Керамична преса за коса! - 7

• 55 129
  • 777
  •   1
Отговори
# 150
Пели, дамата май има предвид Дива с масла, но за тях сме писали по-назад в темата.. Innocent
Дидито, коя преса на Дива поръча?
тази https://www.arlen.bg/product/5226/presa-s-keramichni-arganovi-pl … al-styler-s3.html , ама май е изчерпана вече в сайта

# 151
С Diva много трудно може да сбъркате.
Радвам се,че доволните се увеличават Simple Smile

# 152
Само да кажа, получих пресата на Diva. Уникална е! Много благодаря на PELLI за препоръката и на zlatttka за кодът за отстъпка! Simple Smile
п.с. пратили са ми и на мен кодове за отстъпка от arlen.bg, ако някой иска, да каже Wink
Колко процента е отстъпката?
Навих се аз за Diva Genesis, обаче докато се мотам, уж да я намалят, тя взе че се изчерпа в Английските сайтове...в ибей излиза уж налична, ама като я е имало за 180лв, не ми се дават 260.. в БГ, пък 300-315лв.
И сега съм в чуденка...друг модел Дива ли да си харесвам или като ще давам 300лв да си взема комплект от genesis и преса за вафли, каквато оферта излиза в амазон.
Стар модел ли е Genesis или марката имат някакъв проблем, че се оказа изчерпана почти навсякъде, пък и други модели на марката ми излизат изчерпани в английските сайтове...незнаели кога ще я има налична...

# 153
Аз вече чакам доставка на Diva Genesis от английски сайт ... надявам се да съм от доволните и аз! Innocent

# 154
Само да кажа, получих пресата на Diva. Уникална е! Много благодаря на PELLI за препоръката и на zlatttka за кодът за отстъпка! Simple Smile
п.с. пратили са ми и на мен кодове за отстъпка от arlen.bg, ако някой иска, да каже Wink
Навих се аз за Diva Genesis, обаче докато се мотам, уж да я намалят, тя взе че се изчерпа в Английските сайтове...в ибей излиза уж налична, ама като я е имало за 180лв, не ми се дават 260.. в БГ, пък 300-315лв.
И сега съм в чуденка...друг модел Дива ли да си харесвам или като ще давам 300лв да си взема комплект от genesis и преса за вафли, каквато оферта излиза в амазон.
Стар модел ли е Genesis или марката имат някакъв проблем, че се оказа изчерпана почти навсякъде, пък и други модели на марката ми излизат изчерпани в английските сайтове...незнаели кога ще я има налична...

Този модел на Дива ще ти свърши перфектна работа:
https://www.arlen.bg/product/2371/profesionalna-presa-s-keramich … shine-styler.html

# 155
  • София
С код FNL10  има 10 процента намаление в Арлен и genesis става 270 лв.
Аз днес я поръчах, че моята ремингтън е пълно разочарование и нищо не прави. Ето този модел имам, от 1 година и никак не съм доволна.

# 156
Момичета, моля, препоръчайте професионална преса за кератинови или други терапии на косата. Споделете и с какви серуми или масла може да си използват такива преси.

# 157

над 150лв беше 15лв, другите бяха за по 5 и 10 лв, но не помня нивата

# 158
Здравейте, дами! Препоръчайте ми хубава професионална преса за коса? Каква имате и от коя сте доволни? Ще съм ви изключително благодарна за съвета! Гледах преси на марката Corioliss, DIVA,Remington,Babyliss, та се чудя имате ли мнения за марките или определен модел от тях? Благодаря предварително! Heart Exl

# 159
Аз вече чакам доставка на Diva Genesis от английски сайт ... надявам се да съм от доволните и аз! Innocent
От кой сайт я чакаш ти?

# 160
  • София
Аз имам тази https://www.remington.bg/presi-za-kosa/presa-za-kosa-remington-s7412-air-plates Бяха я пуснали в Лили с точки и я взех за 60лв. Много добре изправя, както и лесно се къдря с нея. Работи се бързи и прави косата много гладка и мека. Много съм доволна.

# 161
KaPaMeJI - От този сайт, но е изчерпана, излезна към £72 с ДДС - https://ultimatehb.co.uk/collections/diva
CruellaDevil - и аз имам Air plates, също не мога да се оплача, моята коса с всяка преса се изправя. Simple Smile

# 162
KaPaMeJI - От този сайт, но е изчерпана, излезна към £72 с ДДС - https://ultimatehb.co.uk/collections/diva
CruellaDevil - и аз имам Air plates, също не мога да се оплача, моята коса с всяка преса се изправя. Simple Smile
И аз от този сайт поръчах, но си я взела преди мен. На мен ми анулираха поръчката поради изчерпана наличност.

# 163
KaPaMeJI - Пак ще заредят, следи ги, ако съм я взела аз преди теб е било въпрос на късмет, ти не ми сподели от кой сайт смяташ да я поръчваш! Simple Smile

# 164
KaPaMeJI - Пак ще заредят, следи ги, ако съм я взела аз преди теб е било въпрос на късмет, ти не ми сподели от кой сайт смяташ да я поръчваш! Simple Smile
Аз навия ли се за нещо...не ми търпи търпилото...обаче не ми се даваха 300лв, каквато е цената в БГ...
Та сега поръчах от амазон Diva Genesis и още една Diva Intelligence за вафли (така си вървят в комплект) за 300 и някой лев двете...надявам се този път да има наличност и да не ми я анулират.
Като пристигне твоята да драснеш мнение как е.

Общи условия

Активация на акаунт