Сполучливи имитации на маркови парфюми - 25

• 83 711
  • 722
  •   1
Отговори
# 345
Черната орхидея и черния опиум на Рефан са убийствено добри за мен. Черната орхидея я взех просто защото исках нов аромат, без значение какъв. Взех я едва ли не на сляпо. Не ми хареса първоначално, беше ми гнусна. Миришеше ми на ретро гардероб..
Сега го обожавам. Извадих неносена блуза от гардероба, последно обличана преди 3 седмици и миришеше на орхидеята. Чакам да разкарам някои аромати от колекцията ми, за да я налея отново в по-голямо количество и повече капки..

# 346
Ще поразгледам. 
Аз съм толкова обсебена от Бритнито,че май ще си го разносвам цяла зима. Не мога да му се наситя...
за оригинала говориш,нали?
Този...https://www.parfimo.bg/britney-spears-fantasy-eau-de-parfum-za-jeni/

Да. Точно този.
не мога да ти пиша ЛС.  Peace

Бях блокирала.без да искам съобщенията и сега не мога да го оправя. Пиши тук де,защо не.😊 Ако държиш на лично ще погледна да го оправя или ще попитам Бубанка как,уж го бях оправила,но явно не съм.

# 347
Сетих се да ви питам ако знаете добра рефанска имитация с аромат на липа или акация. Тези аромати не са ми правили впечетление да фигурират в описанието на парфюми, когато чета. А ми е нещо адски любимо..

# 348
За акация не знам, но липа аз усещам в Лалето на Заг и в 5 Авеню на ЕА. Рефански не ги познавам.

# 349
Сетих се да ви питам ако знаете добра рефанска имитация с аромат на липа или акация. Тези аромати не са ми правили впечетление да фигурират в описанието на парфюми, когато чета. А ми е нещо адски любимо..

Само да вметна, че в "лалето" на заг първо липа усещам. Още някой писа същото. Не че я има в състава, не знам защо я усещам! newsm78

# 350
Писах го и назад и сега пак-и аз я усещам и може да я няма,но е факт първо на това ми мирише. За мен си е липа. Чиста. Много е приятно лалето.

# 351
  • густо майна Филибето
След неудачния ми избор на нишови парфюми (Камея), днес реших да заложа на нещо класическо и харесвано - Coco mademoiselle  на Рефан. При първото пръскане (навън) усетих много силно роза, чак бонбонено.Почти да се разочаровам.  В къщи повторих - розата остана на по-заден план и парфюмът започна да ми харесва Няма да ми стане любимия, но е приятен. Вече четвърти час и още го усещам.

Последна редакция: вт, 11 дек 2018, 00:15 от Ljuboznatelna

# 352
  • вкъщи
Аз съм опиянена от имитацията на Джой на Заг. Много присъствен и траен, усещам го стабилно. Утре отивам да пълня голямо шише, защото взех от най-малките.

# 353
  • Бургас
Хаха,лелка и аз много,много го харесвам,супер траен е Джой.Да ви позарибя малко и по Мон Герлен Флорал-https://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Mon-Guerlain-Florale-48099.html няма имитации,но го вижте в оригинал.Този парфюм така ми влезе под кожата,че ходих да се пръскам с него в мола,понеже чакам да ми го доставят.HeartНай-прелестния флорален букет фин,съблазняващ за нежни,романтични дами,смесен по най-добрия начин,а бутилчето е икона за мен/наред с това на ЛВЕБ/Прекрасно съчетание от жасмин,нероли и пухкава ванилия,на кожата ми е непрекъснато променящ се в изсъхването си е особено красив,луксозен,изтънчен типичен Герлен!!!Този парфюм ме допълва и ме кара да се усмихвам,луда съм по него и по Мон,които са абсолютно различни парфюми върху мен.Коко Мадмоазел на Рефан е мега траен,но е далечен от оригинала за моя нос.

Последна редакция: пн, 10 дек 2018, 20:59 от Bright Crystal

# 354
За Mon Guerlain Florale Heart Eyes - да споделя и аз Simple Smile Откакто го пробвах в края на лятото - той ми е абсолютен фаворит. Не можах да си отлепя    носа от ръката докато се прибера Joy След това съм пробвала още много други и доста са ми харесали, но никой не го е изместил - толкова много да ми допада парфюм, отдавна не ми се беше случвало, а начина по който се разкрива е уникален на моята кожа, нямам друг такъв Simple Smile Според мен е за топлото време и съм решила да си го взема през март, заедно с Carat / Cartier (вторият, благодарение на споделянето на Bright Cristal, оказа се, че много ми пасва)... Обаче момичета, както е тръгнало, не знам дали ще изчакам да свърши зимата Grinning Засега се въздържам, че съм поръчала два парфюма. И - радвам се на тази чудесна тема, където научих толкова неща! Simple Smile Flowers Rose

# 355
  • густо майна Филибето
А някоя дума от някоя добра душа за тези парфюми като имитации? Simple Smile За Коко мадмоазел разбрах, да не се отказвам, ако имам възможност да притежавам оригинала.  Като за имитация бива, за нула време ще изпръскам 10мл Simple Smile
Поръчала съм си седем мострички от Нотино, поне ще мога да сравня после с имитациите, ако тези ми допаднат.

# 356
Дами, има ли сполучлива имитация на Black perfecto,Guerlain?

# 357
  • Бургас
Silence,значи ставаме две фенки на Флорал,аз изпитах същото като теб между другото не можех да си отделя носа от китката,има нещо магично и силно привличащо в този парфюм.HeartpulseА Carat е неустоим,няма да сгрешиш като си го купиш.Heart Няма имитации на никой от тези парфюми още,нито на Black perfecto,сега е момента да си ги пожелаем.Stuck Out Tongue

# 358
Значи към пожеланията добавям Червеното Нарцизо, Just rock Задиг и Волтер и унисекс муска на Валентино 😄😝😝

# 359
  • Димитровград
Здравейте всички!
Някой знае ли коя марка има имитация на Далия ноар? Прочетох всичко на първа страница, но намирам само Джодекс, а тях ги няма.
Също ако някой е срещал сполучлив Терре на Хермес.
Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт