Фермата 4 - Съединение - тема 10 (12.11. - 18.11.)

• 32 193
  • 780
  •   1
Отговори
# 540
Защото е отраснала в страна, в която да пееш химна на рожден ден е. .... най-малко нелепо.

# 541
  • Mediterraneo
Много безсмислен епизод тази вечер. Църковни проповеди, молитви, айде бегай!

# 542
Не ми хареса темата тази вечер.
Всеки сам решава дали и в какво да вярва. Не искам никой да налага своите виждания

# 543
Притесних се за Симо, игрите са силови, особенно тежестите. Даде 3 точки, но тежест се издържа с маса, а той я няма. Поне дуела ще е интересен.
Жорката мисли ли за друго освен за Нури? И като не може да го упрекне, че е мърелив се хваща за религията. Не можел да пипа прасета, вино......ами не може, всеки горе долу запознат с исляма го знае.И християните имаме ограничения - постите, да не се работи на задушница.... Дребнаво човече , пресметливо се опита да въвлече Дидо в интригата си, но рокаджията не го разбра.Друг свят, други хора.... Едва ли има по втренчени в наградата от Георги и Роман, а това което ги държи заедно е омразата към конкурента.

# 544
Георги и Роман са ми като Алек и Станислав от миналата ферма  Wink Алек както прекара Станислав към края и досега не са приятели вече

# 545
На фона на , Гошо, Милена и Роман, Хриса направо ми стана симпатична.

# 546
И аз в известна степен се интересувам от нумерология без да се втелясвам и мисля, че Симо е прав за символиката на девятката.

# 547
Хриса, когато се въздържа, е направо симпатична.
Отвратителна Милена, до вчера съска, че нямало бог, днес отведнъж получи прозрение и повЕрва! Долна, долна, жена.
А за отношението към Роси... луди ли са тия жени вътре, как могат да търпят така да им крещи в лицата? Евала на Росица, че така спокойно реагира, не мисля, че аз бих могла.

Митко ми е жалък с тръшкането си за вечни приятелства. Прилича ми на семейни любовници, които са заедно с уговорка без чувства и обвързване, обаче след време единият се влюбва. Опа, аз знам, че имахме уговорка (влязохме да играем за едни пари срещу непознати), ама малко се влюбих в тебе (такива приятели станахме, че майната им на парите).  Смях в залата.

Последна редакция: пт, 16 ное 2018, 23:03 от Дидичка

# 548
  • London
И аз мисля, че всеки има право както да вярва, така и да не вярва, а отделно всеки може да има своя интерпретация на нещата. Та лекции са излишни....

Общо взето май всеки луд с номера си. Понякога се питам какво чудо на чудесата сме това хората.

# 549
Как пък не изтече някаква информация за дуела в неделя.
Много искам Симо да се върне.

# 550
Спойлер за неделя
Скрит текст:
Митко печели с 10 на 0.

# 551
Стига бе!
Надявам се спойлера да не е верен.

За Симо съм. Мразя мъже като Митко - държащи се като женска полов орган.

# 552
И на мен не ми хареса тази проповед на Бети. И тези примери за чудесата, които се случили......Всички вътре са големи и зрели хора и всеки може да вярва в каквото си иска.
 За Милена , как успя за няколко часа да промени вярата си!
За Росица, не можах да проумея защо все я навикват, въпреки че е работлив а и все и намират кусури.

# 553
  • Sofia
Скрит текст:
Стига бе!
Надявам се спойлера да не е верен.

За Симо съм. Мразя мъже като Митко - държащи се като женска полов орган.
Хубаво е съдържанието на скрит текст да се обсъжда в скрит текст  Peace

Нещо скучен ми беше епизодът тази вечер.
Интересно ми беше само какви ще са игрите в неделя.Няма много движение,тичане,баланс,та ще видим...Може и на кантар да са нещата.

Последна редакция: пт, 16 ное 2018, 23:18 от avi10

# 554
Абе и Роси си е драка. Казаха се много излишни думи, има съперничество между тях. И двете обичат да се налагат, като Милена е по-хард, а Росица по разпиляна. Бяха неприятна гледка за мен и двете, от нищо направиха скандал, но основата положи Роман.
Скрит текст:
Който трябва доста да се притесни след дуела, ако "скритото" е вярно. Mask

Общи условия

Активация на акаунт