Фермата 4 - Съединение - тема 10 (12.11. - 18.11.)

• 31 670
  • 780
  •   1
Отговори
# 270
Е това с млякото беше ...
Интересно ако го бяха направили Роси или Хриса какво щеше да стане.
Със сигурност Гоши пръв щеше да скочи срещу тях.
Но той може да прави каквото си иска.

# 271
Ох, ама те Роман и Гошето даже спинкали заедно. Каква любов и привързаност само! Не знам защо ми се струва, че някой от двамата жестоко ще се разочарова от другия накрая.
Това с чушките за мен беше прекалено и направо жестоко от страна на Иван и Андрей. Ами ако това ядене на люто на поразия има последици върху участниците? Ако развият язва, гастрит...ужас!

# 272
Аз видях как Христина изплю чушката на масата, невъзпитана работа, но още повече ме възмути изсипването на млякото. Абе тия са по-зле от говеда бе!

# 273
Христина бетер мъж беше като ги ядеше тия чушки. Толкова момчешки маниери има това девойче, че чак ми е смешно.
Александра изглеждаше потресаващо зле с носията и тая кърпа на главата. Мисля, че спешно се нуждае от чифт вежди и някак ми е криво така да не им дават да се гримират на момичетата.
Лили започва да ми става все по-симпатична. Симеон и той.
Но Ваня продължава да ми е бетон - еднакво неприятна от началото до края.

# 274
От българско по българско.....щом Ромчо взе властта и започна с отмъщенията. За щастие на зрителите Нури и Алекс му объркаха сметките, та той навика Роси. И понеже простотията добрала се до власт мисли, че е завинаги , в безсилието си  наказа всички. Заради Роси Mask , но всъщност заради себе си, да получи малко удовлетворение от властта. От бързо отмъщение след фермерството ще го пази лобито му - Милена и Жоро, та още дълго ще гледаме българина Роман. Когато гласа зад кадър каже " помака " за Нури имам чувството, че му удрят печат "различен". А това в бг обществото това е стигма. Неприятно ми е, не заради Нури,  днес е  той, утре всеки от нас, който не угоди на хората с власт в момента.
С признанието си, че е искал Алекс за ратай и обяснението , че много си е вирнала носа изненадА дори Жоро. Това ако не е злоба поради завист ...не знам как да го нарека. Подхожда му "българина" на Роман.
Яденето на люто е най-отвратителната за мен битка , но като гледах как садистично се наслаждава и коментира Андрей ставащото, си затвърдих мнението , че ценностите му са леко изкривени. Милена се оттегли, приятелството с Роман и гарантира донякъде имунитет.Но Жоро игра играта докрай, което му прави чест, не се ската. Изливането на млякото беше в стил "юнак съм, няма да се оттегля и изгарям моста". Но не беше оценено нито от нас, нито от оттеглилите се от битката. Mask Дочух нещо като :"защо не го даде на нас?".
Интересно ми е дали Жоро ще каже на Алекс какво и е готвил Роман? Тя ги приема за приятели все пак.
Симеон е симпатяга,но ме разсмя как обясняваше кое му е давало сили, че по пътя към върха трябва да премине и това изпитание.И това крачейки като петле пред извисяващите се над него Дидо и Митко.  Mask
И нали знаете какво казват за лютото : най-трудно е на изхода Mask, дано са се възстановили бързо всички.

# 275
Tary, де пък Митко  се извисявал над Симеон? Това с " помакът" не знам защо толкова се преекспонира,  след като самият Нури се представи като такъв. Той е помак, Лилия е  бесарабска българка... Нищо лошо, само факт. . Според мен, Андрей не се наслаждаваше, а беше направо шашардисан при яденето на лютите чушки. В един момент челюстта му увисна и той гледаше невярващо. Аз също.

