Сполучливи имитации на маркови парфюми - 25

• 83 644
  • 722
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте, дами Simple Smile малко нахлувам, съжалявам.
Знаете ли къде мога да намеря bargello в София около Подуяне или в района на младост? Много ми харесва 411, гледах в сайта им и тук, но информацията се разминава.
Благодаря предварително Simple Smile

# 271
  • Бургас
Може ли някой да ми каже бързо(в момента съм в Лидъл),коя е имитацията на Коко Мадмоазел.Пеъснах няколко,клонят към Мадам Гламур,но не съм сигурна
Точно Мадам Гламур е и колкото някой хора да се правят на луди като казват,че нямала общо с истинската Мадмоазела,а всъщност много добре знаят,че  има дори много общо,за мен е страшно добро копието на Лидл.

Последна редакция: ср, 05 дек 2018, 11:37 от Bright Crystal

# 272
  • Варна
Може ли някой да ми каже бързо(в момента съм в Лидъл),коя е имитацията на Коко Мадмоазел.Пеъснах няколко,клонят към Мадам Гламур,но не съм сигурна
9.99 струва...опаковката е бяло и златисто.
Бърз отчет!
Благодаря за бързия отговор mystic woman и Bright Crystal.Купих го,точно той е,навява ми много спомени,с удоволствие ще си го ползвам.Да споделя и за Блум-а на Парфен - при мен не е особено траен,вчера се наложи да пръсна отново,следобед,защото не го усещах на кожата изобщо,само на дрехата си стоеше.А колкото до сравнението на оригиналния парфюм на Шанел,с този на Лидъл,вижте това - https://novavarna.net/2014/11/28/%D0%BA%D0%BE%D0%BF%D0%B8%D0%B5- … %B5%D0%BB-%D0%B1/

# 273
Дами, вие сте виновни 😄😄 Купих си и аз от лидл madame glamour, да видим как ще е... 😊
Бихте ли ме посъветвали чия версия на Coco Noir е най-добра? Благодаря ви предварително.
P.S. Кристал, днес съм с мон герлен, поздрав 😝

# 274
  • Бургас
Красимира,имаш вкус относно Мон,поздрави и на теб.Stuck Out Tongue Winking Eye Пиши за Мадам Гламур моля те като го поносиш,Коко Ноар го бях пробвала на Рефан,нещо ужасно просто! Виж версиите на Парфен и Гиза,тази на Парфен я бях пробвала отдавна и сякаш ставаше,но има различия с оригинала за мен,ти трябва да избереш,коя е най-близка за теб.Трябва да отида до Лорис да тествам ако я имат в момента версията им на Коко,преди време ми се стори почти идентична,сравнена с оригинала веднага на другата ръка.

# 275
Благодаря много за информацията, Кристалче, значи ще пробвам на Парфен и на Лорис. Както ще дам отзиви за лидл-ския коко след известно време. 🤗❤

# 276
Днес си взех Скандала от заг зодиак и е 1:1 с оригинала. В началото адски ми биеше на мед, но после се разгръща страхотно. Черната орхидея също взех, пръснах се с нея, но сякаш е нетрайна.

# 277
Чернaтa орхидея - нетрaйнa, дa не ти е зaпушен носa. Товa е химическо оръжие. Нямa отмирисвaне, зомбирaм всичко живо, вкл. и себе си. Нямa по трaйно от товa чудо.

# 278
Преди малко получих от "момчето от Базар БГ" актуалните списъци на Заг:

най-новите аромати са:

390 JO JOY DIOR
518 CP COCONUT PASSION VICTORIA'S SECRET

408 AN A*MEN THIERRY MUGLER

# 279
  • София
Добро утро, парфюмирани  bouquet Имам един такъв въпрос, след като току-що разбрах, че Florgarden е производител и на Parfen, и на Gold Touch, Silver Touch и Series So Lucky. Защо има такава огромна разлика в цената? Например - снощи купих на една приятелка 30 мл наливен Parfen за 20 лв от Мега Мол, а 30 мл от капсулованите Series So Lucky в кварталната парфюмерия е по-малко от 5 лв.

# 280
Преди малко получих от "момчето от Базар БГ" актуалните списъци на Заг:

най-новите аромати са:

390 JO JOY DIOR
518 CP COCONUT PASSION VICTORIA'S SECRET

408 AN A*MEN THIERRY MUGLER

Извинете,понеже съм нова,можете ли да ми дадете линк към това момче  от Базар.бг-тук или на лични...Благодаря...

# 281
  • Варна
Добро утро, парфюмирани  bouquet Имам един такъв въпрос, след като току-що разбрах, че Florgarden е производител и на Parfen, и на Gold Touch, Silver Touch и Series So Lucky. Защо има такава огромна разлика в цената? Например - снощи купих на една приятелка 30 мл наливен Parfen за 20 лв от Мега Мол, а 30 мл от капсулованите Series So Lucky в кварталната парфюмерия е по-малко от 5 лв.
Florgarden или Gardeny произвеждат наливните парфюми Gardeny и капсулованите  So Lucky. Парфен и всички останали просто ползват /ползваха/ производствената им база, но са си различни фирми и съответно парфюмите им са различни и по номера и по качество  и по цена.

# 282
Момичета, вижте какво открих в полоклиниката до нас (София). Не съм ги виждала, а и до колкото си спомням, не сте ги обсъждали тук. Имаха доста ограничен списък, като аз от качеството не съм очарована. Взех на сляпо “Noir noir” на Tom Ford, води се женски.
    [/img][/list]

# 283
    Май нищо не се вижда от предната снимка...

# 284
    Кой го произвежда това чудо?

Общи условия

Активация на акаунт