Сполучливи имитации на маркови парфюми - 25

• 83 720
  • 722
  •   1
Отговори
# 375
  • Велико Търново
Здравейте, дами!
От няколко месеца ви чета и се възхищавам на познанията ви. Сега реших да се включа с въпрос. Моля да ми препоръчате дамски и мъжки парфюм на Заг. Преди време, на база на препоръчвани в темата аромати, си поръчах от момчето в ОЛХ Нощният трезор, Номад и Лалето. От трите най ми допадна лалето, но сега искам нещо зимно, присъствено, запомнящо се, трайно и секси. Какво ще ми препоръчате? Също искам да взема нещо и за половинката, че и той обича да се пръска доста. Харесва свежи аромати, не тежки, одеколонести. Вярвам, че ще ме насочите правилно и благодаря предварително!

# 376
Момичета и тук да се оплача пък и да предупредя,защото имаше момичета,които ме питаха за Фентъзи-за съжаление получих току що леко зачервяване в обласнна на шията.
Не знам на какво се дължи. Не се съмнявам в оригиналността по-скоро реагирам на някоя съставка. Но все пак реших да ви споделя.
Случвало ли ви се е?
В началото нямах проблем,от 1-2 дни е. Първо не обърнах внимание,но сега се повтори. С мострата не беше така и много се очудих. Да не говорим колко тъпо ми е сега...обожавам аромата, а то каква стана.

# 377
  • Пловдив
Лошо...пробвай нейде по ръката,на сгъвката на лакътя,напр.

# 378
Никъде другаде нямам проблем. Само на шията и то отпред.
Там ми е  по-чувствително място и лятото от най-малкото слънце ми се зачервява.

# 379
Аз се зачервявам от Мон Герлен на Заг, независимо дали съм пръснала на шия или ръка. Не е страшно, остави мястото да почине 10 дни и през това време пръскай върху дрехите или пробвай върху ключиците, там също съм чела, че се задържа парфюма, а може да не е толкова чувствителна кожата.

# 380
  • густо майна Филибето
Може ли оригиналното наименование на прословутото "лале", заинтригувана съм, а нямам понятие за кой парфюм става въпрос Simple Smile

# 381
Може ли оригиналното наименование на прословутото "лале", заинтригувана съм, а нямам понятие за кой парфюм става въпрос Simple Smile

https://www.fragrantica.com/perfume/Byredo/La-Tulipe-8441.html

# 382
  • Бургас
Мисче,пръскай по косата или на шалове,пухчета на якета ако не искаш директно по дрехи.Viki_91_Pressi,ще ти дам предложения,но това,което примерно за мен е запомнящо се за теб може да не е,но все пак виж тези от дамските-NARCISO RODRIGUEZ for her Eau de Parfum NARCISO RODRIGUEZ/този не го харесвам,но пък има много почитатели,та го пробвай/,FLOWERBOMB VIKTOR&ROLF,Dior - Poison Girl,Carolina Herrera - Good Girl, Mon Guerlain,Dior Joy,Mugler-Aura.Мъжки-Шанел Алюр,DYLAN BLUE VERSACE,AVENTUS CREED, BLEU CHANEL,SAUVAGE- DIOR.

# 383
  • Габрово
Днес разхождам Black Opium ,харесва ми  ,но нещо  ми се губи като ..заглъхна бързо сякаш  ...нали го препоръчваха за зимен сезон?

# 384
  • Габрово
]

sesksta, нямам коментар относно групостите, които пишат Рефан в сайта си. 🤨

чак пък глупости да пишат ...

Последна редакция: ср, 12 дек 2018, 17:57 от sesksta

# 385
  • Варна
Здравейте, дами!
От няколко месеца ви чета и се възхищавам на познанията ви. Сега реших да се включа с въпрос. Моля да ми препоръчате дамски и мъжки парфюм на Заг. Преди време, на база на препоръчвани в темата аромати, си поръчах от момчето в ОЛХ Нощният трезор, Номад и Лалето. От трите най ми допадна лалето, но сега искам нещо зимно, присъствено, запомнящо се, трайно и секси. Какво ще ми препоръчате? Също искам да взема нещо и за половинката, че и той обича да се пръска доста. Харесва свежи аромати, не тежки, одеколонести. Вярвам, че ще ме насочите правилно и благодаря предварително!

Освен това което е написала Брайт от мъжките ти препоръчвам:   253 YL   Y   YSL   и   251 AV / AVENTUS   CREED  точно такива са  - свежи, но трайни а от дамските, на мен любими ми са  -  98 MG / MAGNETISM - ESCADA,     059 CN / CRYSTAL NOIR - VERSACE, също и 313 HE / UN JARDIN SUR LE TOIT - HERMES и    317 CH - CHERRY IN THE AIR - ESCADA, но те са за по топличко време, по леки са.

# 386
Момичета и тук да се оплача пък и да предупредя.....
Мисче, на мен ми се случи, сега не се сещам кой точно парфюм беше, не е бил нов, но тогава се бях напръскала повече и то на различно място (отпред на шията, точно между ключиците). Там се зачерви, после стана като изгорено. Аз не го усещах, но като го видях се притесних. Мой приятел, който е лекар ми каза, че няма значение точно парфюма, а че е кожна реакция и да изчакам да мине. Изчезна след около 10 дни. На ръцете нямам никакъв проблем, пръскам там, а сега като сме повече облечени, върху дрехите, които позволяват. На шията се старая да е по-назад, чак към косата. И на косата пръскам - тя и без това забърсва парфюма Simple Smile

Момичета, да ви питам - знаете ли на кои парфюми са имитации тези двата от дамските на Парфен:
913 Pinnacle (Флорален – зелен, дървесен)
915 China Vase (Дървесен – флорален, мускус)

# 387
Здравейте!
Искам да ви попитам за Алиен на Мюглер. Много ми хареса аромата му и искам да си го купя. Попаднах обаче на най-различни цени и съвсем се обърках. Цените са от сорта на повече от 2 пъти разлика. Въпроса ми е как да се доверя на някой сайт и каква е гаранцията за качество ако пък си го взема от Витошка за 2 пъти повече пари? Какво означава тестер? Извинете за невежеството, но когато парите не са малко човек не иска да се "прецака".

# 388
  • София
906 на Парфен е доста сладък и силен аромат.
Bibi82, аз поръчах от сайта им няколко парфюма, както и поисках 3 мостри, те се заплащат също. Трайни и хубави са им парфюмите. Bright Crystal скоро беше писала за тях в темата само хубави неща Blush
Мис Каролина, случва се, макар и рядко, алергична реакция към парфюм.
White Selence,   913 LOUIS VUITTON - APOGEE,  915 NASOMATTO - CHINA WHITE.

Последна редакция: ср, 12 дек 2018, 18:56 от Vesika

# 389
Моят е от Англия Алиен,тук се доверявам на Нотино,Венера и Парфимо. Не съм взимала точно него оттам обаче и не мога да кажа. Или от магазините по моловете също според мен е по-сигурно. Но знам ли то гаранциа никога няма. Скъпичък е , но нямам идея защо има разлики. Вероятно сега има и доста промоции.
Горните сайтове са изпитани според мен.
Много е хубав Алиена-струва си всяка стотинка,макар че аз вече не мога много да го нося.
Колкото до реакцията ще поизчакам извистно време и няма да пръскам там.
Аз по косата избягвам,защото знам че не и хубаво,а моята и без това е леко по-суха от боите.
Ще пробвам метода с четката.

Общи условия

Активация на акаунт