Фермата 4 - Съединение - тема 10 (12.11. - 18.11.)

• 32 136
  • 780
  •   1
Отговори
# 645
И аз се дразня, че Андрей гледа постоянно в Симеон и го коментира.

# 646
Водещите постоянно притесняват Симо и непрекъснато хвалят Митко.Чудят се как да го разсеят, буквално му се подиграват.
То бива да не крият пристрастия ама това вече е прекалено.
Шеговития спойлер на Шокомен май, май..
Симо ще загуби и третата игра мисля.

# 647
Споко хора майтапех се:grinning: дано Монката спечели.

# 648
Не мога да гледам в момента, колко е резултатът ?

# 649
shokomen е как майтапиш се ,закакво тогава се пишат тези спойлери  Crossing Arms Някой да напише истината за развоя тази вечер ,че съм адски любопитна  Whistling

# 650
  • София
3:0 за Митко.

# 651
# 652
  • Буркина Фасо
Споко хора майтапех се:grinning: дано Монката спечели.
сега пък се пошегува  hahaha
дано Митака спечели.

# 653
Игрите са за Митко избрани,няма тичане,скачане и т.н.,за да не се натовари контузения му крак,но иначе игрите са разпределени месеци назад...кого заблуждават?
Във всеки дуел се виждат пристрастията им, а тази вечер само се чудят как да разсеят Симо,че да направи грешка и да изпусне точките...дано Симо спечели.

# 654
shokomen е как майтапиш се ,закакво тогава се пишат тези спойлери  Crossing Arms Някой да напише истината за развоя тази вечер ,че съм адски любопитна  Whistling
Никъде не прочетох нещо наистина достоверно.И аз съм любопитна .Не съм сигурна вече че спойлера е шега.

# 655
верно ли, че Митко ще бие с 10:0 ?
😂😂😂

# 656
на мен ми е много симпатичен Симеон - най-приятен ми е от всички участници. Как искрено се забавляваше ка караокето и на разни други техни мероприятия.
Много тенденциозни са опосумите..
като харесат някой - ето върнаха Христина, миналия сезон бутаха макето... нагласени битки - явно -

# 657
Така ли ми се струва или всички игри са пригодени за Митко? Леко ме съмнява тази работа.

# 658
Нури така се е обръснал и лъснал,мяза на момченце ,чак не можах да го позная  Shocked

# 659
Дотук напълно очаквано. Unamused

Общи условия

Активация на акаунт