Хайде февруарки. Смело напред

• 15 033
  • 315
  •   1
Отговори
# 75
Ahoi, ako ne ti e problem mojesh li da proverish i za men - data na zachevane 18-20 mai, na 29 godini sam /76 nabor/.

[smilie=smile3505.gif]A za proverkata - parvoto mi dete e zachenato na Nova godina 1998 /31 dekemvri/ az sum bila na 22 - mojeshli da proverish kakvo izliza spored tablitzata. Merci.

# 76
Здравейте  мили бадещи мами!Моя термин е за 15.2 ако всичко е наред,засщото сега явно съм под съмнение за бебо.Вчера бях на лекар и тои ме шашна-имам голямичък сак жълто тяло но ембрион нямало,можел да се появи ама не е сигурно.Сега седя и се чудя какво е това и защо е така.Някоя от вас имала ли е същият проблем.Направо съжалявам ,че отидох на доктор а не изчаках още седмица две.Забравих да кажа това ми е втора бременост-имам прекрасен големичък син-9годишен.При него ме гледаха чак в 3месец и съм нямала претиснения от такова естество.Споделете ако някоя е имала подобен проблем и даите идея къде да ида на втори преглед,не искам да ходя при същата лекарка-беше много пряма.  Бъдете здрави и вие и прекрасните създания във вас!

# 77
PO-PI,дай да видим и ние таблицата Laughing

# 78
  • Стара Загора
Здравейте, вчера бях на лекар и ме определиха за 06.02   ylinfant Бебо е 18мм и има сърдечни тонове  newsm44. Следващата седмица ме пращат на кръвни изследвания за спин и т.н. Засега е това дано и занапред нямам оплаквания. Само дето още от сега ми се подуват глезените на краката - ужасно, мислех че в по-големите месеци ще ми става така.Някоя от вас има ли този проблем още от сега? newsm78

# 79
ami joya spored tablicata e devoika
kaji sega takova li e naistina ????

Девойка е верно ама са две не знам дали се хваща по таблицата:) Дано да е вярно  Praynig
аз се чудя кога се вижда дали са близнаци защоото на приятеля ми маика му и леля му са ендояйчни близначки и има доста близнаци в рода
при мен няма такива
На ехографа ми казаха че зародишчето е едно ама ме гледаха много рано

# 80
nina_j, дишай спокойно и не му мисли още. Може да не е видяла жената добре. Ако си била вечер на преглед и лампите са светели или през деня слънцето е осветявало монитора, напълно е възможно да не се види. Казвам ти го от опит, мен ме гледаха в 21 часа, на угасена лампа newsm48, и бебока се видя, малка точица... може твоята да е толкова малка, че да не се вижда. Има значение и апарата с който те гледат, мен ме гледаха с вагинален (знам, че всички ще ме вдигнете на ура). Посети същата гинеколожка  или друга след две седмициSimple Smile) бебо ще е по-голям и ще се види.

Последна редакция: пт, 23 юни 2006, 10:42 от karmelita

# 81
Здравейте  мили бадещи мами!Моя термин е за 15.2 ако всичко е наред,засщото сега явно съм под съмнение за бебо.Вчера бях на лекар и тои ме шашна-имам голямичък сак жълто тяло но ембрион нямало,можел да се появи ама не е сигурно.Сега седя и се чудя какво е това и защо е така.Някоя от вас имала ли е същият проблем.Направо съжалявам ,че отидох на доктор а не изчаках още седмица две.Забравих да кажа това ми е втора бременост-имам прекрасен големичък син-9годишен.При него ме гледаха чак в 3месец и съм нямала претиснения от такова естество.Споделете ако някоя е имала подобен проблем и даите идея къде да ида на втори преглед,не искам да ходя при същата лекарка-беше много пряма.  Бъдете здрави и вие и прекрасните създания във вас!

Здравей , аз съм за 12.02.Вчера ходих на преглед и се видя точица , но не се видя емрионче. Доктора каза , че е напълно възможно да  не се вижда още , поради вероятна късна овулация:) така че не се притеснявай (не че аз не се шашкам де  Embarassed) , но поне да знаеш че не си единствена:)
Успех на всички и лека и безпроблемна бременност ви желая:)

# 82
Привет на Февруарските Мамчета!!! Желая ви лека и успешна бременност със сладки бебчета за десерт Hug

С горчивина чета постингите на момичетата, преживели спонтанни аборти. Интересува ме дали след това са си правили имунологични и генетични изследвания, тъй като напоследък се оказва, че там се крият някои от причините за загуба на плода.

