Сполучливи имитации на маркови парфюми - 25

• 83 661
  • 722
  •   1
Отговори
# 285
Това е отстрани. И аз за пръв път чувам...

# 286
https://www.fragrantica.com/perfume/Women-Secret/I-m-Sexy-45401.html
Някой има ли представа какво имитира този парфюм, ще се побъркам три дни го мириша и не мога да се сетя, а съм сигурна , че го имах 😁

# 287
  • София
Аз пък днес бях в DM и видях  50 % на някои парфюми . Та имам въпросче ... дали  Eclat d Arpege е трайничко Rolling Eyes да отида утре да си направя коледен подарък Stuck Out Tongue Winking Eye 

# 288
  • Бургас
Влюбването ми в Цветната бомба обаче продължава щом звънях преди дни в Сефора да питам колко точно му е цената и да го поръчам,обаче мислех дни наред и добре,че го направих,защото щях пак да олекна с 200кинта,а аз като намеря адски добрата имитация не влагам в оригинал.Влязох в Заг днес да пробвам Джой и отново Бомбата,момичета аз разлика с оригинала не намирам и на кожа и в косата е уникално траен при мен,преди изпръсках една 30-ца.Обърнете му внимание заслужава,а аз се радвам,че не си дадох парите.Stuck Out Tongue Winking EyeСега да споделя и за Джой,много хубаво са го направили Заг за мен,ако обичате Алюр ще ви хареса много.Не очаквах толкова много да ми допадне имитацията му,разкошна и трайна върху мен за мен носи почерка на Шанел.Уж да пробвам имитация на Джой,а се оказа,че открих най-доброто копие на Алюр.GrinningУхае скъпо и никой няма да разбере,че сте с имитация в това съм убедена,дайте му шанс,по-хубав е от оригиналния Джой категорично!!! А Бомбата,ах Бомбата,невероятно красив парфюм.Eclat d Arpege не е много траен в оригинал,пръсни го на кожа,коса и си реши.

# 289
Аз пък днес бях в DM и видях  50 % на някои парфюми . Та имам въпросче ... дали  Eclat d Arpege е трайничко Rolling Eyes да отида утре да си направя коледен подарък Stuck Out Tongue Winking Eye 

Имам го. Отскоро го купих. Не е траен. Около 3 часа. В началото даже само 1 час го усещах, но сега има прогрес. Нещо се промени и сякаш се задържа доста повече. Хубав ароамат.

# 290
  • София
Ок разбрах , ще спестя 40 лв. Ще отида пак до Рефан.
А къде да търся  CHLOE LOVE STORY и CHLOE CHLOE ROSES DE CHLOE като имитация , защото рефанци имат само № 100 ?

# 291
Аз пък днес бях в DM и видях  50 % на някои парфюми . Та имам въпросче ... дали  Eclat d Arpege е трайничко Rolling Eyes да отида утре да си направя коледен подарък Stuck Out Tongue Winking Eye  
Привет, аз го имам във вариант на парфен, много по-траен от оригинала е, но за мен това е аромат за лятото, все пак — пробвай го 😊

Последна редакция: чт, 06 дек 2018, 21:14 от Krasimira Shantova

# 292
Аз също си го търсех Roses De Chloe ,но за съжаление  Рефан му спряха имитацията.Никоя от другите фирми не го е изимитирала.

# 293
  • Бургас
CHLOE LOVE STORY прегледай на Парфен помня,че беше ми харесал,обожавам парфюмите на Клое.Този е много голяма моя любов за съжаление няма имитации,но не пречи да го потърсите за проба-https://www.fragrantica.com/perfume/Chlo-/Love-Story-Eau-Sensuelle-42130.htmlTwo Hearts

# 294
  • София
CHLOE LOVE STORY прегледай на Парфен помня,че беше ми харесал,обожавам парфюмите на Клое.Този е много голяма моя любов за съжаление няма имитации,но не пречи да го потърсите за проба-https://www.fragrantica.com/perfume/Chlo-/Love-Story-Eau-Sensuelle-42130.htmlTwo Hearts
Благодаря ти Flowers Hibiscus ще видя къде имат магазини Парфен и ще ходя да ги преслушам Heart

