Пазаруване от Aliexpress.com 55

• 55 145
  • 728
  •   1
Отговори
# 285
  • Плевен

Някой поръчвал ли е безконнтактни термометри ?
Останахте ли доволни от покупката , отчитат ли превилно ?
Ако решите мога да Ви пратя една обява на жена, която продава такива-като гледам снимките,със сигурност са от алито.Пуснала ги е на 10 лева- ще пристигне веднага и ще е по-евтин.Чувам противоречиви мнения за тези термометри, но въпреки това си поръчах, само че немски.Утре като пристигне, ще мога да кажа за точността му.

# 286
Ние сме ползвали няколко,последния който взех е на Хартман и на нито един не съм се доверила!Всички дават много отклонения!

# 287
Харесах си един кейс от Амазон, но не може да няма същия или подобен в Амазон, можете ли да ми помогнете?
http://picbg.net/img.php?file=346bd7b520d993ad.jpg

# 288
Днес за първи път ми се случи нещо - поръчах евтини семена за цветя и получих съобщение от продавача да поръчам поне за 2 долара, защото иначе бил на загуба... Ами, аз го направих, защото ги искам, но ми е странно. Преди съм поръчвала дреболии за по долар и нещо и си идваха без проблем - не мислех, че изпращат неща на загуба, просто предполагах, че имат милиони поръчки и по-малките се компенсират от големите...

# 289
  • Перник
Днес за първи път ми се случи нещо - поръчах евтини семена за цветя и получих съобщение от продавача да поръчам поне за 2 долара, защото иначе бил на загуба... Ами, аз го направих, защото ги искам, но ми е странно. Преди съм поръчвала дреболии за по долар и нещо и си идваха без проблем - не мислех, че изпращат неща на загуба, просто предполагах, че имат милиони поръчки и по-малките се компенсират от големите...

Нещо подобно ми се случи миналия месец при поръчка от български сайт. Трябваше ми залепващ капан за мишки. Тръгнах да поръчвам 3 бр. по 2 лв. с ясното съзнание, че ще си платя такса доставка, защото съм далеч от сумата за безплатна. Излезе ми съобщение, че трябва да поръчам за мин. 10 лв. Но при всяко увеличаване на количетсвото получавах и намаление на единичната цена. И така за 11 лв. се сдобих със 7 капана Grinning

# 290
Е, ако дойде нещо, ще съм доволна... В момента май не изпращат доставки - в някои от магазините пише, че само приемат поръчки, но ще изпращат след 10-ти февруари, защото са в отпуск.
Тия цветя ще дойдат към средата на март, ще забравя какво съм поръчала...

# 291
  • Пловдив
Някой поръчвал ли е такава паста?
https://www.aliexpress.com/item/Green-Herb-Natural-Herbal-Clove- … 8b86-fd00d5889f96

# 292
Аз не смея да поръчвам козметика от там...

# 293
  • Перник
Аз не смея да поръчвам козметика от там...

И аз...

# 294
  • Пловдив
Похвалиха ми я и затова...

# 295
  • Перник
Е, при това положение, и ако имаш възможност да провериш състава, може би е ОК. Аз за пръв път виждам паста за зъби в такъв "формат".

# 296
  • Пловдив
Е, при това положение, и ако имаш възможност да провериш състава, може би е ОК. Аз за пръв път виждам паста за зъби в такъв "формат".
Вече е при мен  Grinning за сега е супер.Е,точно за избелване незнам кога евентуално ще "светна",ама ще ползвам.Малка е кутийката и се слага съвсееема малко зрънце.Пени доста.

п.п.Сега като разглеждам сайта не ми дава нищо да добявам...даже нямам кошница  Thinking Това щото почиват ли?

# 297
Би трябвало да може да се пазарува, само доставките ще се забавят. Може би си си излязла от профила и затова не се вижда кошницата(става автоматично).

# 298
  • Перник
...п.п.Сега като разглеждам сайта не ми дава нищо да добявам...даже нямам кошница  Thinking Това щото почиват ли?

При мен няма такъв проблем.

# 299
  • Пловдив
Щото артикула не се предлага повече... Blush

Общи условия

Активация на акаунт