Анатомията на Грей - Тема №25

• 38 253
  • 771
  •   1
Отговори
# 150
  • софия
На мен най-странният момент беше, когато Джаксън убеждаваше Маги колко било забавно да се спи на открито и как имат десетки обукви пред бездомния човечец, който спи в парка и няма обувки... Sad

А и се разбра (уж) кой е бащата на Лио, дали ще развият този аспект, не знам дали би имало смисъл.

Не пиша в скрит текст, че то епизодът преди четири дни излезе, субтитри има.

Джаксън тогава знаеше ли че човечеца е бездомен, мисля че в последствие разбра  че е бездомник.
Кога се е разбрало кой е бащата на Лио?

# 151
  • София
Бащата на Лио е бил дилъра на Бети/Бритни

Мен по странно ми беше че Джаксън на всичките си пари прати човека на палатка да спи...

# 152
Не знаеше, просто не се съобрази, защото беше очевидно за човек с подобни рани по краката.

Линус каза, че Бети/Бритни му е казала, че е дилърът ѝ. Но дали не е поредната лъжа.

Джаксън нали няма пари толкова вече след разпада на Ейвъри империята.

# 153
Логично беше да е той бащата, да видим дали ще е истина Grinning Аз още не съм гледала, де...

# 154
  • Благоевград
Да не се окаже, че бащата на Бети не й е биологичен баща, доведен, но я е отгледал от малка и се е оказал някой педофил, тя е започнала да се друса, защото той я насилва, забременява, бяга и т.н. Напълно възможно е, но пък реакцията на Бети като видя баща си не беше страхлива, напротив, зарадва му се и някак с облекчение го гледаше.
Мер и ДеЛука - сладки са ми, харесвам ги. Андрю беше толкова сладък като я зави след операцията, толкова грижовен, ей такъв й трябва на Мередит. Закрила, подкрепа, скала, човек, който се бори за нея  Heart Eyes Харесвам ги.

Знае ли се още колко сезона ще има? Нещо се говореше, че 16 ще бъде последен, но нищо официално няма.  newsm78

# 155
  • София
Съмнява ме тая теория за бащата на Бети/Бритни. По реакциите й съдя.
Тоя Оуен, как пък не случи един път... То едни жени му се падат, сега и Лио ще вземат... Горкия, много му се струпа. Амелия много разстроена, и на нея много й се събра - хем детето взимат, хем приятеля на Бети/Бритни умря, хем тя в тежко състояние... Дано малко поразведрят нещата, че тая драма малко в повечко идва вече.
И какво беше това масово предозиране, ужас просто.

# 156
  • София
Скрит текст:
Откъде Амилия познава момчето, която почина от свръхдоза (приятеля на Бети/Бритни)?

Бяха заедно в рехабилитационния център. Видя го като бяха на посещение.
Благодаря, този момент съм го пропуснала.
Аз се надявам Бети/Бритни да настоява Лио да остане с Оуен и Амилия, а не с родителите й.

# 157
  • Разпиляна във въображението
Не съм гледала още, но ще е много жалко да вземат Лио. Не стига това, ами и Теди май ще се върже с онзи и какво?

# 158
  • София
Теди няма да откаже на Оуен да се грижи за детето им според мен. Все пак имат години приятелство и любов зад гърба си, едва ли ще ги загърбят ей така.
Честно казано, на мен Корасик повече ми отива за Мер, но не ние решаваме Simple Smile
Казаха ми за някакъв филм в Нетфликс, в който ти си избираш какво да се случи. Щеше да е интересно да има такава опция и тук Simple Smile

# 159
  • София
Корасик и Теди са, като брат и сестра Grinning Представям си какво дете биха имали актьорите.
Няма ли да дойде някой готин лекар за Мередит, да и отива на възрастта. Не, че е толкова държа...ама Де Лука изглежда много пухкав до нея. Иначе той е много хубав Grinning

# 160
  • Countryside
Ааа, аш баш! И аз го гласях Корасик за Мер, въпреки че е малко шантав. Но си подхождат по възраст, гениалност и външен вид.
А кой е филма и как поръчваш, на всеки зрител индивидуално ли изпълняват желанията? Или има 2-3 възможни варианта и да избираш? Според мен предлагат 2-3 възможности и си избираш. Въпросът е как да завъртят сценария, за да няма твърде много разклонения фабулата.

# 161
  • София
Грег Гърман, който играе Корасик, играеше Ричард Фиш в Али Макбийл и там героят беше много шантав, държеше се почти по същия начин...малко по-лудо. Предполагам, че леко дублират ролята, защото хората го помнят, като Ричард. Просто е емблематичен. Аз много го харесвам в онази роля, беше ми любимец.

# 162
  • Sofia
А кой е филма и как поръчваш, на всеки зрител индивидуално ли изпълняват желанията? Или има 2-3 възможни варианта и да избираш? Според мен предлагат 2-3 възможности и си избираш. Въпросът е как да завъртят сценария, за да няма твърде много разклонения фабулата.

Сигурна съм, че става дума за последния епизод на Black Mirror. Все още не съм го гледала, настройвам се психически, че там всеки епизод е голяма психария Simple Smile

А за Анатомията.. И аз все се надявах да се появи някой наистина подходящ за Мер.
Въобще последния (последните) сезон го гледам по навик. На момента може да ме разчустват епизодите, но до следващата седмица вече съм ги забравила.
Вече се изчерпа този сериал, като емоции и идеи за взаимоотношения. Пресен пример - гей двойка, единият е ортопед. Както беше Кали.
Тук ли някой коментираше, че всъщност Шонда вече е само като име и създател, а не стои зад сценария?

# 163
  • София
Точно за Black Mirror става дума, казаха ми, че можеш да избираш от 2 опции, после пак и пак и пак. Но трябвало да се гледа през Netflix, иначе няма такива опции.

За Анатомията - просто трябва да приключи. Както приключва Теория за големия взрив. 12 сезона им стигат и на актьорите, и на зрителите. Нещата започнаха като young adult - приключват като улегнали хора със семейства (повечето). В Анатомията започнаха с прясно завършили медицина, ще приключат с пенсионери ли?

# 164
  • софия
Какъв беше случая с бащата на Де Лука. Помня че за него говори на италиански

Общи условия

Активация на акаунт