Прилагам интересни линкове по темата:
http://www.zachatie.org/modules.php?name=News&file=article&sid=173
http://www.zachatie.org/modules.php?name=News&file=article&sid=174
В сайта има още интересна информация.

# 83
Здравейте мили бъдещи майчета,
Организираме протест за увеличение на МАЙЧИНСТВОТО и ДЕТСКИТЕ НАДБАВКИ
Присъединете се към нас в опита ни да променим живота на децата
Повече информация за градовете,протеста и исканията тук:
http://www.visx-develop.info/first_july/protest.html
http://www.visx-develop.info/first_july/
Ако не можете да присъствате лично, а искате да ни подкрепите, може да качите ваша снимка на линка горе.
Ако искате да изкажете мнение :
Нова тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=108840.0
Предпоследна тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=106880.0

Анкета : http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=108859.0

Ако искате да се поразходите по жълтите павета в София
Надали ще имате друга такава възможност
Заповядайте на 01.07.2006г. в 10:00 на Фонтана на Президентството
Да се запознаем и да се поразходим заедно

# 84
setakap, по принцип знам че правят такива тестове при спонтанни аборти, но не съм сигурна, че се съобщава на майката. Причината е, че повечето лекари избягват да обременяват бъдещите майки с информация, когато причината не е на генетична основа или наследствена.
За да преживее загубата една майка и да пожелае друго дете е необходимо време, увереност и подкрепа както от съпруга, така и от гинеколога. Споделям го от личен опит. На мен ми казаха, че след три месеца можем да опитаме пак, но аз не бях подготвена психически за нов опит, гинекологът ми подхвърли, че след шестия месец е най-добре за мен (явно опитваше почвата, дали съм готова за нов опит, но едва преди два месеца след като ме увери, че при мен са направени всички тестове и т.н още на операционната маса, аз се успокоих и ... на другия месец бях бременна). Не казвам, че сега всичко върви нормално, но поне не са ми казали, че ще загубя детето. Може съпругът ми да знае повече неща от мен за състоянието ми, но не ги сподела и не ме натоварва.... и така, аз си бременея, ако ме заболи... казвам "ох" и веднага на чичо доктор, ако не ме боли, пак си казвам "ох"  и пак отивам на преглед... това е... Чак ми става неудобно понякога, обаче си искам бебето и ще ги притеснявам до края.

# 85
Благодаря ви момичета!Аз се поуспокоих малко и си мисля и се надявам че всичко ще завърши с happy end.Аз  си записах час за другата седмица и ще видим какво ще стане.Djidjo не се притесняваи и ти ще си стскаме взаимно палци Grinning.Надявам се че до седмица две щте можем спокоино да се усмихнем и да се радваме спокоино на бременоста си.Успех на всички.

# 86
Не съм съгласна с теб, karmelita. Аз също съм минала по този път и съм сигурна, че причините трябва да се търсят и да се борим с тях. Аз съм с автоантитела и ги следя и подтискам с лекарства. Няма 100% сигурност, но поне шансът ми е по-голям така.

# 87
Не съм съгласна с теб, karmelita. Аз също съм минала по този път и съм сигурна, че причините трябва да се търсят и да се борим с тях. Аз съм с автоантитела и ги следя и подтискам с лекарства. Няма 100% сигурност, но поне шансът ми е по-голям така.

Много си права, зависи от причината. Когато е като твоята или трябва да се знае от бъдещата майка, за да се следи, задължително предупреждават.

Ох, дано всичко приключи успешно. Леко бременеене, виждам че напредваш, а това е добре, шансовете се увеличават за бебока.

# 88
Успех и на теб! И... няма да се даваме!

# 89
Zdraveite mamcheta kak ste kaks e chuvstvate?
Iskam da povdigna vaprosa za kremovete. Kajete majete li se veche s neshto i ako da s kakvo?
Az predniat pat polzvah krem na Vichy i moga da kaja che sam dovolna.
A vie kakvo shte kajete po vaprosa ?  smile3503

Общи условия

Активация на акаунт