Пазаруване от Aliexpress.com 55

• 55 452
  • 728
  •   1
Отговори
# 90
Аз все още чакам поръчки от 11.11, но са с безплатна доставка. На вас при безплатна та доставка в "Track Order" уведомява ли ви, че поръчката е вече пристигнала в страната за доставяне? На мен си ми стои на received by line-haul Sad

# 91
  • Бургас
Здравейте, нова съм в темата и се надявам, че питането ми няма да е в разрез с правилата. Няколко пъти съм поръчвала от алиекспрес и не съм имала никакви проблеми, но при последната си поръчка получих следното съобщение от продавача
 'Dear   Sylvia Alexieva ,

Thanks for your shopping on our store.

For the orders,now we did not get your payment.May I know when you can pay for it?So that we can ship at once.

Hope for your understandings.

Have a nice day! Alice Hu '
Може ли да ме посъветвате какво прябва да направя. От онлайн банкирането ми показва, че е преведена сумата.
Благодаря предварително на отзовалите се

# 92
Здравейте, нова съм в темата и се надявам, че питането ми няма да е в разрез с правилата. Няколко пъти съм поръчвала от алиекспрес и не съм имала никакви проблеми, но при последната си поръчка получих следното съобщение от продавача

For the orders,now we did not get your payment.May I know when you can pay for it?So that we can ship at once.

Може ли да ме посъветвате какво прябва да направя. От онлайн банкирането ми показва, че е преведена сумата.
Най-вероятно поръчката се е дублирала и едната е платена, а другата не. Провери си поръчките и би трябвало да видиш две поръчки за едно и също нещо.

# 93
  • Бургас

Най-вероятно поръчката се е дублирала и едната е платена, а другата не. Провери си поръчките и би трябвало да видиш две поръчки за едно и също нещо.
Благодаря ЧревоУгодник но не е дублирана. Сега като натисна на линка от поръчка цената е една идея по-висока от тази на която поръчах, дали е възможно да искат да им доплатя

# 94
  • София
https://www.aliexpress.com/item/Bela-Building-Blocks-10774-Compa … .0.2beb4c4dFzv09t
Доволна съм от имитацията на Лего. Единственото е, че дойде без кашонче, но има поне книжката с упътването Simple Smile

# 95
От имитацията на лего и аз съм супер доволна -поръчвала съм много пъти. Според мен едно към едно отговарят на оригинала -просто идват без кутия -това си е описано в обявите и са в пъти по-евтини .

# 96
  • Варна
Здравейте, поръчах безжично зарядно, но съм се подвела че става за Huawei. 
https://www.aliexpress.com/item/FLOVEME-Qi-Wireless-Charger-For- … .0.241d4c4dnAX33n  в обясненията за съвместими други марки е посочено, че е съвместимо с Huawei. Както и да е пробвах го с друг телефон на един стана, но на iPhon пък не става и сега не знам как да постъпя. Да искам ли да ми го заменят или?

# 97
На добра воля може и да се съгласи да го замени, транспортните разходи ще са за твоя сметка, прецени дали си струва. В описанието не виждам подобно обяснение. Ако в ЛС търговецът изрично ти е посочил, че става точно за твоя модел, може да пробваш със скрийншот да отвориш диспут за частично възстановяване на сума.

# 98
iPhone X 8 8 Plus

# 99
от около седмица ми пише
"Due to the busy holiday season, packages to your country might have been delayed. Please be patience waiting for the package. "
Миналата година като че ли непишеше

# 100
от около седмица ми пише
"Due to the busy holiday season, packages to your country might have been delayed. Please be patience waiting for the package. "
Миналата година като че ли непишеше

И на мен на поръчките ми от 11.11 с безплатна доставка ми пише същото и никакво ъпдейтване на тракинг информацията от 14 ноември насам.  Sad

# 101
  • Перник
Аз пък искам да поръчам не-спешни неща (калъфи за столове, портфейл за мен) и мисля да изчакам да мине коледната суматоха и тогава Simple Smile

# 102
Аз пък искам да поръчам не-спешни неща (калъфи за столове, портфейл за мен) и мисля да изчакам да мине коледната суматоха и тогава Simple Smile

Много хубави калъфи :
https://s.click.aliexpress.com/e/cA809pb6

# 103
  • Перник

Много хубави калъфи :
https://s.click.aliexpress.com/e/cA809pb6

Точно тях гледах Simple Smile Благодаря!

# 104
  • Варна
Здравейте, искам да попитам момичетата които похвалиха "Легото" от сайта до колко време ви доставиха пратките? Да знам дали да поръчвам за коледен подарък или да не го чакам за празниците?

Общи условия

Активация на акаунт