Хайде февруарки. Смело напред

• 14 996
  • 315
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Аз също забравих да попитам гинеколожката дали може да се прави секс... Откакто видях двете черти не сме правили, не смея. Чела съм, че контракциите на матката по време на оргазъм могат да доведат до проблеми в някои случаи  newsm78

# 166
Аз също забравих да попитам гинеколожката дали може да се прави секс... Откакто видях двете черти не сме правили, не смея. Чела съм, че контракциите на матката по време на оргазъм могат да доведат до проблеми в някои случаи  newsm78

Да и аз се тревожа от контракции ...
karmelita, какво значи по пенсионерската  newsm78, бъди малко по конкретна моля те   Praynig

# 167
Имам предвид, по-спокоен секс. Не толкова продължителен, както обикновено. Някой мъже могат да си го правят по няколко часа, да се сменят различни пози и проникването да е по-дълбоко. Изберете си някакви пози в които проникването не е толкова навътре и не го правете по цяла нощ  bouquet
 Аз на секса един път за 30 минути му викам пенсионерски smile3534 (това не е това, за което си мислете, а просто ви се плезя)
Консултантки по въпроса могат да са януарките.

Последна редакция: вт, 27 юни 2006, 16:18 от karmelita

# 168
karmelita, благодаря за уточнението   bouquet.
Дори и да е позволено , не бих издържала цяла нощ, зашото ми се спи като за световно  Laughing Laughing Laughing Изпозлвам всяка свободна минутка за сън ...

# 169
А на мен не ми се спи newsm78, и как да ми се спи, като по цял ден лежа.
Обожавам секса по цяла нощ...а сега съм като пенсионирана #Cussing out

# 170
аз пък рано заспивам 10:30 съм труп и като се почне едно будене през ноща ужас по 3 пъти ставам да пишкам не се трае, преди никога не съм ставала посред нощ.
а за маслинките някой каза че му действали добре, вчера баща ми ми донесе едни страхотни маслини не са солени грамадански и адски вкусни днес опуках 200 грама досега и съм много добре, да не се хваля  мнгоо много че....

# 171
Защо лежиш по цял ден, докторът ли така ти предписа ?!?!  newsm78

# 172
С маслинките бях аз, опрасках поне 500 грама, сиренцето вчера не свърши същата работа, само му се мръщех...
Radostche, карам цветна бременност или знам ли вече какво. Прокървих преди няколко дни и си изкарах един страхотен цикъл. В четвъртък съм на преглед и ще видим как стоят нещата. Надявам се бебо да е добре.

# 173
аз пък рано заспивам 10:30 съм труп и като се почне едно будене през ноща ужас по 3 пъти ставам да пишкам не се трае, преди никога не съм ставала посред нощ.
а за маслинките някой каза че му действали добре, вчера баща ми ми донесе едни страхотни маслини не са солени грамадански и адски вкусни днес опуках 200 грама досега и съм много добре, да не се хваля  мнгоо много че....

Ще опитам и аз с маслинките ... А това с честото пишкане ще мине съвсем скоро. Четох , че в момента матката расте и притиска мехура, но скоро ще мине над него и няма да тисе пишка така често докато не дойдат последните месеци , когато бебето порасне и започне наново да го притиска

# 174
С маслинките бях аз, опрасках поне 500 грама, сиренцето вчера не свърши същата работа, само му се мръщех...
Radostche, карам цветна бременност или знам ли вече какво. Прокървих преди няколко дни и си изкарах един страхотен цикъл. В четвъртък съм на преглед и ще видим как стоят нещата. Надявам се бебо да е добре.

Моля се всичко да е наред  Praynig. Веднага след лекарят да пишеш! Ти в коя седмица си ?

# 175

стискам палци всичко да е наред
да кажеш какво е казал лекаря
успех!

# 176
За пишкането си права... ужасно е, по няколко пъти вечер.
Ще отмине и това.
Трябва да съм между 4 и 5 вече. в четвъртък ще е пораснало с 9 дни от последния преглед. Затова ме баламосват в момента,  никаква полза няма да се натискам за по-рано, колкото повече минава времето толкова по-ясно ще е развива ли се и как се развива.
 Има и пастет от маслинки... мажеш си ги на филийка с топено сирене.

# 177
Az dosega si pasuvah zashtoto ne mi stavashe losho no vchera i dnes shte se pobarkam.Parvo si misleh che e zashtot si izpih hapchetata na gladno no i sled kato se naiadoh pak ne mi mina. Naistina e mn nepriatno.Ne znam povrashta li mi se , gladna li sam i vaobshte kakvo mi se iade. Prednata mi bremennost premina bezproblemno daje ne mojah da razbera che sam bremenna nito vednaj ne mi prilosha ne sam pila nikakvi lekarstava a seka obratnoto.Dano da e taka zashtoto tozi pat shte e devoika Simple Smile

# 178
Az dosega si pasuvah zashtoto ne mi stavashe losho no vchera i dnes shte se pobarkam.Parvo si misleh che e zashtot si izpih hapchetata na gladno no i sled kato se naiadoh pak ne mi mina. Naistina e mn nepriatno.Ne znam povrashta li mi se , gladna li sam i vaobshte kakvo mi se iade. Prednata mi bremennost premina bezproblemno daje ne mojah da razbera che sam bremenna nito vednaj ne mi prilosha ne sam pila nikakvi lekarstava a seka obratnoto.Dano da e taka zashtoto tozi pat shte e devoika Simple Smile
по-пи, погледни в описанието фолиевата киселина как се пие.
Повръщането е нормално състояние.

# 179
Joya, лекарят ходи вече с бръсната глава Joy , за да прикрие smile3511 и побелялата коса от мен.

Момичета, отивам да си взема един сапун на Рефан с водорасли или нещо подобно,поне да ми е гот в банята.

Последна редакция: вт, 27 юни 2006, 16:21 от karmelita

Общи условия

Активация на акаунт