VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 10 /12.11.-19.11.2018/

• 82 691
  • 2 454
  •   1
Отговори
# 1 935
Доста натурално си се разплака Джулката според мен. Тя не е прикрита хитруша и каквото и на ума, това е и на устата. Но Златка и Емануела са друга работа. Аз пък на Златка и се чудя, при положение че плювните и скандалите с Алисия са на запис и се въртят в нета на какво отгоре обяснява, че нямало нищо такова?

# 1 936
  • София
Ами Златка не помни, толкова и е акъла.Joy
То да е само Алисия...

# 1 937
Не ви следя много много обаче влизам да питам има ли по-малоумно просто и нахално същество от Емануела. Това с Весела беше No comment и даже след като Албена и каза че не е било тактично пак стоеше и мигаше и се чудеше кво пък толкова...... то бива да си кух ама тая е мега. Егати простакесата

# 1 938
Джулсчето е много по-умничка от разни Златки и пр. Как фалшиво плаче, че трябвало да се въргаля с друг мъж в кревата и да се целува. Знае тя как да пази морал и името си. Браво, Дулс, само така. Човек каквото върши в кревата, не е за на хората в устата.
а как разбра, че плаче фалшиво като не си гледала епизода?

Сега го пуснах и гледам и коментирам.
Стигнах до там, където Златка се разрева и тя.
Ами фалшиви са ми. Големи драми, изкуствени. Никой не ги кара да се целуват любовно, все пак, това е спектакъл, който не е на професионалисти. Маркират целувка със затворени усти и толкова. Айде холан.

А Дужлската си се разплака фалшиво. Мисли си за нещо тъжно и си плаче. Знае тя как се пази морал. Всеки път, като влиза в къщата, има различни гаджета, но иначе е света вода ненапита. Ако се женеше за всяко от гаджетата си, вече щеше да е разведена и отново щастливо омъжена за новия (а едва ли има 30). И после пак отново.

В днешно време, това ме изумява - хората имат по сто партньори, обаче като не са женени, не се брои. Нещата, които карат човек да си казва - хммм....

# 1 939
ако й беше толкова голяма драмата на Весела можеше да отговори просто едно "не" , че няма деца, а не да тръгне да се обяснява, че била 2 пъти бременна и ги губи ... и то тръгна на мъж да се обяснява ... кой мъж го интересуват такива подробности, още повече че й е напълно непознат

# 1 940
  • София
За пръв път ще съм съгласна са с  DeltaAzimut, всеки може даси реве за каквото иска.
Емануела е следващата изгонена.  Иначе ББ нямаше да се постарае да я представи в лоша светлина.

# 1 941
Всеки път, като влиза в къщата, има различни гаджета, но иначе е света вода ненапита. Ако се женеше за всяко от гаджетата си, вече щеше да е разведена и отново щастливо омъжена за новия (а едва ли има 30). И после пак отново.
да ти кажа с право се е развела ... ако не си запозната има много интервюта, и последно май при Карбовски- точно за мъжете златотърсачи Wink

# 1 942
Разбира се че и голяма драмата коя жена ще изгуби два пъти деца които е желала и вече е на възраст в която вероятно е невъзможно да има свои. Това какво е казала и на кого не означава че не я боли. Това ако не го разбирате не знам какво правите във форум за майки

# 1 943
имах предвид драмата с реакцията на Емануела Wink ако не му се говори на един човек изобщо не започва тази тема
иначе аз лично в момента във форума коментирам ББ, това е темата все пак

# 1 944
  • Страната на чудесата
Според мен всеки средно интелигентен човек трябва да зачита личното пространство на другия. Темата деца е една от много личните. Едно "съжалявам" щеше да свърши работа и да покаже емпатия, а да разбереш, че си бръкнал в рана и да го раздухваш и след като са ти казали, че за човека е драма, е глупаво и говори за липса на емоционална интелигентност.

# 1 945
имах предвид драмата с реакцията на Емануела Wink ако не му се говори на един човек изобщо не започва тази тема
иначе аз лично в момента във форума коментирам ББ, това е темата все пак
Според мен е надживяла темата ,говорила е за абортите по разни ТВ предавания.Явно не й се говори точно с Емануела за това,имайки се в предвид как беше зададен въпроса.

# 1 946
ако не му се говори на един човек изобщо не започва тази тема

не започна тя темата а Стойко и тръгна да обяснява че е била бременна защото ако каже не и си замълчи  после ще я изкарат че сигурно не иска деца и тем подобни видяхте Стефан как го разпънаха на кръст на  тема деца.  Предполагам и много други хора пред телевизора им е интересно защо няма деца Весела и с думите си просто накратко отговаря и това е няма нужди някой повече да я разпитва и да се спекулира.

# 1 947
Изгледах и аз сега клипчето с конфликта Емануела- Весела, ами не съм на страната на Весела. Тя сама разду нещата. Ама нетактична била Емануела, че я била попитала! И затова Веселка обиколи всички в къщата и ги информира с подробности.

# 1 948
  • Варна
На мен ми прилича на телефон  нещото в ръцете на Злата.Ох,хайде стига с тия драми на Весела.Когато не искаш нещо да се раздухва ти го пазиш в тайна и самотно скърбиш.Многострадалната отиде и се разпя на цялата къща

# 1 949
не започна тя темата а Стойко и тръгна да обяснява че е била бременна защото ако каже не и си замълчи  после ще я изкарат че сигурно не иска деца и тем
тя можеше да огговори с НЕ и че не са се получили нещата ... а не да обяснява такива неща ... а и съвсем спокойно си обясняваше и ако Стойко не беше резнал Емануела, Весела можеше и да си продължи с историята ...
ако е искала да има деца няма да се спре само до 2 опита Wink

Последна редакция: пт, 16 ное 2018, 17:16 от elle.n

Общи условия

Активация на акаунт