Операция на щитовидна жлеза -16

• 56 554
  • 747
  •   1
Отговори
# 135
danche77, аз бях от тези, които веднага хукнаха на вън. Пих мляко с кафе и ядох шоколад, а вечерята която ми донесоха си я изядох около 23часа.
.   Даже и сега не смея да закуся,че да не върна, докато тече визитацията 🤣🤣

# 136
  • тук и там
И аз бях от тези,които скокнаха веднага след операцията.Важното е че всичко е минало вече.HugHug

Аз се чудя сега да взема да си сменя лепенката ли..?Вие кога я махнахте по принцип?На мен ми казаха че те ще я махнат -две седмици след операцията.
Казаха ми да я сменя ако се отлепи.Не се е отлепила и може да изкара още една седмица,ама отгоре виждам  залепнали някакви властинки от дрехите по нея,и изглежда като мръсна по краищата,заради тези властинки (от  шала най-вече,който нося като излизам).
Иначе не  ме боли,малко ми опъва по принцип при определени движения все още.Обаче най-гадно ми е когато кихам, а аз си кихам винаги при ставане сутрин от леглото(когато съм затоплена).Точно кихането да се окаже някакъв проблем-не съм очаквала,ама е факт-тогава усещам вече  че съм оперирана.

# 137
Kaisia, на мен докторът ми махна лепенката на деветия ден след операцията.

# 138
  • Варна
И аз съм от откачалките, които скочиха 2 часа след операцията и сестрите ме гониха по коридорите. Много бях огладняла, направо озверяла, трябва не трябва никой не можеше да ме спре да ям  Joy

danche77 стискам палци да е доброкачествено, а на патолога не се сърди. А професора направил ли е този междинния тест, който се прави по време на операцията? 

Kaisia свали за малко да диша. Защо 2 седмици? Около 5 дни бях с лепенка и после махнах Rolling Eyes

# 139
  • тук и там
Лепенката е от някаква дишаща материя,диша си раната.Но  днес ми е точно ден 9-ти,ще се пробвам да я сменя . Дадоха  ми от болницата от същите лепенки-за смяна ако се наложи,така че пак ще може да диша кожата.

# 140
Лепенката е от някаква дишаща материя,диша си раната.Но  днес ми е точно ден 9-ти,ще се пробвам да я сменя . Дадоха  ми от болницата от същите лепенки-за смяна ако се наложи,така че пак ще може да диша кожата.
Кайсия, лепенката я махнах на 5 ден след операцията и въобще не съм слагала друга лепенка. 10 дни след операцията, започнах да мажа белега, без да втривам.

# 141
И аз съм от откачалките, които скочиха 2 часа след операцията и сестрите ме гониха по коридорите. Много бях огладняла, направо озверяла, трябва не трябва никой не можеше да ме спре да ям  Joy       

danche77 стискам палци да е доброкачествено, а на патолога не се сърди. А професора направил ли е този междинния тест, който се прави по време на операцията? 
Глухарче, доколкото разбрах проф. ми е проверил възела в другият лоб, който се е оказал псевдо възел от Хашимото, а проблемния го е дал на патолога и той се е изказал на прима виста така. Хистологията ще покаже точно.
Kaisia свали за малко да диша. Защо 2 седмици? Около 5 дни бях с лепенка и после махнах Rolling Eyes

# 142
Kaisia, на мен докторът ми махна лепенката на деветия ден след операцията.
И кога каза да почнеш да мажеш белега?

# 143
  • Варна
Стискаме палци всичко да е наред  Flowers Four Leaf Clover

# 144
Сега ми пуснаха калции, че ми изтръпват ръцете. Някой бил ли е така?

# 145
  • Варна

Да, ще ти изпишат калций да пиеш. Докато си в болницата вероятно ще ти го бият. Няма страшно, стресират се паращитовидните жлези.

# 146
Не ми е изтръпвало нищо , но още на първия ден от операцията доктора ми каза да почна да пия калций. Първоначално  3х1 след няколко дни по две  на после по 1 на ден докато свършиха . Пих ги до преди две седмици.

# 147
Данче радвам се за теб че си добре и вече няма да се притесняваш стискам ти палци и от все сърце ти желая хистологията да ти е добра .Вчера цял ден и снощи докъсно чаках да пишеш .Сега съм аз наред утре имам среща с професора да обсъдим  подробностите . Ох .мн.ме е страх.А сега как се чувстваш разхождаш ли се вече .Лек ден ти желая .

# 148
Хем повръщах снощи до 23 часа и малко след това се вдигнах до тоалетна. Сега вече съм добре и ме изписаха вече. Верно е, че само страха е голям. Пожелавам ти още по-леко да минеш и без повръщане, че това беше най-гадната част. Сега съм цялата схваната, все едно са ме били по време на операцията, но проф. обясни ,че позата е неудобна. Голяма работа е този човек-професора. Да благодарим на Бог, че го имаме в България 🙏

# 149
Хем повръщах снощи до 23 часа и малко след това се вдигнах до тоалетна. Сега вече съм добре и ме изписаха вече. Верно е, че само страха е голям. Пожелавам ти още по-леко да минеш и без повръщане, че това беше най-гадната част. Сега съм цялата схваната, все едно са ме били по време на операцията, но проф. обясни ,че позата е неудобна. Голяма работа е този човек-професора. Да благодарим на Бог, че го имаме в България 🙏
Благодаря ти сега си почивай и скорошно възстановяване.

Общи условия

Активация на акаунт