Сполучливи имитации на маркови парфюми - 25

• 83 674
  • 722
  •   1
Отговори
# 315
Аз говоря за оригинала. И аз почти не познавам селебрити аромати. Помирисвала съм  на Джей Ло glow един преди години и доста хубав ми си видя. Имам доста по-скъпи аромати от Фентъзи, но така ме грабна, че ми стана татална любов! Чак не мога да си се начудя на себе си. За мен е много красив, много сладък, невероятен аромат.Доста траен, опледелено ди заслужава. Стар е, но едва сига го опознавам.
  Но по-назад е обсъдена и имитацията на Д анд П, която смятам възможно най-скоро да опозная.
Сдобих се с отливка на оригиналната Черна Орхидея-лавандула,странен мирис,никак не е мой,чудовище. Как се носи туй нещо не знам. Бих припаднала аз.

# 316
ММ мрази черната орхидея 😂 ужасен бил. А аз го искааам..

# 317
  • Габрово

Мис Каролин Бингли, може да му дадеш малко време на Черната орхидея.В началото и на мен ми се струваше странен -правех асоциация с него като сироп за кашлица.Тогава моя позната ми го беше похвалила като разкошен и се чудех какъв разкош е намерила в него ,но след време вече не можех без него.За мен това е един от най-прекрасните парфюми..

# 318
Моето Лале свърши отдавна, но ще го подновя на пролет. Никога не бих го определила като нахален, тъкмо обртаното върху мен не е интензивен, а е доста прибран до кожата и свеж и лек до безкрай. Сигурно е единственият парфюм, който мога да сложа дори когато ме боли глава. Heart Eyes
Аз луднах по Кристина Агилера by night, тествах го с едно пръскане върху китката в ДМ и след 3-4 часа едвам го усещах, но въпреки това си го поръчах от Елинор. Снощи като излизах се напръсках, както никога цели 10 пъти по дрехите и по кожата, но изчезна след час, максимум 2. Кодът не го разчита Чекфреш, та може и да си ми пробутали менте, но ми писна да се разправям със сайтове и куриери, ще си го изпръскам. И да си дойда на питането- има ли имитация моята нова селебрити любов?

# 319
Не знам дали има. Да кажат по-запознатите. Моят горчив опит с парфюмите на Кристина започна и завърши преди години с един главоболен белоцветен Royal Desire. Но пък беше супер интересен аромат.
By night отдавна го заглеждам. Не съм го тествала обаче. Можеш ли да го опишеш?
Бяф чела суперлативи за един нейн парфюм, но не си спомням кой беше(мисля,че първият й).

# 320
Мисче, ако познаваш варианта на Хипнотичната отрова на Диор на Рефан - почти идентични са с парфюма на Кристина Агилера by night. Един от любимите ми е и точно затова си го нося във варианта на Рефан.

# 321
Ни го познавам още. Те нейните аромяти май повечето са ванилени в основата.

# 322
Някой случайно да има АКТУАЛЕН списък на SANGADO ? Нещо в сайта им е хаос: описанието на два от парфюмите им е абсолютно еднакво /ВАНИЛИЯ И КЕСТЕН и ДОБРО МОМИЧЕ например, някой е копи - пействал без да гледа/...Нашият списък на стр.1 е много старичък вече, имат доста нови, а в нета не мога да намеря списъците им...

# 323
Ни го познавам още. Те нейните аромяти май повечето са ванилени в основата.
Бях те чела някъде, че не искаш захаросано - сладък парфюм, а по-скоро нормално сладък (цитирам по спомен , извинявай) - е, този парфюм е точното определение за мен на това, което търсиш, и на мен ми призлява от твърде големи сладости.

# 324
  • Бургас
На Парфен как са като трайност 879 и 563, имам Черната орхидея и съм много доволна.
Всичко,което съм тествала на Парфен върху себе си и по-леко и нежно е било много трайно.Трябва си тест на кожа,тези двата парфюма в оригинал са с отлична трайност.Пудрения Нарцисо и Пантерата на Парфен обаче изкъртват от към трайност при мен.Лелка,радва ме,че хареса Джой,Заг ни предлагат един много фин с хубаво качество парфюм,браво!Ах,на какъв коментар в Нотино попаднах,някаква писала за черния опиум,че не блестят едва ли не с оригиналност и все ще се намерела някоя пача да изскочи с имитация от 5лева и да каже,че е със същия?!Алоо,Госпожа която и да си едно време майка ти и баща ти все с парфюми на Лоран са се пръскали сигурно!Супер много ме дразнят ей такива дребни душици/много мразя снобите/,а и съм убедена,че и тая се пръска с имитации щом е наясно,че е пълно с негови копия.И за твое сведение,ако четеш,а е възможно и да го правиш има много по-добри имитации на любимия ти Опиум и от самия него дори,да си знаеш.

Последна редакция: нд, 09 дек 2018, 17:04 от Bright Crystal

# 325
Кристалче, аз точно затова някак си се чувствам по-уютно в тази тема, отколкото в тази за оригиналните парфюми...
Не, че нямам оригинали, но отдавна не робувам на марката само защото е марка. 😊

# 326
Хипнотичната отрова не познавам в оригинал, пробвала съм я на Гиза и направо ме закова в мозъка, отписах я веднага, но ако Агилера прилича на него значи задължително трябва да дам втори шанс на отровата!
Много съм боса в описанията, нека някой по-вещ се включи. Споменавала съм, че и аз като теб съм чувствителна към много парфюми и често могат да ми докарат главоболие. Доскоро пък изобщо не понасях сладости. By night обаче е идеалната за мен сладост! Усещам много нежна ненатрапчива ванилия и деликатна плодова сладост, която се оказа червена ябълка. Аз карамел май не подушвам, но сега не мога да си пръсна и да поразмишлявам какво усещам. С две думи за мен е много секси, женствен, но някак си неангажиращ, ще върви както на дънки с риза на кафе, така и на секси черна рокля на вечеря. В същото време не е нахален, въобще не ми е главоболен и няма как да прекалиш с него. Страшно обяснение му дръпнах... Scream
Знаете ли дали в Пловдив са заредили Джой на Заг?

# 327
Хипнотичната отрова не познавам в оригинал, пробвала съм я на Гиза и направо ме закова в мозъка, отписах я веднага, но ако Агилера прилича на него значи задължително трябва да дам втори шанс на отровата!

Да, но пробвай специално тази на Рефан. В оригинал за мен има една ретро нотка, която не ми допада много.

# 328
  • София
Здравейте,има ли имитация на Montale Roses Musk?И ако има коя е сполучлива?
Благодаря!

# 329
  • София
Някой случайно да има АКТУАЛЕН списък на SANGADO ? Нещо в сайта им е хаос: описанието на два от парфюмите им е абсолютно еднакво /ВАНИЛИЯ И КЕСТЕН и ДОБРО МОМИЧЕ например, някой е копи - пействал без да гледа/...Нашият списък на стр.1 е много старичък вече, имат доста нови, а в нета не мога да намеря списъците им...
solar, Ванилия и кестен е имитация на This Is Her, а Добро момиче на Good Girl Carolina Herrera. Актуален списък  обаче нямам. Simple Smile
bibi82, Гиза имат имитация на Монтала - http://giza-perfumes.eu/product_info.php?cPath=218_1_224&products_id=1184

Общи условия

Активация на акаунт