говоря,той ми е топ парфюма за всякакъв повод,за всеки сезон,траен,добре излъчващ едва ли скоро пак така ще се влюбя в парфюм,силно се съмнявам.Той ме описва най-добре,правен е за мен определено,усещам го много добре и на топло и в голям студ и е винаги добре приет от околните,жъне много комплименти.След него е Линстант,олицетворение на женствеността.Heart

Общи условия

Активация на акаунт