Керамична преса за коса! - 7

• 55 912
  • 777
  •   1
Отговори
# 600
Момичета, пристигна ми пресата, но.. На едната плоча виждам драскотинка и според мен не се затваря добре, тоест плочите не прилягат плътно една до друга..Трябва да се стисне много силно, за да се затворят. Това дали е проблем и ще уврежда ли косата? Някой ако има такава преса, би ли споделил дали и при него е така Confused

П. С. Бях чела, че когато плочата се надраска, температурата не се разпределя равномерно и това уврежда косата:thinking:

# 601
на GHD плочите не се затваряха плътно в единия край, аз също мислех, че е дефект, но не било и си нямам на идея защо така ги правят.

# 602
GHD спират вноса за България. Blush

# 603

Голям праз, то и без това цената тук е много завишена, който има наистина интерес си поръчва от чуждестранните сайтове.

# 604

Голям праз, то и без това цената тук е много завишена, който има наистина интерес си поръчва от чуждестранните сайтове.
Така и направихме със Сиси, но на мен ми излезнаха бг сайтове и с приемливи цени и с бомбастични, така че .. всеки решава от къде, какво. Wink

# 605
Приемливи, но отново по-високи, така е всеки си решава, но
 на нашите им нямам доверие, четох доста за реплики на пресите им. Като знам тука как продават гримове на световни марки на "приемлива цена" и накрая се оказват реплики, без никой да те уведоми, а някои продават най-нагло реплики на сходни цени с оригинала.

# 606
Примерно ..
https://www.beautypro-online.com/index.php?manufacturers_id=27
Има начини да се провери дали е реплика или не. Wink

# 607
Когато аз си я купувах (2011) точно в този сайт цената беше с 50% по-висока от Английските сайтове, явно са се осъзнали.

# 608
За тази преса ли имаше добри отзиви?
Аз повече от 10 години ползвам преса на тази марка, а сешоарът ми е на Philips. Работят безотказно, направо са чук, но пресата няма добри плочи и е време за нова.
Също в началото видях, че се препоръчва тази и ще ми върши много добра работа заради вълните, с нашата маша не стават вълни, а къдрици. Мисля даже 2рата да си избера за Коледа, ето я https://www.remington.bg/presi-za-kosa/presa-za-kosa-remington-s7412-air-plates

Последна редакция: пт, 20 дек 2019, 04:05 от bethefirst

# 609
Аз я похвалих тази преса, ползвам я откакто излезе. Интересното е, че преди 2 дни в емаг беше на доста по-ниска цена,ако не се лъжа 65 лв.

# 610
Здравейте момичета,
днес се сдобих с преса MoistureProtect HP8374/00, обачеее нещо не съм очарована. Взех я втора употреба, но в гаранция и почти неползвана на половин цена и това ме подмами.
Моята коса е тънка, но чуплива и изглежда бухнала. Обикновенно след миене я заглаждам с преса и издържа до следващо миене.
ДО момента ползвах GHD серия Gold, купувана от Англия доста отдавна, през 2010та. Тя все още изглежда и работи като нова, много е добра, но няма възможност за регулиране и според техни характеристики е с постоянна температура 230 градуса.
Мисля, че това доведе до много голямо влошаване на косата ми, почти нямам здрав косъм.
Та след толкова обяснения, според вас наистина ли въпреки голямата си репутация и слава ghd / от това старо поколение / е вредна за ползване, да я изоставя ли изцяло?  Друга подробност която моя приятел забеляза е че, Ghd e с мощност 150W, a Philips с едва 36W, излиза, че втората е супер слаба.
И мнение зa тази на Philips моля, ако има някой ползвал я.
Благодаря.

# 611
anniemm, ghd работи на 185 градуса, за тях това е оптимална температура, за да ти е трайно изправянето и е същото време да не уврежда косата

# 612
milavanila Така пише за тези които са от 2016та насам, но за по-старите пише, че са били 230 градуса и след като са установили, че тази температура вреди са я намалили.  Това поне аз намерих като информация...може и да не е вярна, но косата ми наистина се влоши.

# 613
Не е вярно това, моята гхд я бях купила през 2011 и изрично им бях писала имейл с въпрос за градусите 185 ми отговориха още тогава. Сега технологиите са им с някакви зони разпределени по самата плоча, изгъзици общо взето. Моята коса се пържеше на тия градуси и я смених преди няколко години.

# 614
Наскоро реших да се разделям със стария Ремингтън, който ми вършеше добра работа вече 7 години. Поръчах си розовата, но нямаше нищо общо със старата на Ремингтън. Скубе косата, не изправя хубаво, абе въобще, само на визия са я докарали. Според мен и червената е същия боклук. Реших и с нея да се разделя и я продадох. В крайна сметка прочетох почти цялата тема и реших да заложа на Дива. Чудех се кой модел, ама нещо не ми се даваха 300 лева за Genesis, та си я поръчах от амазон. Излезе ми 235лв с доставката. Ами, вече съм категорична, че Дива си е Дива... Изправя много лесно, косата стои много мека (моята е къдраво-рошава с дебел косъм) и най-важното - няма я тази миризма на изгорено. За пръв път след изправяне косата ми мирише на крема, който ползвам. Преди миришеше на опърлено. Препоръчвам я с две ръце

Общи условия

Активация на акаунт