# 295
  • В един копнеж!
Купих си няколко имитации от Зодиака. Накратко през моето обоняние:
071- Chloe- Голямо разочарование. Толкова рязко ме удари в носа, като на ароматизатор за кола.
363- "Пудрата" на Родригез-Едно време в малките класове си разменяхме едни цветни листчета с различни аминационни герои, някой от вас сигурно ги знаят? Листчетата имаха такъв аромат. Сладникъв аромат, наистина пудренско.
389- Нероли Портофино на Том Форд- Ужас! И това е парфюм?! Мирише ми на дива Амазония, нещо първично. В него има нещо, което го прави толкова миризлив, че човек го заболява главата от острата миризма.
384- Номада на Chloe- Още един ужас! Повече парфюми от Chloe- не!
350- Парфюмът на Ели Сааб- Гласувам с две ръце за него. Моята слабост. И на Рефан, и на Зодиак версиите са близки до оригинала.

В добавка изпратени три мости:
385- Si Passione  на Армани- Страхотен е! Цветен, без да е тежък, без да е остър и натрапчив. Ще го имам впредвид.
369- Good girl  на К. Херера- Също много фин. На мен лично ми мирише на лилиум.
383-Yes I Am на Кашарел- Бонбобено, остро сладникав.

# 296
  • Габрово
Парфен и Рефан имат ли нови аромати?

# 297
Купих си няколко имитации от Зодиака. Накратко през моето обоняние:
071- Chloe- Голямо разочарование. Толкова рязко ме удари в носа, като на ароматизатор за кола.
363- "Пудрата" на Родригез-Едно време в малките класове си разменяхме едни цветни листчета с различни аминационни герои, някой от вас сигурно ги знаят? Листчетата имаха такъв аромат. Сладникъв аромат, наистина пудренско.
389- Нероли Портофино на Том Форд- Ужас! И това е парфюм?! Мирише ми на дива Амазония, нещо първично. В него има нещо, което го прави толкова миризлив, че човек го заболява главата от острата миризма.
384- Номада на Chloe- Още един ужас! Повече парфюми от Chloe- не!
350- Парфюмът на Ели Сааб- Гласувам с две ръце за него. Моята слабост. И на Рефан, и на Зодиак версиите са близки до оригинала.

В добавка изпратени три мости:
385- Si Passione  на Армани- Страхотен е! Цветен, без да е тежък, без да е остър и натрапчив. Ще го имам впредвид.
369- Good girl  на К. Херера- Също много фин. На мен лично ми мирише на лилиум.
383-Yes I Am на Кашарел- Бонбобено, остро сладникав.

Ноистина ли ти е остро сладникав Кашарела. За мен е точно обратното-не ми е бонбонен, по-скоро е плодово сладко,меко сладък, ненатрапчив. А аз съм много чувствителна към остро сладките миризми. На мен ми харесва много,а в началото не ми допадна. Дай му шанс. 😊

# 298
  • густо майна Филибето
Точно за това исках да ви питам - веднага ли ви харесват имитациите, или искат време? Аз в началото бях много разочарована от Нероли портофино и Тобако и ванилия на Камея. С времето започнах много да харесвам Тобако, а на кожата и дрехите на дъщеря ми - още повече. Странното е, че първите 3-4 пръскания всеки път ми ухаеше по различен начин, ама много различен.  В Неролито обаче не спира да ме отблъсква първоначалния зелено-горчив аромат.

Досега не бях купувала имитации, а от скъпите парфюми съм имала само Долче вита на Диор, преди много години. Купих преди две години някакъв уж оригинал, но цената беше съмително ниска. Наподобяваше, но точно аромата, който ми отвърташе главата навремето, не го усетих добре. Затова си мисля, че и с имитациите е така, ако съм имала истинския, никога няма да ми допаднат. Sad

# 299
Моля кажете ми коя имитация на Midnight poison да си взема. Четох, че Заг имат добра такава, но в сайта им не се предлага.

Общи условия

Активация на акаунт