Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Има ли наличен списък с аромати на Avon и как се определя коя прилича на друг?
Къде мога да намеря имитации на Montale или Alexandre J the Collector?
Какво мислите за парфюма Mon Guerlain от Guerlain на Zodiac de Zag?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Има ли наличен списък с аромати на Avon и как се определя коя прилича на друг?
-
Къде мога да намеря имитации на Montale или Alexandre J the Collector?
-
Какво мислите за парфюма Mon Guerlain от Guerlain на Zodiac de Zag?
-
Каква е продължителността на доставката на поръчки от Гиза?
-
Какво мислите за парфюма 501 на Заг?
малко нахлувам, съжалявам.
Пиши за Мадам Гламур моля те като го поносиш,Коко Ноар го бях пробвала на Рефан,нещо ужасно просто! Виж версиите на Парфен и Гиза,тази на Парфен я бях пробвала отдавна и сякаш ставаше,но има различия с оригинала за мен,ти трябва да избереш,коя е най-близка за теб.Трябва да отида до Лорис да тествам ако я имат в момента версията им на Коко,преди време ми се стори почти идентична,сравнена с оригинала веднага на другата ръка.
Имам един такъв въпрос, след като току-що разбрах, че Florgarden е производител и на Parfen, и на Gold Touch, Silver Touch и Series So Lucky. Защо има такава огромна разлика в цената? Например - снощи купих на една приятелка 30 мл наливен Parfen за 20 лв от Мега Мол, а 30 мл от капсулованите Series So Lucky в кварталната парфюмерия е по-малко от 5 лв.
[/img][/list]