Керамична преса за коса! - 7

• 55 166
  • 777
  •   1
Отговори
# 645
Аз вече започнах да се отчайвам, не мога и не мога да си намеря свястна преса за коса, за последните 2 години смених 5. Най-разочарована съм от Бейбилис, имам кератиновата на Ремингтън, много ме скубе и за 2 месеца ползване, фризьорката ми не можеше да ми познае косата, и в момента е трагедия. Имам и една на Филипс, тя горе долу бива, но изправянето не е трайно, след 2 часа бухвам пак. Косата ми е изрусена, нито къдрава, нито чуплива, общо взето никаква, нищо не държи при мен, макс 2,3 часа след изправяне и няма и помен. Моля препоръчайте нещо.

# 646
Здравейте,
Освен от този сайт
https://www.beautypro-online.com/product_info.php?manufacturers_ … e544309f4e7f772a5
в Бг може ли да се поръча преса ghd?
Преди близо 10 дни направих поръчка на пресата от линка, но никой от въпросния сайт не се свърза с мен.
Обадих им се миналата седмица,  казаха, че ще я доставят от ....не си спомням от къде Confused, след което до 1 седмица ще ми я изпратят.
Днес им звъня, дори телефонът им е изключен.

# 647
Разглеждах доста преси, какво мислите за Philips mousture protect или пак да заложа на Remington Silk

# 648
Аз вече започнах да се отчайвам, не мога и не мога да си намеря свястна преса за коса, за последните 2 години смених 5. Най-разочарована съм от Бейбилис, имам кератиновата на Ремингтън, много ме скубе и за 2 месеца ползване, фризьорката ми не можеше да ми познае косата, и в момента е трагедия. Имам и една на Филипс, тя горе долу бива, но изправянето не е трайно, след 2 часа бухвам пак. Косата ми е изрусена, нито къдрава, нито чуплива, общо взето никаква, нищо не държи при мен, макс 2,3 часа след изправяне и няма и помен. Моля препоръчайте нещо.
Ако ползваш пресата редовно, няма как да имаш здрава коса. А и изрусена на всичкото отгоре. Каквото и да вземеш, ползваш ли я постоянно, няма как да имаш здрава коса. Дори да ползваш скъпа козметика, просто ще забавиш нещата, но няма да избегнеш щетите.

Разглеждах доста преси, какво мислите за Philips mousture protect или пак да заложа на Remington Silk

За мен пресите на Филипс не струват и 10 лв. Първо, че трябва да минавам един кичур по 5 пъти докато го изправя, второ - изправянето на моята права коса държи максимум 1-2 часа. Силк серията лично аз я обожавам.

# 649
И аз май ще взема силк. Рядко се изправям, но да има. Става ли за къдрене?

# 650
На бейбилис от коя не си доволна, от професионалния клас почти всички са хубави.

# 651
И аз май ще взема силк. Рядко се изправям, но да има. Става ли за къдрене?
Всички преси с тесни плочи стават и за къдрене.

# 652
Lirena, момента в Амазон тази е на страхотна цена, по-новият модел е от показания от теб! Ние я имаме в бяло, защото тогава тя беше с по-ниска цена. С превозвач, ще дойде бързо! Иначи ги има и в емаг, но на високи цени!

# 653
На бейбилис от коя не си доволна, от професионалния клас почти всички са хубави.
От тази:
https://www.emag.bg/presa-za-kosa-babyliss-sensitive-235-c-35x12 … i_jQaArS2EALw_wcB

# 654
Днес ще взема Silk и ще дам отзиви като я пробвам, ще я сравня със shine therapy

# 655
Имам Babyliss ST325 diamond ceramic. Вече 6-та година ми служи вярно, но вече ми идва слаба. Косата ми е много дълга и чуплива, но за средно къса и не много плътна коса ще е страхотна.

# 656
От тази:
https://www.emag.bg/presa-za-kosa-babyliss-sensitive-235-c-35x12 … i_jQaArS2EALw_wcB

Препоръчвам ти професионалния клас на бейбилис, там няма лоша. Моята е babyliss pro elipsis 3000. И ghd съм имала от голд серията, лореал стийм под, киепе и кориолис, но бейбилиса ги бие всички.

Последна редакция: ср, 05 фев 2020, 22:18 от dani-ela-80

# 657
Днес ще взема Silk и ще дам отзиви като я пробвам, ще я сравня със shine therapy

О, супер, стискам палци да ти хареса! И ще чакам мнението ти

# 658

О, супер, стискам палци да ти хареса! И ще чакам мнението ти
Разбира се, просто много се разочаровах от shine therapy, а толкова обещаваща в описание и всичко..

# 659

Това е и мой проблем....четох, та четох за мнения и се спрях на Diva.... След 3 седмици чакане (от амазон)  я получих и след моментална проба ми идеше да се разплача Косата ми стана отвратителна...викам си, не е възможно след толкова изказани хвалебствия. Направих още един опит след 3 дена, още по зле....И понеже аз без преса на косата не излизам, реших да закупя друга преса Ремингтън.  Имайте предвид, че до този момент съм ползвала филипс и ремингтън. В един момент косата ми запопна да става зле и слд консултация, реших, че проблема от това щото са много стари пресите ми. По принцип аз докато едно нещо работи, не сменям. Днес получих новата Ремингтън...не е идеално, в смисъл както аз си представях, но ако утре е запазена права косата, ще съм доволна. В този ред на  мисли, ви разбирам много добре и съчувствам, но не мога да дам съвет.  Много рядко ползвам социални мрежи, не зная как се качват снимки,иначе бих пуснала да видите за какви преси говоря. Дано вашият избор е успешен!

Общи условия

Активация на акаунт