Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Има ли наличен списък с аромати на Avon и как се определя коя прилича на друг?
Къде мога да намеря имитации на Montale или Alexandre J the Collector?
Какво мислите за парфюма Mon Guerlain от Guerlain на Zodiac de Zag?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Има ли наличен списък с аромати на Avon и как се определя коя прилича на друг?
-
Къде мога да намеря имитации на Montale или Alexandre J the Collector?
-
Какво мислите за парфюма Mon Guerlain от Guerlain на Zodiac de Zag?
-
Каква е продължителността на доставката на поръчки от Гиза?
-
Какво мислите за парфюма 501 на Заг?
, намирам прилика с друга моя любов D&G pour femme. Коледа ще ми донесе 3 Клоета: ЕДТ 2015, ЕДП и Chloé Love Story Eau Sensuelle. Харесахме се и с трите, а ЕДТ и ЕДП ги чувствам точно както някой беше казал: нежност в бутилка. От ЧП чакам L'instant EDT. Е, не се сдържах да ти се похваля
Явно парфюмите на Клое ни обичат и ние тях.Днес направих адската глупост,напръсках се с новата версия на Скандал и щях да умра,това чудо щеше да ме ДОВЪРШИ,толкова интензивен и мощен парфюм,хората дето бяха с мен казаха,че влача жесток шлейф.Версията на Рефан стои по абсолютно същия начин върху мен и няма никакъв смисъл от оригинал ЗА МЕН,за 6 лева получавате качествен парфюм.Днес отново нещо ме поведе към Герлените и пръснах на китката си и по палтото Мон Герлен ФЛОРАЛ и о Боже,разкри се напълно различен парфюм от предната ми проба,зашемети ме и сега съм луда по него и ще е мой.При първия тест не ме впечатли дори го оплюх жестоко,но вкуса се променя,зависи много и от сезоните и от ред други фактори,а и аз не му дадох втори шанс,ГОЛЯМА СЪМ ПАТКА.Невероятно красив флорал,не по-малко траен от Мон,няма нищо общо с него на моята кожа,съвсем различни парфюми са и е добре човек да има и двата ако разбира се ги харесва.Съжалявам само,че не го пробвах по-рано няколко пъти,а само веднъж! Сега стоя и китката ми ухае все така интензивно като в магазина,не мога да повярвам,че толкова нежен парфюм е така траен часове наред.Трябва да се дават шансове на парфюмите и вече ще го правя,няма да действам първосигнално,парфюмът е съвършен,все пак е от любимия ми бранд.Елегантен,класен,величествен, още един любим Герлен,нямам думи да изразя какво чувствам и в Парфимо е 120лв за 100мл,познайте дали няма да го стрелна.
А ако знаете колко хора зарибих налични за Мон Герлен,от бранда вече трябва да ми плащат.
Трябва да имаш и Мон едп според мен,едт също е красота,но той има общи нюанси с едп версията,при мен прилича много и на Шалимар Суфле в базата.А ти пробвай Картие Карат,една по-лека версия на Диорисимо,много изпипан,най-красивия люляк за мен в парфюм.Драйдауна му е мечта.