VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 10 /12.11.-19.11.2018/

• 83 822
  • 2 454
  •   1
Отговори
# 1 740
  • Испания
Че Албена не си ли ходи всеки ден така??

Тя просто така е родена.

Извинете за двойния пост.

# 1 741
Липсва ми Яя в този епизод. Къде го скриха? Тъпизмите на Б и З и Е и А не ме вълнуват. Евала на Весела как безмълвно си облече тъпашки костюм. Е . Продължава за Алисия. Два боклука се замерят.

# 1 742
Аз пък не разбрах какво толкова я попита. Просто я попита как ги е загубила . Весела продължи да раздухва темата, нали и е много болна и не и се говори, защо отиде и раздуха на всички.

# 1 743
  • IT
На Цецо резко ще му секнат певачките клиентки, те се оплакваха от Бони, но този е сто пъти по-зле.  Има се за недосегаем и той, но е селска клюкарка той. И Емануела и Алисия са му клиентки.

# 1 744
  • София
Мъжете разбраха Весела, Емата - не.
Ужас! Сега разбрах поведението на Весела при номинациите... Абсолютно права е!

# 1 745
  • У Диспансера ...♥♥♥
Тука Емануела не си мълчи изобщо, Злата мисли че всички ще й мълчат .
И Блажко пак млъкна след номинациите 😄

# 1 746
  • Варна
И сега дежавю - отново номинациите.

# 1 747
Някой тука има ли сигурен, че Блаткини могат да четат наистина и са прочели правилно сценария? Тя да не е разбрала за други целувки нещо?? Аз им нямам вяра на тия двама простака.
Ами Джулката пък къде й се привидя върху нея, под нея?...Пишеше само под чаршафите.

# 1 748
  • София
Брадъра не си е взел поука, аман от скандали.
Лека нощ, котарачета Heart Eyes

# 1 749
Тя Злата парцаланата сама ходеше по предавания, напиваше се и разправяше как Божинов и предлагал секс, сега се прави на ощипана, смешница.

# 1 750
Някой тука има ли сигурен, че Блаткини могат да четат наистина и са прочели правилно сценария? Тя да не е разбрала за други целувки нещо?? Аз им нямам вяра на тия двама простака.
Ами Джулката пък къде й се привидя върху нея, под нея?...Пишеше само под чаршафите.
Ами на нея много й хареса идеята, че я харесват, та се почна с преекспонациите.

# 1 751
  • Испания
Махленката Вулева няма как да не се изяви. Вари я, печи я - все същия боклук е.

# 1 752
Тази Албена като крещи като махленска тетка ли ще си налага мнението? Неслучайно явно няма мъж, който да я обича.

# 1 753
Никита не е от най-силните или забележителните характери, но и Албена не може да ми стане симпатична. Много разчита на дикция и категоричност, но не казва кой знае какво.

# 1 754
Ами на нея много й хареса идеята, че я харесват, та се почна с преекспонациите.

Ами как иначе!!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт