Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Има ли наличен списък с аромати на Avon и как се определя коя прилича на друг?
Къде мога да намеря имитации на Montale или Alexandre J the Collector?
Какво мислите за парфюма Mon Guerlain от Guerlain на Zodiac de Zag?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Има ли наличен списък с аромати на Avon и как се определя коя прилича на друг?
-
Къде мога да намеря имитации на Montale или Alexandre J the Collector?
-
Какво мислите за парфюма Mon Guerlain от Guerlain на Zodiac de Zag?
-
Каква е продължителността на доставката на поръчки от Гиза?
-
Какво мислите за парфюма 501 на Заг?

Най-прелестния флорален букет фин,съблазняващ за нежни,романтични дами,смесен по най-добрия начин,а бутилчето е икона за мен/наред с това на ЛВЕБ/Прекрасно съчетание от жасмин,нероли и пухкава ванилия,на кожата ми е непрекъснато променящ се в изсъхването си е особено красив,луксозен,изтънчен типичен Герлен!!!Този парфюм ме допълва и ме кара да се усмихвам,луда съм по него и по Мон,които са абсолютно различни парфюми върху мен.Коко Мадмоазел на Рефан е мега траен,но е далечен от оригинала за моя нос.
- да споделя и аз
Откакто го пробвах в края на лятото - той ми е абсолютен фаворит. Не можах да си отлепя носа от ръката докато се прибера
След това съм пробвала още много други и доста са ми харесали, но никой не го е изместил - толкова много да ми допада парфюм, отдавна не ми се беше случвало, а начина по който се разкрива е уникален на моята кожа, нямам друг такъв
Засега се въздържам, че съм поръчала два парфюма. И - радвам се на тази чудесна тема, където научих толкова неща!
А Carat е неустоим,няма да сгрешиш като си го купиш.