Пазаруване от Aliexpress.com 55

• 55 078
  • 728
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте! За първи път пиша в темата Simple Smile
Разгледах сайта на Али експрес и си харесах няколко рокли от един купувач, но не са с беплатна доставка. Тъй като е ясно, че не искам да плащам доставка за всяка по отделно, дали споредн вас продавачът би се съгласил на премахне доставката за останалите артикули, така че да платя само веднъж доставката.
Има ли други, които са били в подобна ситуация? Освен да пиша до продавача, има ли други опции?
Няма друга опция освен договорка с продавача. Когато магазина е нагласен правилно и сте избрали в кошницата всички стоки с една и съща доставка се редуцира част от доставката. Когато магазина е настроен на всяка стока да слага 100% доставка и не е предвидено редуциране за повече от 1 артикул това е решение на продавача.
Отчитайте факта, че някой рокли може да се шият на различни места и продавача да ги няма на склад, а да подава заявка и стоката да тръгва директно от шивачите т.е. 5 рокли от 5 различни места са 5 пакета и 5 доставки.

# 391
  • Варна
здравейте, днес разбрах за програмата на Али за "блогъри", както сами са ги нарекли. Някоя от вас има ли опит с нея и печели ли се нещо изобщо? Освен това може ли да се споделят тези линкове в Тъмблр/ Пинтерест?

# 392
Каква е тази програма?

п.п. Намерих някаква информация, не знам дали е същото. Предлагат хора, които имат сайтове, да сложат техни реклами на сайтовете си и да печелят ако някой купи нещо от съответните линкове (не съм сигурна дали съм разбрала всичко правилно). Не ми харесва много, ако става дума за разни огромни и грозни реклами, или изскачащи прозорци.

Последна редакция: нд, 03 фев 2019, 16:14 от Petia Kageyama

# 393
Искам да купя на бебето маратонки, тези размери като 5 или 6 американски или английски са?

# 394
 Най-добре вижте дали ги има в см размерите, че си ги пишат кой както му падне Grinning

# 395
Здравейте, глупав въпрос, но вие как се свързвате с продавачите? Аз на когото съм писала, отговор не съм получила.

Последна редакция: пн, 04 фев 2019, 08:28 от deska90

# 396
  • у нас
Здравейте, глупав въпрос, но вие как се свързвате със продавачите? Аз на когото съм писала, отговор не съм получила.
Чрез съобщения, през платформата. Някои не отговарят бързо, други пък изобщо. Сега са празници и със сигурност няма да отговарят.

# 397
  • Варна
До 12.02. не очаквайте отговор от никого.

# 398
Това го знам, но съм писала доста преди празниците и затова питах. Явно е практика да не отговарят.

До 12.02. не очаквайте отговор от никого.

# 399
Здравейте,бях си поръчала чанта.Днес я взех,но се оказа,че няма нищо общо с чантата,която поръчах.Нито като цвят,въобще нищо общо.Писах на продавача,но едва ли ще има отговор,особено сега.
Какво мога да направя?Да пусна диспут с доказателствени снимки ли?И ако го направя дали няма да ме накарат да я върна,а хич не ми се занимава.
Досега такова нещо не ми се е случвало.

# 400
  • София
Ами като не отговаря пускате диспут да я връщате. Четете отзивите, по принцип продавачите не рискуват да изпращат нещо различно и несъответстващо, защото им пада рейтинга

# 401
  • Люлин
Здравейте,бях си поръчала чанта.Днес я взех,но се оказа,че няма нищо общо с чантата,която поръчах.Нито като цвят,въобще нищо общо.Писах на продавача,но едва ли ще има отговор,особено сега.
Какво мога да направя?Да пусна диспут с доказателствени снимки ли?И ако го направя дали няма да ме накарат да я върна,а хич не ми се занимава.
Досега такова нещо не ми се е случвало.

romanti4ka, щом няма нищо общо с поръчката, задължително пускай диспут, подкрепен със снимки и ако е нужно с клип. Според мен можеш да отбележиш в диспута, че искаш да ти върнат цялата сума, без връщане на чантата. Другата опция е диспут без връщане на стоката и отбелязваш колко процента ( или сума ) желаеш да ти бъде възвърната от сумата. Това е най вероятно да реши продавача или ако спора стигне до екипа на сайта така да реши екипа. Мисля, че правото е на твоя страна.   
Ти решаваш как да постъпиш.

# 402
  • Бургас
при мен като искам част от сумата в повечето случаи продавача сам се е съгласял

# 403
Благодаря за отговорите ви! По принцип рейтинга му е висок, а и отзивите са добри.Ще изчакам още малко и ако не отговори ще пусна диспут.

# 404
  • София
Няма кой да ти отговори. Всички Китайци ще са пияни близките дни  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт