VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 10 /12.11.-19.11.2018/

• 86 499
  • 2 454
  •   1
Отговори
# 585
Яд ме е, че щита е при ония двамата - олигофрени.

Впрочем, сещате ли се за онова изказване на Лозанова, тиражирано и от други медии, че единствените класни плеймейтки били Златка Р., Златка Д., и самата НиЛо?

Странни критерии за класност.
Конкретно русата Златка си е един парцал, как пък с едно хубаво нещо не е известна, освен Капките...

То не е спане с обвързани мъже в ефир, бракове и раздели в ефир, бившо чалга минало. Потресаваща е, това ли е класата?

# 586
  • София

Моля, осемте, които са предположили, че ще изкарат Калканджиева тази вечер, да ми пратят на лични числата от тотото за следващия тираж... Stuck Out Tongue Winking EyeJoyJoy

2, 13, 22,31,34,44
Еее, нали на лични, бе... ся как ще разделим милионите... Stuck Out Tongue Winking EyeJoyKissing Heart

# 587
Според мен я изкараха от Бб, че много й знае балалайката и доста неща от кухнята ще издаде, което не е вече шоу, а простотия нейното. Видиш ли не било Бб, а рекламодателите били важните, леле де я биеш, де сепука, тя накърни реномето на шоуто от вуле бе. Пиянството й е всепо зле с годините и явно така ще остане, само регрес ще следва. Хубава жена е, язък, но мутрите в съзнание то й явно доминират, не може да си избяга от миналото.

# 588
Тея мъже не се ли научиха да носят слипове,особено с костюм/панталон?!!пънчев е нещо страшно в средата на тялото,нещо като емо чолаков,малееееееее... Grinning

Нарочно го правят. Щото нали...така...както каза Угабонго принципиално се явяват на игричките с женичките. Демек нас. Или пък не у вас? Каръшка му работа като му доди, тигърче.

# 589
  • Варна

Еее, нали на лични, бе... ся как ще разделим милионите... Stuck Out Tongue Winking EyeJoyKissing Heart

Е няма как, орташки фиш,
пускаш сега или гориш! Wink

# 590
  • До морето
Не мисля, че са я спасили от ББ, те ако искаха да я спасяват просто нямаше да й излъчват пиянските панаири в ефир, еле пък в последните 5 минути преди елиминация.

# 591
  • София
Тея мъже не се ли научиха да носят слипове,особено с костюм/панталон?!!пънчев е нещо страшно в средата на тялото,нещо като емо чолаков,малееееееее... Grinning
Нарочно го правят. Щото нали...така...както каза Угабонго принципиално се явяват на игричките с женичките. Демек нас. Или пък не у вас? Каръшка му работа като му доди, тигърче.
Ко?  newsm78

# 592
Добра вечер беге мами!
Играта сега започва! Animal Beetle

# 593
Коя  игра??

# 594
  • в резерват
Моля, осемте, които са предположили, че ще изкарат Калканджиева тази вечер, да ми пратят на лични числата от тотото за следващия тираж... Stuck Out Tongue Winking EyeJoyJoy

Аз първа казах, че искам да излезе.
тааа за всички:     3, 6, 13,  23, 33, 43,

# 595
  • тук, на мястото си
При Калканджиева  каквото се показва винаги е премерено и претеглено. Тя си е човек на Нова и си я пазят. Радвам се, че я изгониха. Забравяше се и не е виновен само алкохола. Яки гърбове я крепят покрай агенцията и.

# 596
Виновен ли е алкохола за поведението на Калканджиева

# 597
  • в резерват

Ооо , Тигре, нали си знайш:  кот такоа

# 598
Агентите на ББ слухтят...

Поздрави на екипа, exclusive01!
Поздравления за решението да изгоните Жени!

# 599

Това заглавие на есе ли е?

Общи условия

Активация на акаунт