# 276
Битката с лютите чушки беше брутална! Много се радвам, че Нури и Симеон издържаха до края. Милена, знаейки, че няма да отиде в обора не сметна за нужно да се мъчи изобщо. Жоро пък другата крайност. Знаеше, че няма да е ратай, но се тъпка с люти чушки до края, не от мъжество, а само и само да не позволи на Нури или Симеон да се спасят. Обаче- греда! Физиономията на Роман, когато Андрей каза, че има 5 имунизирани беше един път.  Mr. Green  

# 277
Изтървала съм това, че Роман искал да прави Сашка ратай.
Всъщност, никак не се учудвам. От него всичко може да се очаква. Ха-хо, хи-хи, ама накрая не вярвам да подари победата на някое от другарчетата в лигавщините. Макар, че може просто да се окаже, че е женомразец "лорда".
Той уж се майтапи с това за лорда и чорбаджията, но като гледам доста добре се възползва от положението си да използва останалите като прислуга. И Лили, милата, как веднага запя "День победи." Аз не бих му пяла по поръчка, освен ако наистина не ми се пее. Ама-ха и лайнце.

# 278
  • Бургас
Битката с лютите чушки беше брутална! 
Аз мисля, че вече ще я преустановят. Разбраха, че има катили, които предпочитат да се самоубият, вместо да се откажат, а и едва ли ще повторят прецедента с няколкото имунизирани...

# 279
mrav4ica, не го преекспонирам, така го усещам. Лили е бесарабска българка по произход, но е с украинско гражданство. Нури е български гражданин  и това, че определя произхода си от една малка общност населяваща България не го прави по- малко българин. Може би натъртването ме дразни защото дълги години "помак" беше обидно , влага се негативизъм както в "циганин","ром".... сега тези определения се избягват за да е политкоректно. Могат да кажат "човекът от Сърница" или "гурбетчията ", например, защото е първо българин, после какъвто си иска.
Митко на ръст може да не се извисява над Симеон, но на ширина го надхвърля Mask и така съм го усетила.
Още нещо трябва ли да обясня?

# 280
Оу, ма ти защо реши,че трябва да обясняваш? Нали всеки просто  си казва каквото мисли и усеща. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 281
  • На морето!
Тази седмица ратаите просто къртят. По мои впечатления са 2ма от 3мата най-мързеливи. Добре, че седмицата е лека и интересна, че иначе горко му на Роман.
Битката за имунитет беше наистина брутална, чудих се и аз доколко е безопасна за участниците, но останах с впечатление, че до тях има лекар и той прави преценка.
Жестът с млякото е по-малко противен от плюенето на масата, но да речем, че в тези условия не са разсъждавали изобщо и са действали първосигнално.

# 282
Изливането на млякото от Гошо изобщо не беше пъросигнално.
Беше си преднамерено показен жест" вижте ме къф съм велик"
Пак казвам ако Роси или Хриса го бяха направили, Гошо щеше да врещи като коза.

# 283
Тази седмица ратаите просто къртят. По мои впечатления са 2ма от 3мата най-мързеливи. Добре, че седмицата е лека и интересна, че иначе горко му на Роман.
Битката за имунитет беше наистина брутална, чудих се и аз доколко е безопасна за участниците, но останах с впечатление, че до тях има лекар и той прави преценка.
Жестът с млякото е по-малко противен от плюенето на масата, но да речем, че в тези условия не са разсъждавали изобщо и са действали първосигнално.

Мени, Христина е на моменти,виждала съм я да работи доста.Но и да лежи,когато другите работят. Виж Митака е все на сенчица, на завет, посегнал, полегнал.

# 284
mrav4ica , защото си сложила ника ми като обръщение  и защото  си направила разбор на думите ми. При това погрешен в случая "произход- гражданство". Готова съм да обясня всичко на всеки, щото съм добра душа Flushed, а написаните думи не са като казаните и може да не се разберат правилно.
И от къде ги вадите тези готини емотикони, в новата версия отдавна няма такива ? Yum

Общи условия

Активация на акаунт