Фермата 4 - Съединение - тема 10 (12.11. - 18.11.)

• 31 618
  • 780
  •   1
Отговори
# 285
Sunglasses Сложих ника ти за въпроса с извисяването на Митето. Другото си бешееее.....друго. Hands Ok Hand ( при мен пък липсва опцията за скрит текст)

# 286
Изяснихме се, нищо лично , както се казва.Laughing
В старата версия си имаше скрит текст , пробвай наред до откриването и .Hands Metal

# 287
  • София
Това с чушките за мен беше прекалено и направо жестоко от страна на Иван и Андрей. Ами ако това ядене на люто на поразия има последици върху участниците? Ако развият язва, гастрит...ужас!
Изключително безотговорно и грозно от страна на Иван и Андрей дори да не си направят труда да се поинтересуват дали яденето на такова количество люто би могло да предизвика някакви проблеми впоследствие. Че и не ги е срам да си го признаят в ефир.  Crazy Не се било случвало и не очаквали. Ами не е така - миналата година една от жените също си изяде всичките чушки.
Аз даже си помислих, че Андрей като се върна след играта, идва да ги информира, че всички ще умрат и иска да си стегнат багажа, за да се случи извън фермата. Това в кръга на шегата де.  Laughing

Също не разбрах Роси какво пак сбърка, консистенцията на сапуна си изглеждаше съвсем добре. А реакцията на Роман беше съвсем показателна за това що за човек е. Значи тя не му е никаква и затова не й е позволено да се бъзика с него като останалите, но той очевидно я чувства особено близка, щом си позволява да я обижда непрекъснато грозно и брутално.

# 288

[/quote]
Аз даже си помислих, че Андрей като се върна след играта, идва да ги информира, че всички ще умрат и иска да си стегнат багажа, за да се случи извън фермата. Това в кръга на шегата де.  Laughing

[/quote]

Смях се с глас на този коментар - страхотен е!

# 289
То водещите явно не са очаквали че ще се сблъскат с такова чудо.Истина е че Андрей се оцъкли.
Ама и участниците.Егати страха от тоя обор.
Айде Нури и Симо ги разбирам до някъде.Ясно им беше какво ще се случи.
Ама Гошо беше готов да се отрови само и само онези двамата да не вземат имунитет.

# 290
Гошо е дребнаво и зло човеченце. Роман и той е едно лайно, думи нямам. На мен ми допадат Роса и Нури. Поне си казват в очите какво ги бърка и не се скатават от работа.
Тая Милена е толкова противна с вечно димящата цигара, че думи нямам. Все пуши. Готви и пуши, седне и пуши. Вечно е това пушене. Александра на какво отгоре го играе ментор нз. Няма никъв житейски опит, ама чула или чела нещо си и да даде акъл все. Лилия е добра, чак наивно-простовато добра. На Ваня като и чуя смеха и тръпки ме побиват.

# 291
Може и да не се съгласите с мен,но Гошо,каквото и кречетало да е, а може би именно затова, генерира интерес някакъв( няма значение какъв). А на опосумите това им е нужно.
Ех, ако по-малко хортуваше със звездите, Симчо щеше да дръпне доста повече. Макар,че и сега ми е симпатичен.

Последна редакция: ср, 14 ное 2018, 13:58 от mrav4ica

# 292
Май имаш предвид Симчо. Wink

# 293
Тъкмо щях да питам кой е Димчо.
Аз се чудя - как се пушат листа от нещо, чай? Това сериозно ли е?

# 294
Това с пушенето на чай съм го пробвала веднъж като студентка. Освен, че мирише гадно, трудно може да задоволи никотиновия глад.

# 295
Именно, Хър, аз това се чудех - какво задоволява пушенето на чай, на някакви листа, нали въпросът е в никотина.

# 296
  • Sunshine state
Пушач съм, ама подобни боклуци не бих пушила. Явно тяхната пристрастеност е много по-голяма. На Милена е ясна, ама за Алекс чак..
Роман лайното не стига, че не даде рецептата за сапун, ами и претенции, че не било правилно. Мръсно същество е той. Георги и той е същият. Сега като толкова се натискаше да е фермер, да си се гушкат двамцата в къщата на фермера и да трайкат, докато Нури и Симо си почиват необезпокоявани.

# 297
Май имаш предвид Симчо. Wink
Мда,поправих се. Клавиатурата си слага нещо си и ако не го хвана веднага, ей на - от Симчо на Димчо

# 298
Може ли спойлера с финалистите и на мен ?

# 299
   Вие сте казали вече,ама и аз да се изкажа-това с лютите чушки е супер гадно и непремислено,безотговорно и опасно.
    За Хриса,дето се изплю на масата не е за коментар-тук няма грам възпитание.Според мен при това момиче има страхотни празноти.
     Гошето се направи на велик с млякото,и с тоя изцъклено вторачен поглед на "виж ме кой съм аз" ми става все по -несимпатичен.
    Аз не разбрах какви са им задачите за седмицата,май съм проспала нещо.
   Тъъъкмо с някоя щуротия Романчо да ми стане симпатичен,и хоп-се изложи.И тая Роси,егати железните нерви ,че да го търпи.Ама и никой не смее да я защити.Ако пък не го правят,защото смятат,че е прав,или не ни излъчват правилните неща,или .....не знам.
     Това с носиите не ми е много окей,още повече ако е продължително.Аз обожавам нашият фолклор,но не бих могла да си върша пълноценно задълженията с това облекло.Имайки предвид и материите,как ще се перат и сушат?

Общи условия

Активация на акаунт