Истанбул [тема 47]

• 80 929
  • 753
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте, интересувам се, някой знае ли дали с паспорт , който изтича на 25 март 2019 , мога да посетя Истанбул след около 10 дена. Вероятно няма значение, но ще летя до там. Благодаря предварително.

# 106
Можеш да си пътуваш до последно. След изтичане имаш срок 3 месеца да върнеш паспорта, за да не дължиш глоба.
Това ми казаха преди 15 дни от МВР, когато подновявах

# 107
Здравейте ,
аз ходих в 23,11 но пак имам желание , ако някой тръгва натам и търси компания да пише Simple Smile Аз съм от Бургас , само тази година ходих 3 пъти , толкова ми харесва Simple Smile

# 108
Здравейте, някой дали е посещавал Venezia mega outlet ,и какви са отзивите ви?

# 109
Мили дами,днес пуснаха много изгодна оферта за фестивал на лалето. Търся си жена за комбинация за 11 до 14 04 2019 г за 84,90 +4 лв. застр.-с Запрянов трав. чрез Грабо. Тази год. пътувах с тях и съм мн.  доволна. Офертата е валидна до 21 12 18 и ако има желаеща от вас да ми пише.

# 110
Здравейте,може ли някой да препоръча охраняем паркинг в близост до летище Сабиха Гьокчен?

# 111
  • Бургас
Здравейте, може ли някой наскоро завърнал се да ми каже Света София напълно затворена ли е или все пак може да се влезе. В сайта пише, че музеят е затворен, но тайно се надявам все пак да има някакъв шанс да се види.

# 112
  • Варна
Здравейте, може ли някой наскоро завърнал се да ми каже Света София напълно затворена ли е или все пак може да се влезе. В сайта пише, че музеят е затворен, но тайно се надявам все пак да има някакъв шанс да се види.
Здравей, текат ремонти, но се влиза вътре и се разглежда.

# 113
Здравейте, някой дали е посещавал Venezia mega outlet ,и какви са отзивите ви?
Аз бях през септември - много е красив и има хубави магазини - цените обаче не съм сравнявала - снимките ст
ават страхотни Simple Smile

# 114
Имам въпрос за преминаване границата през Малко Търново - Дерекьой с куче на 6 мес ? Освен паспорт друго изисква ли се ?

# 115
Момичета, отдавна не съм писала, но надничам.
Ето една любима песен, която не за пръв път сме слушали тук Simple Smile

# 116
Здравейте, знаете ли кога има намаление на зимната колекция на дрехи. Тази година август месец улучих лятното намаление, но за зимното не знам кога е. Извинявам се ако въпроса ми не е подходящ за тази тема.

# 117
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Alexandra_19 , вероятно както и в България - от януари натам.

Един от малкото български влогове за пътуване до Истанбул, че даже и с влак:

# 118
# 119
  • София
Аз попаднах на това видео, което е много полезно като пътеводител в Истанбул.
Има още 2 части, мога да ги добавя.

Общи условия

Активация на акаунт