Фермата 4 - Съединение - тема 10 (12.11. - 18.11.)

• 31 612
  • 780
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Аз не разбрах какви са им задачите за седмицата,май съм проспала нещо.
Ще правят лютеница, сапун, сладко от диня, бира и вино, грънци, ще калайдисват... Друго май нямаше.

# 301
  • Другата България
Към Джоли - не искам никакви спойлери на никакви финалисти. Wink Hug
Това, което имам, ми е достатъчно, ето че може и да не е вярно, така че нека има някаква тръпка все пак.
А и да се успокоят тези, които се притесняваха от издаване на инфо, волно или неволно. Peace Всяко такова е предпоследно, както се вижда. Laughing
Ваня ми скри топката на мен снощи. Не трепна тази жена, не мръдна, никаква емоция, яде, преглъща с каменна физиономия и чака за следващата чушка. Респект, когато си е за това, няма спор. newsm10 smile3521
Милена естествено, че се ската предвидливо, знаейки, че Роман няма да я избере. Не яде люто...а ние доматите с колците ги ядем сигурно. Аман от лицемерие и номерца, но всъщност сигурно и аз на нейно място бих направила същото. Защо да си товари стомаха? Тази "битка" е супер безотговорно нещо, което сериозно може да навреди на нечие здраве и жалко за продуцентите, че не са го предвидили.
Евала на Нури, отново. Въпреки че малко ме е яд, че няма да е на дуел, шанс и време беше на Митко да си ходи. Сега предвиждам женски дуел - вече, и защо не отново Хриса vs Лили? Няма да смее да викне Милена, нито Александра, това е моето мнение. Но тайничко се надявам все пак Роман да не послуша Гошо и да направи мъжки дуел. Издигна ми се малко в очите това момче с изказването си за Александра, не го очаквах. Можело да мисли самостоятелно значи. Въпреки че Гошо така го "кове", подмолно и систематично, бавно и сигурно, че не знам Романчо дали се усеща....
Всичко останало сте казали, съгласна съм с написаното и за изливането на млякото от Георги Mr. Green Sunglasses smile3513, и за плюенето на Хриса на масата Stop Sick Banghead, и за чуВствата, напиращи основно в Георги след спечелването на имунитета от Нури и Симо  tooth newsm48 newsm50 action032.

# 302
  • София
Снощи Лили беше подхванала плетка, а Роси бродираше.
Ама това май не влиза в седмичните задачи.

# 303
  • София
Между другото, като говорим за плюенете но Христина на масата, се сетих, че преди няколко серии някой премете масата отгоре с метла.  Sick Май беше Роман, но не съм съвсем сигурна.

# 304
  • Другата България
 Sick Sick SickТова и аз го помня, не съм го коментирала, щото не е едно, но да, беше потресаващо.

# 305
Аз пък Милена не я упреквам, че не яде люти чушки. Може да има проблеми със стомаха жената. И аз не знам дали бих яла, дори под заплаха да ме направят ратай.
Още повече пък, че чак такъв подвиг да правиш само и само да не те турнат при овцете и козите, ми се струва някак....де да знам...може би безсмислено. Рано или късно всеки ще бъде на дуел.
Дай сега, за да не отида утре, ами вдругиден на дуел, да си бия г@за да не с2ре и да остана без стомах и джигер за кефа на двамата клоуна Иван и Андрей.

# 306
Сега за Милена не знам, може наистина да има проблем, да не понася люто и т. н.
Но у зрителя остава въпроса , а и огромно съмнение базирайки се на видяното от нея като поведение- дали ако беше друг фермер пак щеше да откаже.
Най голям цирк щеше да е всички останали жени да си бяха плющяли люти чушки до откат и дружно да получат имунитет и..тетка Миленка поради отказа си отива в обора.
Дали щеше да поставя условия на" синчето " и Роман.
Мери, никакви лични на никой не пращам ако ще лично И/А да ми кажат финалистите.
Само ще получавам.

# 307
  • Другата България
 hahaha Hug Heart Eyes
Ако друг беше фермер тетка ти със сигурност щеше да плющи чушки, та да ѝ пукат ушите. Mr. Green Sunglasses

# 308
  • тук и там
To на тази маса ,ако се сложи нещо на средата-не можеш да го вземеш -трябва да се качиш върху нея,за да стигнеш средата.Мисля че Роман ползва метла за да вземе нещо от средата по спомен..Направих грешката да седна веднъж на подобна маса във заведение-голяма и кръгла,,а бяхме повечко хора,че и отзад и встрани от едната страна-стени.Ужас.Цяла вечер си сервирахме и отсервирахме  сами,щото сервитьорката  може да остави нещата само от едната страна,ако се сложи нещо по средата-трябва човек  да се кача на масата за да си го взема.
И аз мисля,че ако беше друг фермера-Милена щеше да яде чушки,или поне да се пробва.Роска за сметка на това,знаеше че има много голяма вероятност да бъде избрана за ратай,ама хич не и пукаше от това- и реши да не се трови.

# 309
  • София
Много ме дразни обръщението на Роман към Нури. Значи на него Росица не можела да му казва "да го д*ха" на майтап, щото не му е никаква, а той постоянно се обръща с "фес" към Нури. Грозно е, само заради това ще си спечели негативни гласове от зрителите.

# 310
Аз не разбрах какви са им задачите за седмицата,май съм проспала нещо.
Ще правят лютеница, сапун, сладко от диня, бира и вино, грънци, ще калайдисват... Друго май нямаше.
    Мерси!Гледам в промото ,ще колят животинче.
   Мисля,че Хриса ще е на дуел и ще дръпне Милена.Но всъщност ми се гледа мъжки дуел.

# 311
  • Другата България
Това на Роман към Росица си беше чиста проба заяждане, чудеше се за какво и това измисли, плоско и недодялано. И големия "чорбаджия" - "сега заради теб всички няма да ядат сладко". МногУ важно. Наистина само негативи трупа по този начин.

# 312
Аз пък си мисля ,че Хриса ако е на дуел ще дръпне отново Лили  box

# 313
  • Другата България
Нали? Същото и аз си мисля, не ѝ стиска за друг. Ама да видим, че снощи бяхме сигурни, че Нури ще е на тепиха.

# 314
Роман от самото начало  се е  заканил на Нури, защото последния го прати ратай и та дуел. Още тогана каза, че стане ли фермер,  Нури гори. Да, ама Нури му обърка плановете и безсилието и яда на Роман избиха в заяждане. Хареса ми реакцията му по отношение на Сашка, жалко, че и там удари греда.
Чудно ми е кого ще извика Митко на дуел. Какъвто и да е избора му, няма шанс. Може да се пробва с Дидо, или ако е решил да си ходи с достойнство- Георги или Нури.

Общи условия

Активация на акаунт