Сполучливи имитации на маркови парфюми - 25

• 83 638
  • 722
  •   1
Отговори
# 255
Лалензето и аз го харесвам много. Скандала никак. На мен е ужасно траен,двата пъти в които го носих,чак нахален.
Лалето и Кашарела аз ги преполових 15 мл . Кашерела даже толкова ми хареса,че обимслям да си го взема в оригинал, защото е точно типа сдчладост,която обичам-има я,но не е нахална.

# 256
Мис Каролин, и на мен лалето и иес на кашарел много добре ми паснаха. Харесахме се 😊

# 257
  • Пловдив
Май усещането е твърде индивидуално. Аз си разхождам "лалето" в студа и ми е прекрасно! Много сЪ Флюбих в него! Simple Smile Peace
Лабрекс,поръча ли нещо от оня сайт...тук беше коментирано.

# 258
Лалето на Заг с кой номер е, не успявам да го намеря в сайта им?!

# 259
Зюмбюла, лалето е 386

# 260
Не ми излиза в търсачката на сайта им, минах цялата категория цветни и там не ми излиза Sad

# 261
  • София
Явно все още не може да се купи онлайн, а само от физически магазин.

# 262
Може ли линк на лични към момчето в базар

# 263
 Burberry Weekend на Рефан кой номер е?

# 264
Joy го тествах на Княз Борис,фирмения магазин
Благодаря!!!
Simple Smile

# 265
  • Варна
Burberry Weekend на Рефан кой номер е?
На първа страница при дамски аромати на Рефан е даден номера на парфюма!
122. BURBERRY WEEKEND/ BURBERRY     

# 266
Здравейте!Някой знае ли откъде мога да си купя наливен парфюм от Рефан?Искам да е по-малко мл.Навсякъде предлагат само капсуловани,които са по 55 и 100 мл,а аз искам 30 мл,може и по-малко,с капки.
Или от физически магазин /за София - на Лъвов мост, на Тунджа 18, или малки магазинчета по кварталите/, или от тук примерно: https://www.olx.bg/ad/nalivna-parfyumeriya-refan-CID655-ID7x5XM.html
Ето от този сайт бях много доволна: http://refansofia.com/ , но гледам, че е недостъпен в момента.... Тук можеше да се поръча конкретна комбинация по собствено желание на клиента /течност+капки/.

# 267
  • Варна
Здравейте!Някой знае ли откъде мога да си купя наливен парфюм от Рефан?Искам да е по-малко мл.Навсякъде предлагат само капсуловани,които са по 55 и 100 мл,а аз искам 30 мл,може и по-малко,с капки.
Или от физически магазин /за София - на Лъвов мост, на Тунджа 18, или малки магазинчета по кварталите/, или от тук примерно: https://www.olx.bg/ad/nalivna-parfyumeriya-refan-CID655-ID7x5XM.html

Благодаря, solar_fields.Разгледах номерата от линка,но няма точно този,който искам - 020 Нарцисо Родригес

# 268
  • Варна
Може ли някой да ми каже бързо(в момента съм в Лидъл),коя е имитацията на Коко Мадмоазел.Пеъснах няколко,клонят към Мадам Гламур,но не съм сигурна

# 269
  • Пловдив
Може ли някой да ми каже бързо(в момента съм в Лидъл),коя е имитацията на Коко Мадмоазел.Пеъснах няколко,клонят към Мадам Гламур,но не съм сигурна
9.99 струва...опаковката е бяло и златисто.
Бърз отчет!

Общи условия

Активация на акаунт